Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

אני רוצה לעזור להוריי למכור C4 מליסינג פרטי ורציתי לדעת מנסיונכם מהו מצב השוק של הרכב?

לדעתי העובדה שהרכב מוצע והוצע רבות לחברות ליסינג פשוט שוברת את השוק של הרכב טוטאלית, מצד אחד אני רואה פרטיות למכירה (מודל 2008 ) באזור המחירון (כ87 אלף ש"ח) ומצד שני אני רואה את אותו הרכב מליסינג בכ30 אלף ש"ח פחות.

הרכב הספציפי לדוגמא הוא מליסינג פרטי-מימוני, זאת אומרת על שם חברת הליסינג אבל נהג בו נהג יחיד ששמר עליו כאילו מדובר ברכב פרטי לכל דבר.

האם לדעתכם העובדה שהרכב רשום על שם חברת ליסינג הולך לעלות בעשרות אלפי שקלים? למה ניתן בכלל לצפות?

תודה.

פורסם

הסיטרואן שהכי שומרת על המחיר שלה, לפחות לפי המחירון הלאומי.

ולמה ? כי הרכב נמכר לציי ליסינג ולהם יש אינטרס ברור לשמור על הערך של האוטו.

לגבי המצב בשוק, נסה ודווח לנו, כנראה שלא יעמדו בתור בשביל לשלם לך מעל המחירון.

פורסם

בעקרון ליסינג מימוני אמור להוריד 4% מהמחיר בלבד. במידה והרכב שמור, מטופל ובעל קילומטראז' נמוך ניתן לנסות להתעקש על כך. במידה והכוונה להחליף לרכב חדש אחר, אולי כדאי לבדוק עסקת המשך עם חברת הליסינג ואז לא תצטרכו למכור את הרכב בעצמכם...

פורסם

האמת שלוי יצחק מוריד 10 אחוז מהמחירון עבור ליסינג מימוני. (87 ו79)

לגבי עסקת המשך בין אם תהיה ובין אם לא תהיה, עדין הם מוכנים לתת כ10 אלף פחות מהמחירון המשוקלל עבור ליסינג מימוני ומדובר ברכב שמור מאד. פשוט התחושה שלי בינתיים מההתרצצות בלוחות הרכב היא שהמילה "ליסינג" מטרידה הרבה אנשים ותעלה הרבה כסף, בכל מקרה נראה בימים הקרובים, תודה.

• תוכן חדש...