Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את הפרטים המדויקים, אבל בגדול ככל הנראה מדובר בעוד מבצע מימון. ככה מתנהלות מרבית העסקאות בשוק הפרטי כיום - אתה משלם סכום מסוים בהתחלה, סכום כלשהו על בסיס חודשי לכך וכך חודשים, ואת היתרה בסוף התקופה (או שאתה ממשיך את התשלומים). בערך כמו לקחת הלוואה מהבנק. בסופו של דבר, אתה משלם כמובן יותר מהשווי של הרכב (בין 5000 ל-10000 שקלים יותר עבור רכבים סטנדרטיים) אבל נהנה מפריסת תשלומים רחבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחת הפרסומות הכי מרגיזות שראיתי בחיי, אם היה לי זמן פנוי הייתי פונה לעורך דין מרוב שזה מרגיז אותי.

העניין הוא שהם עושים פה רעש סביב קומבינה די דוחה, מי שקורא את האותיות הקטנות בעיתון יכול לראות שה55 ש"ח בחודש זה בנוסף (כן, בנוסף) ל50% מערך הרכב אותו תשלם כמקדמה ובנוסף לעוד 50% שתשלם בסוף.

הם אומרים "רכב שיותר זול ממכונית צעצוע" אבל האמת היא שזה אמור להיות ככה:

בוא תשלם חצי עכשיו, חצי בסוף ובנוסף לזה תשלם כל חודש מחיר של מכונית צעצוע. פשוט מטריף אותי שמאשרים פרסומות כל כך מטעות פה בארץ.

פורסם

האמת שזה לא מבצע כזה גרוע, נכון שהוא מטעה אבל אם תחשב את המספרים תגלה שהוא מאד משתלם.

55 שקל למשך שנתיים.

55 כפול 24 שווה 1320 שקל.

שזו ריבית לא רעה בכלל להלוואה לשנתיים...

פורסם

המבצע הוא בעצם הלוואת בלון\גרייס.

אתה משלם 50% משווי הרכב לטרייד מוביל, ואז למימון ישיר 55ש"ח על הריבית של הקרן ותשלום הקרן עצמה הסוף התקופה.

לקופרה, השאלה היא האם בתשלום האחרון אתה משלם רק את הקרן או שאתה משלם קרן+תוספת ריבית שנישארה וריבית דריבית...

כמו כן לפי דעתי ה55 ש"ח תלוי בעצם בסכום שאתה לוקח אבל אני לא מכיר לעומק את פירטי המבצע.

פורסם

ברור שיש הרבה דברים שצריך לברר לפני אבל המבצע לכשעצמו נראה טוב,

אולי אם קוראים לעומק וקוראים את האותיות הקטנות מגלים מה הקאץ'.

ומאד הגיוני שה-55 בחודש זה בטח לשווי רכב מסויים, אני לא חושב שאם תקח הלוואה לרכב של 300K

תשלם עליה ריבית של 1320 שקל בלבד...

פורסם

כמו בכל עיסקה יש לקרוא את האותיות הקטנות ולא חשוב מה אתה רוכש החל מטלפון נייד ועד לרכישת דירה.

דווקא מהסכום הנמוך של 55 ש"ח לחודש אתה מבין כי יש פה איזה קאץ'. אילו היית אמור לשלם 550 ש"ח לחודש היית פחות נזהר.

כאן ברור לך כי יש קאץ' ואותו אתה צריך למצוא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יגאל אל תהיה תמים.

זה חדש לך כמה בולשיט מאכילים אותנו כשמנסים למכור לנו משהו.

אני אישית ממש לא חושב שקוקה-קולה זה טעם החיים, שנביעות זה גם לגוף וגם לנשמה,

שאלופים באמת אוכלים קורנפלקס תלמה בבוקר, שטירת צבי זה הכי בשר שאפשר

ובטח שטעם של מרק עוף לא מחזיר אותי הביתה...

זה סתם עוד גימיק פרסומי, נכון שהגבול מטושטש ומעצבן אבל על זה משלמים להם.

קיצר, קח את זה באיזי... :wink:

פורסם
האמת שזה לא מבצע כזה גרוע, נכון שהוא מטעה אבל אם תחשב את המספרים תגלה שהוא מאד משתלם.

55 שקל למשך שנתיים.

55 כפול 24 שווה 1320 שקל.

שזו ריבית לא רעה בכלל להלוואה לשנתיים...

בכלל לא רעה זה אפילו בדיחה.

אני הייתי הולך על כזאת הלוואה אם לא היה בידי מזומן בעת רכישת הרכב.

פורסם

זו לא כ"כ הלוואה/מימון לרכב כמו שזה חלוקת מחיר הרכב לשני תשלומים (בהפרש של שנתיים), כאשר על ה"זכות" הזו אתה משלם 1320 ש"ח.

מי שרוצה לקנות רכב חדש ויש לו רק חצי מהסכום, כבר עדיף לו לקחת על החצי השני הלוואה מהבנק ולשלם על הרכב במזומן.

פורסם

אני לא חושב שאני תמים אבל אני חושב שהרבה ישראלים כן וזה פשוט לא לעניין, הפרסומת מטעה, מאד!

כמו שגם נאמר פה לפניי, לא בדיוק הלוואה, לא חלוקה לתשלומים, בסך הכל רכב מליסינג שלא מצליחים למכור שעכשיו דוחפים בחצי מחיר (ואני בטוח שהמחיר המלא הוא גבוה יחסית) + חצי מחיר בסוף ועוד תוספת שבאה משום מקום, בקיצור חתיכת CATCH, מכאלו אני הייתי מתרחק.

פורסם

הCatch הוא שאתה כביכול משלם רק 1320 ש"ח על המימון, שזה באמת זיל הזול, אבל אתה גם משלם מחיר מחירון על הרכב הנרכש; מכונית שתימכר בכ-20% מתחת למחירון בד"כ. כך שבעצם שילמת הרבה יותר על המימון!

פורסם

בדיוק, זה מזכיר לי פעם את המבצע של אלדן שנתנו 36 תשלומים ו6 תשלומים עליהם.

בזמנו בדקתי לגבי סיריון 2008, המחירון של פרטית היה 82 אלף, המכוניות האלו נמכרו מליסינג או השכרה בפחות מ70 אלף.

כמובן שבמסגרת המבצע, הם עשו "טובה ענקית" והציעו 6 תשלומים חינם אבל מאיזה מחיר?

ממחיר מלא של רכב פרטי, הם רצו על רכב מהשכרה 82 אלף ש"ח - שוב, מחירון של רכב פרטי על רכב מהשכרה או ליסינג תפעולי אם יתמזל מזלי.

בקיצור, ק-ו-מ-ב-י-נ-ה.

פורסם

"אני אישית ממש לא חושב שקוקה-קולה זה טעם החיים, שנביעות זה גם לגוף וגם לנשמה,

שאלופים באמת אוכלים קורנפלקס תלמה בבוקר, שטירת צבי זה הכי בשר שאפשר

ובטח שטעם של מרק עוף לא מחזיר אותי הביתה..."

אהבתי.

וכמו תמיד בכל מצב יהיו אלה שיפלו בפח ואלה שיזהרו.השוק הוא חופשי ומי שיש לו מספיק שכל נזהר מעסקאות שבהן הוא מפסיד.

קחו לדוגמא את מה שהולך היום בשוק הדירות.אנשים שלוקחים משכנתא על 500000 שקל משלמים לאחר שלושים שנות משכנתא כ1.2 מיליון שקל.כלומר 700000 ריביות.אני יכול לומר כמעט בוודאות מוחלטת ש90 אחוז מהאנשים שנכנסים לבנק לקחת משכנתא לא מודעים בכלל לנושא.לא מודעים למסלולים לבחירה שיש בלקיחת משכנתא,וחותמים בעצימת עיניים כי "כולם לוקחים אז גם אני אהיה בסדר".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...