Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, מתוקף סמכותי קיבלתי החלטה שבמקום לחתוך לי אני אחתוך לבן שלי.

עוד חודש אתן רשמים,לאחר שייוולד ויעבור חיתוך.

:wink:

בשביל הקטן אני מקווה שלא אתה תחתוך לו את הקטן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום לעסוק בספקולציות, אם מישהו מעוניין אפשר בעלות של 45 שקלים באינטרנט להוציא תדפיס מרשם החברות על ישראלימו.

מספר החברה 513727842. כך תוכלו לראות מי הבעלים הרשום של החברה, לרבות זה ש"אין לו אינטרס" אבל הוא פועל למען הצדק הגלובלי.

הנה אתר משרד המשפטים: http://ecom.gov.il/CDE/InputProduct_he.aspx

ומצורף תצלום מהאתר.

ישראלימו.doc

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
דורקי ממש לא מתנצח

אני מאמין גדול באינטואיציות, מאמין גם בעובדות.

פשוט רציתי ללמוד ממך מה גרם לך לשנות את גישתך שמא נחכים גם אנחנו

שני דברים:

1. הפורום העלה תילי תילים של השערות בדבר אופן הרישום של הרכב (פרטי/השכרה), גם תשובות החברה לא הוסיפו לאמינות שלהם. פתאום - הפתעה - ישנו צילום של רשיון הרכב דבר שהוציא את האוויר מהבלון הזה.

2. בהינתן כך, התחלתי לתת קצת יותר משקל לתשובות האחרות של החברה, בהן גם הטענה שלהם (לא זוכר מאיזה עמוד) שבידם מסמך רשמי מהונדה יפן המוכיח שסיבובי היתר מיוחסים לגרגמל.

זה התחיל לעורר לי ספק בדבר צידקתו של גרגמל, אינני חורץ משפט ואינני פוסק דבר.

אנסח זאת כך: אם קודם הייתי בטוח ב- 95% שגרגמל צודק, אז עכשיו זה רק 70% - זה הכל.

פורסם

למה נראה לי שהרכב של גלעד רשום על ישראלימו...

הוא טען בתגובות מוקדמות שלו שגם הוא בעלים של S2000, אחר כך מגיע Croc ואומר שהוא ראה רכב לבן במוסך בלי מנוע.

אחר כך בתור "הוכחה" הוא מביא לנו רישיון רכב של S2000 שחורה.

משהו פה מסריח וגם אני בעד גרגמל

פורסם

דורקי

אם לישראלימו היה מסמך כזה מהונדה יפן הוא היה כאן מזמן באותיות קידוש לבנה.

כל שיש בידינו היא טענת ישראלימו שהונדה טוענת כי השניות האחרונות המופיעות במחשב הם שניותיו האחרונות של המנוע. אין לטענה זו כל סימוכין, בכתב מתוארכת .

איך כתב אלעד

גם אני טוען כי יש לי פרארי בחניה.

אני גם טענתי כי אם הרכב רשום ברשיון כרכב השכרה או לא , לא מעלה ולא מוריד לנושא שכאן.

טרם שמעתי ממישהו למה זה היה חשוב !!

ייתכן כי יש לכך חשיבות במישור שבין הונדה לבין ישראלימו ,, ייעני אם זה לרכב השכרה אז אין לו אחריות כלל, לא חשוב מי נוסע עליו ואיך.

אבל לפחות הבנתי את הלך המחשבה שלך:-D

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לכל משתתפי השרשור,

הסיבה שהעליתי את הציטוט של edan82 היתה תרגיל כדי לתת לכולנו reality check קטן.

edan82 היה כל כך משוכנע שישראלימו הם הנבל שהוא הימר על גבריותו. אלא אם יש פה תרגיל על תרגיל של ישראלימו הוא כנראה טעה.

העובדות במקרה הזה ידועות לשני משתתפים בלבד, היחידי שיודע מה באמת קרה לרכב מרגע קבלתו מחברת ההשכרה עד למותו של המנוע הוא גרגמל. רק ישראלימו ו/או השוכרים הקודמים של הרכב הזה יודעים מה קרה לו לפני שהוא קיבל אותו.

כל הספקולציות, דיעות, השערות של כולנו (גם שלי) מבוססות על חלקי מידע שהשניים האלה משחררים בכוונה או שלא בכוונה לפורום.

אז אנא, קצת פרופורציה מכולם.

שנה טובה

פורסם

העובדות במקרה הזה ידועות לשני משתתפים בלבד, היחידי שיודע מה באמת קרה לרכב מרגע קבלתו מחברת ההשכרה עד למותו של המנוע הוא גרגמל.

רק ישראלימו ו/או השוכרים הקודמים של הרכב הזה יודעים מה קרה לו לפני שהוא קיבל אותו.

אין ספק במשפתך הראשון.

לגבי משפט השני - אנו אכן לא יודעים מה היה לפני. חוץ מדבר אחד - כבר בינואר היה ידוע שמנוע היה פעמים בסל"ד יותר (אלא אם כן הוצגה לנו חשבונית מזוייפת כמובן).

מה קרה מאז והאם זה עדיין אותו מנוע אנו כאן לא יודעים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גרגמל או שי, תעלה את ההסכם השכרה של הרכב, נחכים כולנו ונדע מה הולך פה מבחינת כיסויים, לפי החוזה האחיד לפחות.

נ.ב

ישראלימו מיוצגים היטב משיטוט באתר שלהם, ואין מה להחזיק את זה לרעתם.

פורסם
למה נראה לי שהרכב של גלעד רשום על ישראלימו...

הוא טען בתגובות מוקדמות שלו שגם הוא בעלים של S2000, אחר כך מגיע Croc ואומר שהוא ראה רכב לבן במוסך בלי מנוע.

אחר כך בתור "הוכחה" הוא מביא לנו רישיון רכב של S2000 שחורה.

משהו פה מסריח וגם אני בעד גרגמל

Croc טען שראה S2000 לבנה על הליפט במוסך, פה מוצג רשיון רכב (שהמספר שלו מחוק?) של S2000 שחורה. מה הקטע?

פורסם

אין כאן מישהו שמכיר מישהו ששכר מהם את ההונדה בתקופה שלפני גרגמל?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם פרסום שלילי כביכול, הוא עדיין פרסום.

עד לפני חודשיים, בודדים בפורום שמעו על ישראלימו ואף אחד לא תיאר לעצמו שיש אפשרות לשכור רכב ספורט.

זה כבר לא משנה איך תיסגר הפרשה ההזויה הזו. השם "ישראלימו" קיבל פה המון שעות מסך ואלפי לקוחות פוטנציאלים גילו את קיומה של החברה.

רבים יחשבו- זה שמישהו אחר היה ביש מזל\השתולל עם האוטו, לא ימנע ממני לשכור מהם רכב דומה בעתיד.

גם עם ישראלימו טועים בהאשמתם את הלקוח, לדעתי הדבר נעשה מתוך אמונה בגורם מקצועי מוסמך (הונדה) ולא מכוונה זדונית לתפור לגרגמל את התיק.

בדיקה של חלקי המנוע יכולה לתת תשובה חד משמעית לגבי מה שהרס אותו.

1-אם ימצא בלאי והרס מייסבים משחיקה מואצת/דפיקה וסימני התחממות המעידים על נזק מתמשך.

הדבר יאשר את גרסתו של גרגמל לגבי לחץ השמן הנמוך והדפיקות מהמנוע. אז גרגמל צודק

אם לא ימצא בלאי והרס מייסבים. עדיין הדפיקות יכלו לנבוע מריטיינרים שבורים.

2-במידה ואין שחיקת מייסבים והשבר במנוע מקורו בחלק התחתון, ההרס היה מיידי וכתוצאה מסל"ד יתר.אז גרגמל אשם

3-במידה ומקור הנזק בחלק העליון (ראש המנוע), כלומר ימצא שהמנוע נשבר כתוצאה מצניחת שס' אל חלל הצילינדר ושבירת הבוכנה. הדבר נתון לדיון מכיוון שיכול להיות נזק פתאומי או נזק מתמשך של הריטיינרים.

במקרים 1 ו2 התשובה היא חד משמעית לכאן או לכאן.

במקרה 3 צריך לבדוק את נושא "הקופסא השחורה" של הרכב .

האם התקלה היא אכן התקלה האחרונה המופיעה במחשב? האם הופיעו תקלות נוספות, לחץ שמן וכו'?

האם ניתן והאם נמחקו תקלות על מנת להתחמק מאחריות?

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
Croc טען שראה S2000 לבנה על הליפט במוסך, פה מוצג רשיון רכב (שהמספר שלו מחוק?) של S2000 שחורה. מה הקטע?

אולי הלבנה כלל לא קשורה לנושא?

גרגמל כתב באיזשהו מקום מה היה צבע הרכב?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

השרשרו הזה מכה גלים בכל רחבי המדינה.

משיחה עם שוטר בניידת שעצר לידי הבוקר ברמזור:

- חג שמח! לא הייתי מודע לקיום הרכב הזה עד לא מזמן......... יש איזו אחת שהלך לה מנוע...... ישראלימו, כן?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הגעתי למסקנה שמדובר במבצע לפירסום ישראלימו.

אין ספק שהשרשור הוא אחד מהשרשורים הקצרים בזמן ובעל כמות צפיות יוצאת דופן בפורום.

בהוליווד היה נהוג לומר בין השחקנים " לא חשוב מה כותבים עליך העיקר שיאייתו את שמך נכון"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...