Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול לאפלאוז שלי - 93 ידנית, 148,000 ק"מ. יד ראשונה.

המכונאי אמר שהכל בסדר, ורק ציין שהפלאגים היו מפוייחים.

הוא שאל אם האוטו אוכל שמן...לדעתי בשנה האחרונה, על 5,000 ק"מ, מפלס המדיד ירד בחצי עד שלושת רבעי קילו.

מה דעתכם?

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

מתי הוחלפו פלאגים בפעם האחרונה ? פלגים מפויחים מעידים בדרך כלל על תערובת עשירה .

לא מדובר על פלאגים רטובים בשמן.

אם הרכב מטופל כהלכה , לאפלהאוז נכונו עוד שנים רבות של אמינות . בנושא שמן : נשמע הגיוני.

בברכה

מוטי

פורסם

אם יש לך תמונה של המצתים זה יכול לסייע לנו לעזור לך. יחד עם זאת, אם תצרוכת הדלק שלך תקינה ואין סמפטומים אחרים לעבודת המנוע - סע לשלום..

פורסם
אין לי תמונה לצערי...

תצרוכת דלק בעיר כולל מזגן כ- 7.5 ק"מ לליטר.

יש לי אפלהוז 94 הזרקה והיא עושה 10 קמ לליטר ובתנאים של פקקי אילון אז לדעתי גם צבע הפלגים שלך אומר תצרוכת גבוה בדוק פילטר אוויר או לך למומחה שיכוון לך את הקרבורטור .דבר אחד לא היבנתי אתה היית במוסך והמכונאי לא אמר לך שצריך טיפול או החלפת פילטרים ? צבע הפלגים צריך להיות חום בהיר כי שחור = תערובת עשירה ולבן תערובת עניה .בתערובת עניה מדי יכולים להשרף השסתומים בעשירה מדי פיח על השסתומים גם לא בריא למנוע

• תוכן חדש...