Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

המערכת כוללת:

ר"ד Clarion CZ209A

קומפוננט מורל טמפו 6.5

סאב של JL - W1 עם תיבה מקורית (אמרו לי שהוא נותן 300RMS , זה נכון?)

מגבר לייטינג אודיו 600.4 (2X60 RMS + 2X125 RMS)

האם אתם ממליצים על המערכת, מה הייתם משנים בה, כמובן שהתחליף יהיה בסדר גודל של מחיר ורמה מקבילים .

תודה לכולם

פורסם

זאת מערכת טובה מאוד למחיר

הסאב 12W1v2-4 הוא סאב מצויין 150RMS

הייתי נישאר בדיוק עם אותו סטאפ ואם יש לך עוד קצת כסף

להשקיע הייתי משדרג את הקומפוננט למורל דוטק אוביישן,ומגביר אותם עם זוג הערוצים החזק

ואת הסאב בגישור על זוג הערוצים החלש,היה נותן לך יופי של במה קדמית.

פורסם

אם הסאב הוא 150 RMS והערוצים החלשים הם 60X2 זה לא יגרום לסאב לא להיות מנוצל טוב? לא עדיף ההפך עם הערוצים?

ואולי כדאי בכלל מגבר JBL GTO1004 שיש לו 100 רמס לכול ערוץ ? מה אתה מציע?

פורסם

התאכזבתי מהסאב היתי בטוח הוא 300, אני חושב שאני לא אקח אותו, יש המלצות לסאב חזק יותר עם 300 רמס שיותאם למגבר שציינתי?

פורסם

לייטנינג אודיו היא חברת בת של רוקפורד

המגבר הנ"ל הוא מגבר טוב מאוד למחירו בגישור של שני הערוצים החלשים אתה מקבל 200X1

שזה מתאים להגברה של סאב של 150RMS ,אני לא יודע איך "התאכזבתה" מהסאב אם טרם שמעתה אותו

מדובר בסאב מצויין,הייתי נישאר בדיוק עם אותו סטאפ,ומשדרג רק את הסט הקידמי כפי שציינתי

אם אתה "חייב" סאב חזק יותר באותו מחיר של ה-JL אתה יכול ללכת על הרץ ES300 שגם הוא סאב טוב

מאוד 350RMS ומתאים לעבודה בגישור של שני הערוצים החזקים שמספקים 400X1 בגישור.

פורסם

התכוונתי שהתאכזבתי מכך שהוא רק 150, כי הייתי בטוח שהוא 300.

וסליחה על הבורות אבל אני לא הכי מבין בדברים האלה, אבל גישור זאת אומרת חיבור של שתי ערוצים יחד? אם כן אז איך 2 ערוצים של 60 הופכים ל 200 ולא ל120? (בקצרה השאלה שלי היא מה זה גישור?)

ואם אני אקח בסוף סאב עם 300 RMS ויחבר אותו בגישור ל2 הערוצים החזקים, אז 2 הערוצים החלשים יגבירו טוב את המוראל טמפו ושוב לשאלה בהודעה הקודמת, לא עדיף JBL עם 4 ערוצים שווים של 100 RMS ?

פורסם

הבנתה נכון גישור הוא חיבור של שני ערוצים לערוץ אחד ,כאשר ברוב המיקרים החיבור הנ"ל יוצר

ערוץ שהוא חזק יותר מהעוצמה של שני הערוצים בניפרד.

שני הערוצים החלשים יגבירו בלי בעיות מורל טמפו.

הייתי נישאר עם המגבר הנ"ל ,כפי שאמרתי הסטאפ הנ"ל טוב מאוד.

הייתי מחליף ל JBL1004 רק אם מבחינה תקציבית זה היה מסייע לך לשדרג את הקומפוננט.

פורסם

הJBL יעלה לי פחות מהלייטינג אודיו. אז בכסף הזה אולי אני יכול לשדרג לדוטק אוביישן , מבחינת עוצמה הם יותר חזקים מהטמפו? ואם בכל זא אני אשדרג לדוטק אוביישן , איך הלייטינג אודיו יעבדו איתם ז"א האם 60X2 RMS מתאימים לדוטק אוביישן?

פורסם

הדוטק אובישן חזקים ואיכותיים יותר מהטמפו ,וכמובן שהם מומלצים יותר.

אם הייתה משדרג את הקומפוננט, כפי שכבר אמרתי הייתי מגביר אותם עם זוג הערוצים החזק.

זוג הערוצים החלש פחות מתאים להגברת דוטק אוביישן.

אני ממליץ להשאר בדיוק עם אותו סטאפ

לשדרג לדוטק אוביישן אם אתה יכול ולהגביר אותו עם זוג הערוצים החזק

ובגישור של זוג הערוצים החלש להגביר את ה-JL אודיו.

פורסם

אני רואה דוקא שבמפרט של הסאב מופיע 300 RMS ואם יש משהו שJL מתמחים בו הוא סאבוופרים אז אני בטוח של תתאכזב.

הנה המפרט שמצאתי

12" Single 4 Ohm W1v2 Series Subwoofer

Power Handling:

• Peak: 600 watts
  • RMS: 300 watts

Impedance: Single 4 ohm

Injection-molded, metallic-finish polypropylene cone woofer

Customizable trim ring

Vented reinforcement collar

Elevated frame cooling technology

DMA-Optimized motor system

Insert molded suspension/coil/terminal sub-assembly

Floating Cone Attach Method

Interlocking Cone and Dust Cap

Surround Stress-Relief

Single 4-Ohm voice coil

ואני מסכים עם אודיו קינג תשתדל לשדרג את הסידרה של הקומפוננטים אם כבר תשקיע אז בבמה הקידמית.

פורסם

חלק ניכר מן ההספק הרצוי נגזר מהתיבה אותה תתכנן.

אתה יכול "לדחוף" לסאב הרבה וואטים בתיבה מסויימת ואתה יכול להגביר אותו עם חצי מההספק המוצהר בתיבה אחרת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מאור,

במקרה המערכת הראשונה שלי כללה את אותו המגבר שאתה מתכנן לקנות (הלייטנינג אודיו) ואותו הסאב (W1), באמת שיחסית לא היה חסר לו כח והמגבר התמודד איתו בכבוד, הוא סאב נהדר לעלות שלו ואני אוהב אותו יותר מההרצים, בנוסף אתה אומר שאתה רוכש אותו עם תייבה מקורית שזה בכלל מעולה.

וואטים זה לא הכל, ואין לך מה להתרגש ולהתאכזב מזה שהוא "רק" 150 או 300.

הדבר הכי טוב לעשות- פשוט לחבר כמה סאבים ולבחור את מה שנשמע לך הכי טוב. חיבור סאב זו פעולה קלה ופשוטה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...