Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן בקרוב מאוד להתחיל לעבוד באופן עצמאי בתחום דלתות הפלדה . אני מנסה לגייס את כל המשאבים שיש לי בשביל לרכוש את מה שנחוץ לי , התקציב שלי לרכב עד 45,000 שח.

דרישותיי מהרכב הינן: חזק - מסוגל להעמיס 2 טון , נסיעות ארוכות ועירונית + עליות בין היתר. אמינות - אני מבין שלכל רכב יש את הסימפטומים שלו , אך כמובן איני רוצה להיכנס לרכב עם בעיות מגמתיות כבדות מדי. אחזקה - כמובן שברצוני לרכוש רכב שעלות הטיפולים וצריכת הדלק תהיה נמוכה כמה שיותר .

בינתיים בהשוואה שעשיתי (מחסור ברירה או הבנה) בצורה עצמאית , אני נוטה לבחור סוואנה לעומת הפורד אקונוליין .

אשמח לשמוע דעות ע"פ ניסיון , ו\או המלצות על רכב אחר העונה על הדרישות .

יש לציין שיישנם תקופות שבהן אני אמור לנסוע 150 ק"מ ללא העמסה כלל,לכן אני כל כך מתבלבל.

פורסם

לפי דעתי מניסיון אישי, אם אתה לא מעמיס מוצר אחד במשקל 2 טון אלה כמה דלתות עדיף טנדר עם נגרר.

בנגרר אתה משתמש רק כשצריך. לפי דעתי האחזקה של טנדר תהיה יותר זולה.

פורסם

כמובן שאחזקת טנדר זולה , ישנן 2 בעיות לנושא ...הראשונה היא - מה אני עושה כאשר אני צריך להשאיר סחורה ברכב . השנייה היא ,איזה טנדר מספיק חזק למשוך נגרר של 2 טון ?

פורסם
כמובן שאחזקת טנדר זולה , ישנן 2 בעיות לנושא ...הראשונה היא - מה אני עושה כאשר אני צריך להשאיר סחורה ברכב . השנייה היא ,איזה טנדר מספיק חזק למשוך נגרר של 2 טון ?

קונה טנדר ונגרר עם ארגזים סגורים.

עוד אופציה מעניינת, מרצדס ספרינטר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בחישוב כלכלי נטו יצא לך הכי משתלם טנדר מעל 4 טון (שנקרא משאית) כמו סילברדו או פורד F-350.

חפש בפורום על "סילברדו" ותראה מה ההטבות במס שאתה מקבל, אם כבר חשבת על סוואנה או אקונוליין זה די אותו דבר - רק יותר הטבות במס. מקסימום תעשה לו סגירה לארגז.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נפח הארגז של סילברדו לא משתווה לזה של סוואנה או אקונוליין. ונאמר כאן, שיש צורך בארגז סגור, מה שלא מגיע עם סילוורדו.

סגירת הארגז שלו מגבילה את הנפח עוד יותר.גם שפת ההטענה גבוה מאוד.

וגם לא נראה לי שאפשר לקנות סילוורדו ב 45 אלף שקל.

אם כבר אז הולכים על מסחרית גדולה סגורה מעל 4 טון, כמו איווקו, ספרינטר/פולקסווגן LT.

אבל אלו כבר רכבים גדולים למדי.

פורסם

צריכת דלק מוצהרת כליטר סולר ל5 ק"מ בעיר. בערך אותו דבר בכל המסחריות הגדולות האוטומטיות.

ביטוחים לא יודע, אבל מה שנקרא משאית הטסט שלו מוזל בהרבה.

ובוקי - לגבי שפת ההטענה אתה צודק, אבל באורך הארגז סילברדו הוא 2.5 מטר מה שקשה לי להאמין שלא יספיק, ומבחינת הנוסעים מדובר בסלון מפואר ללא השוואה לשום מסחרית אחרת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ראשית אין לי רישיון ג וגם אין לי זמן לעשות כרגע.

אכן צורת עבודה עם נגרר אינה פרקטית כלל מאחר והרכב ישמש בד"כ כמחסן על גלגלים, ברצוני לדעת אם יש הטבת מס לכל ק"מ לרכב סוואנה או אקונוליין . כוונתי למושג "בלו" למי שמכיר

• תוכן חדש...