Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שנה שהחזקתי את הרכב הגעתי להרהורים על כדאיות המשך ההחזקה.

לפני שנה קניתי C4 Pcasso רובוטית. הרכב היה אז בן שנתיים עם 24 אלף ק"מ. הייתה לי עוד שנה של אחריות והייתי רגוע.

במהלך השנה קרו מס' תקלות מוזרות שכולם תוקנו על חשבון האחריות (נצל"ש ליבואן):

- יום אחד הרכב סירב להניע. במוסך אבחנה נזילה בגיר. בעקבותה הוחלפו מיסב לחץ וגלגל התנופה. את התקלה הסבירו בנהיגה אגרסיבית (כנראה של בעלים קודמים :shock:).

- הוחלפו סוויץ' של דוושת בלמים וצמת חוטים (בעקבות כיבוי ABS ESP במצבים מסויימים).

- הוחלפו 2 בולמים אחוריים עקב נזילה באחד מהם (הבולם הפגום היה בצד שלפני שנה קיבל מכה בדלת אחורית. אולי זה קשור...)

כאמור, כל התיקונים הנ"ל לא עלו לי שקל. אבל ראבק, מדובר על רכב כמעט חדש עם 47 אלף ק"מ היום. כל התקלות הנ"ל אילו לא היו מכוסות באחריות, היו עולות לי הון. האחריות מסתיימת בשבוע הקרוב. בסך הכל הרכב סבבה ואני נהנה ממנו, כל עוד הוא תקין. משיחות עם בעלי רכב כמו שלי, כולם היו מרוצים ולא דיווחו על תקלות.

אבקש עצתכם האם כדאי להמשיך ולהחזיק את הרכב (מצד אחד זה הימור, מצד שני - כל החלקים הנ"ל הוחלפו בחדשים ומקוריים, ולרכב בסה"כ תדמית טובה). או שפשוט למכור ולהיפטר ממנו?

פורסם

נשמע כאילו כבר החלטת חביבי.

מנוסים ממני אמרו שברגע שרכב מתחיל לגמגם, הוא לא יפסיק...

זה שרכב חדש מגמגם עם בעיות כאלה, כנראה מצביעות על משהו.

אני הייתי זורק אותו, בייחוד שאני בעל C3 ויודע כמה צרפתיות אוהבות שמטפלים בהן...

פורסם

קח אותו לבדיקה מעמיקה במוסך מורשה, אולי אפילו לבדיקה לפני קניה, ותראה מה יגלו לך עוד,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
קח אותו לבדיקה מעמיקה במוסך מורשה

כל התיקונים הנ"ל בוצעו במוסך מורשה והרכב נבדק שם. בעל המוסך (גל - אשדוד) טען שהתקלות סבירות ואני לא אמור לחשוש...

ל-hummiz:

אני בהחלט עוד לא החלטתי ואני פתוח לשמוע עוד דעות. מה שכן, עשיתי סבב באולמות תצוגה לבדוק אלטרנטיבות (חשבתי שאם להחליף, אז לרכב חדש 5 מקומות). והתבאסתי לגלות שאף אחת מהחלופות לא מתקרבת לפיקסו המשומשת שלי. ולכן חזרתי להתלבט בכדאיות המכירה.

פורסם

שלום רב.

התקלות שציינת הם בהחלט לא אופיניות לרכב חדש.

יש את המכוניות שמיוצרות ביום שני -והם מכוניות מועדות לפורענות.

מצד שני יש גם סוגי מכוניות מוצלחים יותר ומוצלחים פחות.

הסיכוי שתתקל בכאלה תקלות ברכבים יפנים חדשים הוא נמוך יותר- אם כי קיים.

השאלה גם היא- כמה הפסדת אם מכרת את הרכב היום.

אישית הייתי מוכר ועובר ליפנית בת שנתיים(גילוי נאות -חובב יפניות)

תתיעץ עם בעלי רכבים כאלה מהסוג שלך לגבי תקלות אופיניות ואז תחליט.

בהצלחה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אם אתה ממש אוהב את האוטו אז אולי תוכל לעשות טרייד אין לאותו רכב אבל חדש.

כי כמו שאתה אומר, יכול להיות שהרכב עבר כל מיני דברים ולכן הוא מתקלקל הרבה.

• תוכן חדש...