Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תוכנית שהתחילה לרוץ לא מזמן בערוץ אגו שנקראת החווה המוטורית, או כפי שאני מכנה החווה לאמריקאים מטומטמים.

בגדול מישהוא עלה על קונספט נחמד: הוא בנה מסלול מירוצים באמצע השממה של המדבר אבל,

בסגנון של קאנטרי קלאב מידברי, הוסיף כמה מוסכים הביא 3 צלמים ועשה מזה תוכנית כושלת שערוץ אגו החליט לרכוש.

הפרק שראיתי היום היה מלא באידיוטים שממהרים להתחרות, עם רכבים סטנדרטים (רובם) מבלי להכין אותם ליום מפרך במסלול.

אבל זה דווקא לא מה שעיצבן אותי, והאמת שאני מקנא בהם בנקודה הזאת שהם פשוט קונים רכב שהם אוהבים,

ויכולים ללכת איתו למסלול להנות ממנו, ואפילו להשתתף בתחרויות לא הוגנות.

אבל איך לעזזל אני לא מבין מיני קופר שיצאה 10 שניות אחרי פרארי 355 מקו הזינוק!

מצליחה להדביק את הפער, ואפילו לעקוף לזמן קצר את הפרארי ואחרי כך לשמור איתה על אותו קצב!

ובלי בושה אותו נהג אידיוט עוד בשיא חוצפתו אומר למצלמה, שהוא לא מכיר את הגבולות של הרכב,

ולכן והוא אפילו מרוצה מכך שהוא סיים במקום השני, אחרי שהוא יצא ראשון מקו הזינוק!

ובמילה אחת: אידיוט!

אני לא מבין איך לעזזל הוא בכלל העיז להראות את עצמו למצלמה אחרי בושה כזאת!

פרארי מול מיני קופר S סטנדרטית לחלוטין מזל שהנהגים מאזנים את המצב אחר זה באמת היה משעמם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

התוכנית באמת נראית די חובבנית, אך זה גיוון נחמד כשאין משהו אחר לראות.

יש מגוון רכבים, גם כאלה שמשופרות לא רע וגם חדשים דנדשים סטנדרטיים לגמרי. MX5 עם טורבו, נראה שם כמו מתכון מנצח לאכילת קורבטים :D

אידיוטים או לא - יש להם כסף והם נהנים ממנו, שיהיה להם בכיף. בשלב מסוים אפילו חשבתי שהתוכנית ממומנת ע"י אותם הנהגים עצמם :). כנראה שיש מקומות שטוב להיות אידיוטים :roll:. יש להם בתים מאוד יפים, חיים רגועים ללא מילואים וכסף פנוי, אז למה לא. הם מרשים לעצמם להיות קצת ליצנים - BECAUSE THEY CAN!

לגבי המסלול והקטע התחרותי, נכון זה נראה די חובבני לפעמים, אבל ראיתי מספר תוכניות עם נהגים ואף נהגות יותר רציניים. באה עם בוקסטר משופצרת קלות, החליפה צמיגים ורפידות בלמים ונתנה בראש. אפילו הדביקה סלוטייפ על הפנסים :)

תמיד כשמציגים את הנהג מופיע הוותק שלו והניסיון נדמה לי. ראיתי תוכניות עם שלושה נהגים די רציניים שאכן קבעו עם מיאטה זמנים יותר טובים משל פרארי מפרק אחר בתוכנית . תמיד מעניין אותי איפה אני הייתי עומד מולם.

ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אמריקאים מטומטמים?

המטומטמים היחידים זה אנחנו, שב-62 שנות עצמאות לא הצלחנו למסד ספורט מוטורי, קל וחומר לבנות מסלול אחד נורמלי.

ביזיון.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
התוכנית באמת נראית די חובבנית, אך זה גיוון נחמד כשאין משהו אחר לראות.

יש מגוון רכבים, גם כאלה שמשופרות לא רע וגם חדשים דנדשים סטנדרטיים לגמרי. MX5 עם טורבו, נראה שם כמו מתכון מנצח לאכילת קורבטים :D

אידיוטים או לא - יש להם כסף והם נהנים ממנו, שיהיה להם בכיף. בשלב מסוים אפילו חשבתי שהתוכנית ממומנת ע"י אותם הנהגים עצמם :). כנראה שיש מקומות שטוב להיות אידיוטים :roll:. יש להם בתים מאוד יפים, חיים רגועים ללא מילואים וכסף פנוי, אז למה לא. הם מרשים לעצמם להיות קצת ליצנים - BECAUSE THEY CAN!

לגבי המסלול והקטע התחרותי, נכון זה נראה די חובבני לפעמים, אבל ראיתי מספר תוכניות עם נהגים ואף נהגות יותר רציניים. באה עם בוקסטר משופצרת קלות, החליפה צמיגים ורפידות בלמים ונתנה בראש. אפילו הדביקה סלוטייפ על הפנסים :)

תמיד כשמציגים את הנהג מופיע הוותק שלו והניסיון נדמה לי. ראיתי תוכניות עם שלושה נהגים די רציניים שאכן קבעו עם מיאטה זמנים יותר טובים משל פרארי מפרק אחר בתוכנית . תמיד מעניין אותי איפה אני הייתי עומד מולם.

ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

יואב

שאלת פעם את עצמך איך כל האידיוטים האלה הגיעו לפרארי ,לבתים יפים וגדולים , חוות עצומות ???

איך תמיד הכל נקי ומסודר שם , וכו' וכו'

כנראה שהם לא כל כך אידיוטים !!!

מסתבר שהאידיוטים היחידים הם אנחנו שחושבים שכולם אידיוטים !

הגיע הזמן שקצת נחשוב לפני שאנחנו יושבים ומקלידים !

זה לא אישי !

פורסם

חבל שצוטטת את המודעה הלא נכונה

אם תקרא את ההודעה שלי טוב יותר, תבין שאני ממש לא חושב שהם אידיוטים. מי שקרא להם אידיוטים זה פותח השרשור.

אני יכול רק לפרגן להם ולרמת החיים שלהם.

יואב :arrow:

פורסם

היום בבוקר היה את הגמר:

#1 קורבט

#2 לוטוס אליס

#3 איבו

סה"כ לא אהבתי את זה שהמכונית האיטית ביותר מזנקת ראשונה ואז מנצחת.

פורסם

הקונספט מטופש לדעתי.

המכוניות מזנקות בסדר הפוך לפי ההפרש בזמני ההקפה כפול 3 (התחרותך היא על שלושה סיבובים) מה שגורם לכך שהנהג הגרוע ביותר ינצח.

נהג טוב ומיומן ינסע במהירות גבוהה יחסית כבר במדידת הזמנים וישפר מעט מאוד. נהג גרוע ישפר יחסית הרבה כל סיבוב כיוון שיש הרבה איפה לשפר - התוצאה, ככל שפישלת בשלב המוקדם יותר, יש לך סיכוי אדיר לנצח...

פורסם

כן, האמריקאים והתרבות המוטורית הקלוקלת שלהם...

בישראל כבר מזמן למדו איך לנצח במירוץ - שיחה אחת למשטרה והיריב שלך אפילו לא מזנק!

פורסם
חבל שצוטטת את המודעה הלא נכונה

אם תקרא את ההודעה שלי טוב יותר, תבין שאני ממש לא חושב שהם אידיוטים. מי שקרא להם אידיוטים זה פותח השרשור.

אני יכול רק לפרגן להם ולרמת החיים שלהם.

צודק , סליחה !

פורסם

זו אכן תוכנית שבה מתחרים אנשים חובבנים

אך ניתן לראות כאלה שבאמת מכינים את הרכב עם צמיגי סליקס , מחליפים רפידות , לחץ אוויר וכו'.

היו כאלה שבאו עם רכבים בעלי כלוב התהפכות פעם אחת אני חושב.

יש כאלה שאמת לא עושים כלו ויש כאלה שמשקיעים קצת.

סך הכל תוכנית סבירה ונחמדה, מה שאצלנו יש ג'ימיקאנות לאוכלסייה שחובבת רכב ונהיגה, להם יש את התוכנית הזו, רק עם מסלול וקצת יותר חוקי.

מי יתם ויום מן הימים נראה קצת התפתחות ולא עמידה במקום.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...