Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

מראש אתחיל ואספר שאני, תנו לי פורסטר או אפילו מונדאו ואני מרוצה מהחיים... אבל יש אשה בחיי...

וזו, היא נולדה, גודלה ופרחה על מפלצות אמריקאיות עתירות סמ"ק, ברזל ושטח. בקיצור- היא רוצה כזה, רצוי שיהיה קלאסי, עדיף שיהיה ישן. נקלעה לידי הזדמנות לפרגן לה סברבן 91. הרכב נראה מעולה מבפנים (שטיחים וריפודים מקוריים מניחים את הדעת ולמעלה מכך לגילו, גג פנימי חדש), כל החשמל קיים ומתפקד. המנוע, בבחינה שטחית לפחות, נשמע טוב (לא מצלצל, לא מגמגם).

אבל... הגג החיצוני עבר שיפוץ, ולא בכשרון רב במיוחד (מרחו חומר מילוי על רקבונות, בקושי שייפו, ויאללה צבע. כואב הלב לראות), ויש בעיה במזגן- כל החלקים קיימים, אבל הבעלים טוען שהוא מנותק, כי המדחס דולף (מה זה אומר?). עשו לו צבע, אבל לא באיכות גבוהה.

המחיר הנדרש - 30K, אולי נצליח להוציא אותו ב- 28K. זה אולי קצת יקר, אבל לרכב שישרת אותה נאמנה כמה שנים טובות, לא איכפת לי להשקיע, ואפילו לזרוק עוד עשירייה כדי לשקם אותו ברמה גבוהה (זה התקציב רכב שלה. אם היא רוצה ענתיקה ביוקר- לבריאות), בהנחה שישרת אותה נאמנה, ולא יתרכז בלפרנס מוסכים.

השאלה היא מה לבדוק? איפה המוקשים ברכבים האלו? בהנחה שהמזגן דורש החלפה, לאיזה הוצאה לצפות? יש טעם להתעסק עם הגג, או שבהנחה והוא לא דולף, לעזוב אותו, כי ממילא אף אחד לא רואה את הגועל נפש שעשו לו למעלה. בקיצור- האם להיכנס להרפתקאה הזו (למען שלום בית), והאם הערכת העלויות הראשונית שלי בכלל הגיונית.

יצויין כי עיקר הפעילות של הרכב אצל האשה יהיה בעיקר לנסיעות כביש די קצרות (20-30 ק"מ ביום, טוטאל), ולעיתים נסיעה לטווח ארוך מזה. אולי פה ושם קצת חוף הים. אבל הרכב חייב להיות מסוגל לנסוע בכל עת, וממוזג (וחוץ מזה, לראות את זוגתי שתחייה, 1.65 מ' בשיא הגובה, נעלמת לתוך תפלץ עתיר סמקים שכזה, זו חוויה ששוה לי להשקיע בה...).

אודה על עזרתכם.

פורסם

שלום חביבי,

קודם כל נראה שאחלה אשה מצאת לך. :p

עכשיו לעניין , הסוברבן , בלייזר ושאר המשפחה הזאת לא נחשבים לכלים אמינים ( בעיקר לא כשהם כמעט 20 שנה על הכביש ) ולמיטב ידיעתי הבעיה העיקרית שלהם היא הגיר ולאו דווקא המזגן שאותו תמיד אפשר לתקן בכמה מאות שקלים במקרה הגרוע - גם אם זה להחליף מדחס.

לגבי הגג - אם הוא דולף אז אין לך ברירה לעשות תיקון כמו שצריך , אבל אם הוא לא דולף וזה עדין מפריע לך ויש לך אפשרות מבחינה תקציבית לתקן אותו אז תתקן.

לפי מה שתארת שיש בעיה רק בגג ובמזגן והבחור רוצה 30 ויש לך עוד 10 ליישור קו אז לדעתי עוד ישאר לך עודף - במידה וחוץ מהגג והמזגן אין עוד שום דבר רציני.בכל מצב אל תוותר על בדיקה.

ומעבר לזה - סוברבן זה אוטו שאפשר להנות ממנו עד מאד ! אז בהצלחה וכל הכבוד.

עדי,

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

במחיר כזה וקרוב אלייו אפשרכבר לקנות יוקון 1993 קצר בכל מקרה בהצלחה

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

לא מכיר את הרכב, ולא הייתי בצחוק אפילו חושב על לקנות אחד כזה אבל:

1. באופן תמוהה אך לא מפתיע לחלוטין בהתחשב במנטליות שלנו - GMC תהיה זולה יותר משברולט מאותו שנתון. אף על פי שזה בדיוק אותה דבר :roll:.

2. אף אחד לא ממש קונה את הדברים האלו חוץ מכמה :loco:, וכקונה יש לך המון כוח - תוריד במחיר כאילו אין מחר (בעצם יש מחר ומחר שתרצה למכור אתה תהיה בברוך).

• תוכן חדש...