Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה לאישתו (בהמלצה שלי) סוזוקי אלטו ורודה. האוטו אצלה כחודשיים והיא מבסוטה.

אתמול כשקפצתי לבקר אותם הסתכלתי בחנייה באופן יסודי על הרכב וראיתי בשתי הדלתות סימני תיקוני צבע על "נגיעות" בפח .

היה די קשה להבחין בזה והתיקונים היו ברמה טובה. חשבתי שמישהו תיקן במוסך או אולי במכחול מקצועי עם צבע תואם.

היות ושנכנסתי פגשתי רק את האישה שאלתי איך האוטו ומה קרה בדלתות ומי תיקן , כי ידעתי שהחבר די פדנט בשמירה על המכוניות

שלהם.

היא לחשה לי שלא אעז לספר לבעלה , אבל לאחר כמה חניות בקניונים היא גילה מכות קטנות בדלתות ופחדה לספר לבעלה.

מה עשתה ?גילתה יוזמה ובחרה לק ציפורניים וורוד בגוון זהה ובאופן "אומנותי" תיקנה את הקילופים/שריטות.

לא ידעתי אם לשבח אותה או לנזוף בה.

אמנם התוצאה לא רעה העלות אפסית - מדובר בלק ציפורניים בעשר ש"ח - אבל מה דעת המבינים :

האם תיקון כזה שווה משהו ? האם זה לא גורם נזק ? בקיצור - האם היא טיפשה או גאונה ?

פורסם

דווקא זה רעיון לא רע. הבעיה היא שרוב הרכבים על הכביש הם לא בצבעים שניתן להשיג בלק ציפורניים. :)

יצא לי לחנוק ברכבים קודמים - נקודות של חלודה תוך שימוש בלק שקוף. (לא שלי ! )

זה גם חונק את החלודה וגם אוטם טוב נגד מים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היא לחשה לי שלא אעז לספר לבעלה , אבל לאחר כמה חניות בקניונים היא גילה מכות קטנות בדלתות ופחדה לספר לבעלה.

משהוא מאוד דפוק ביחסים שלהם.

אם היא מפחדת לספר לבעלה על השריטות שלא היא עשתה - סימן שהוא אוהב יותר את האוטו מאשר את אישתו.

היא מפחדת לספר לו כי הוא כנראה הולך להתרגז ולצעוק עליה בגלל השטות הזאת, וזה סימן ברור ליחסים מאצ'ויסטיים דפוקים.

מהיסוד.

הרעיון עצמו נחמד. אם זה היה זוג ונרמאלי, היא הייתה משתפת את בעלה ומקבלת חיזוק והערכה ממנו.

פורסם

להזיק זה לא יזיק, אבל כמו לק שמתקלף מציפורנים עקב שטיפת כלים וזמן גם הלק מהרכב התמוסס/התקלף לאחר מספר שטיפות.

צבע הרכב או צבע ייעודי לתיקוני צבע מזדמנים הנמכר בבקבוקים בדומה ללק עמיד יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

נשמע כמו אחלה רעיון.

אפשר לצאת בסטראט-אפ (מיזם)

"מבצע מטורף של לקים ורכבים תואמים"

או

קני לק קבלי "גלגלים" תואמים

:-P

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

כשהיה לי רכב לבן עשיתי את זה במשך שנים, הלק דווקא מחזיק לא רע בכלל.

בעיקר כאשר שמים לק טוב, ולא פשוט שעולה כמה שקלים ומתקלף מהר.

הטובים מחזיקים חודשים רבים (ועומדים בשטיפה שבועית).

פורסם
חבר שלי קנה לאישתו (בהמלצה שלי) סוזוקי אלטו ורודה. האוטו אצלה כחודשיים והיא מבסוטה.

אתמול כשקפצתי לבקר אותם הסתכלתי בחנייה באופן יסודי על הרכב וראיתי בשתי הדלתות סימני תיקוני צבע על "נגיעות" בפח .

היה די קשה להבחין בזה והתיקונים היו ברמה טובה. חשבתי שמישהו תיקן במוסך או אולי במכחול מקצועי עם צבע תואם.

היות ושנכנסתי פגשתי רק את האישה שאלתי איך האוטו ומה קרה בדלתות ומי תיקן , כי ידעתי שהחבר די פדנט בשמירה על המכוניות

שלהם.

מה עשתה ?גילתה יוזמה ובחרה לק ציפורניים וורוד בגוון זהה ובאופן "אומנותי" תיקנה את הקילופים/שריטות.

לא ידעתי אם לשבח אותה או לנזוף בה.

אמנם התוצאה לא רעה העלות אפסית - מדובר בלק ציפורניים בעשר ש"ח - אבל מה דעת המבינים :

האם תיקון כזה שווה משהו ? האם זה לא גורם נזק ? בקיצור - האם היא טיפשה או גאונה ?

אני הייתי נותן לה בוקסים בפנים :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

על מה? על זה שהיא דפקה את הסוזוקי אלטו הורודה שלכם?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

טוב , תודה על התגובות . בפעם הבאה אולי אתן לה חיזוק חיובי. מזל שבעלה לא מכיר את הפורום הזה...

לומר את האמת , אני די מצדיק בעלים / חברים שכועסים על בנות זוג שלא מקפידות על זהירות במציאת מקום חנייה

או שפותחות דלתות ליד אחרים בלי לעשות חשבון.

אם הבת זוג קצת תפחד מהגבר (בהיבט הזה) זה ידרבן אותה לזהירות מבורכת.

פורסם

אתה מתלוצץ, נכון?

זו כולה אלטו ורודה! בעלה כנראה לא נוהג באוטו הזה. בטח לפי איך שאתה מתאר אותו. אז יש קצת שריטות על האוטו של האישה, בעיה שלה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

היא בטח גם לא מספרת לבעלה שיש לה מאהב.

לפי הדת אסור בכלל לגבר להיות עם אשה נשואה ( לא לו )לבד בבית .:shock:

ומה אתה בכלל בודק לה את הרכב , אולי בכלל לא היא אשמה בדפיקות.

ולסיכום עם הלק מבריק אז זאת הברקה. תייעץ לה לרכוש צבע מקורי באריזה חסכונית וששתקן. אולי תחליט לעשות הסבה מקצועית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חבורה של שוביניסטים מגעילים.

לא מביין מה מצחיק באישה, שחיה בפחד מבעלה.

ולא, אני לא מבין בדיחות בסיטואציה הזאת.

פורסם

זה לא חייב להיות בסיטואציה אלימה, יכול להיות שהבעל השקיעה בצביעה, סה"כ לא הרבה מכוניות יוצאות ורודות מהחברה, והיא לא רוצה לצער אותו.

גם אני משקיע ואשקיע באוטו של אשתי ואם מישהו יתן לה מכה בדלת ואני אדע מזה - אני אתבאס מאוד, למרות שזה לא באשמתה ולא אכעס עליה.

פורסם

הרכב מגיע בצבע ורוד מהחברה, אני יודע כי יום אחרי שראינו רכב כזה על הכביש בת זוגתי שתחיה הגניבה לי לתיק פרוספקט :?

• תוכן חדש...