Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי פורד מונדאו שנת 2002 שהוחלף בה לאחרונה הממיר הקליטי וחיישן החמצן ומאז צריכת הדלק משום מה החלה לעלות(במקום להיפך)

נתון הצריכה לפני היה 11.2 ליטרים ל-100 ק"מ ומאז זה רק עולה וכיום המחשב מראה צריכה של 12 ליטרים ל-100 ק"מ(וכל זאת בתקופה של חודשיים בערך)רוב נסיעותיי הן מחוץ לעיר והצריכה נראית לי ממש גבוהה!

יש לציין שנתון זה לא משתנה בהתאם לנסיעה גם אני נוסע בעיר וגם אם בכביש המהיר הנתון לא משתנה ונשאר קבוע.

אני ממש לא יודע מהי הבעיה ואשמח לדעת ממי שיודע...

נ.ב:יש לציין ששמתי תוסף K44 והוא ממש לא שינה כלום!

פורסם

הי,

אכן , צריכת דלק מוגזמת (אלא אם אתה נוהג בצורה אגרסיבית).

תנסה את הדברים הבאים:

1. תאפס את המונים של המחשב דרך - לחיצה ארוכה על הכפתור השחור גם למהירות ממוצעת וגם לנתון של ק"מ/ליטר.

2. תנסה למדוד לפי השיטה הקלאסית ולא לפי המחשב דרך ותראה אם יש הבדל.

אם לא השתנה כלום הייתי מנסה להחליף תחנת דלק ולבדוק שוב...

פורסם

קודם כל הבדיקה שעשיתי היא לא רק לפי מחשב הדרך וחוץ מזה גם לא נראה לי שאיפוס המחשב ישנה את צריכת הדלק בפועל...אני מניח שזה משהו מכני!

• תוכן חדש...