Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנטל מה שרשמת בהודעה זה בדיוק מה שעשיתי היום בהתקנת המערכת.

היום סוף סוך התקנתי את המערכת, המגבר בלי בעיה מגביר את הקומפוננט והסאב, לגבי הסאב, לאחר שהמערכת היתה מורכבת פשוט שמעתי בערך 5 סאבים ובאמת שאף אחד מבלבד הJL לא קנה אותי ולא בגלל העוצמה, פשוט הצליל בס של JL הוא בדיוק מה שחיפשתי, צליל שמתמשך ונמרח. הקיקר למשל היה צליל בס נקודתי ומדויק אך זה לא מה שחיפשתי.

לגבי הקומפוננט התקנתי בסוף קומפוננט של חברת reinbow לחר שמיעה של מורל ושל הרינבו החלטתי לקחת אותו כי הוא פשוט נשמע לי יותר נקי באוזן וכמובן שבצליל הכל עניין של טעם להבדיל ממגבר למשל.

בכל אופן תודה על העזרה של כולכם!

פורסם

עוד שאלה, כרגע המגבר נותן גם לקומפוננט וגם לסאב חצי ממה שהוא יכול (בכפתור הברגה LEAVEL אני חושב זה השם שלו) השאלה היא עד כמה אני יכול להגביר את הסאב והקומפוננט מבלי לחשוש שהם יתפוצצו?

פורסם

אהלן מאור, קודם כל תתחדש.

דבר שני קוראים לי מתנאל.

עם הקומפוננט של ריינבו בעצם שיחזרת את המערת הראושנה שלי (חוץ מהרדיו דיסק):-D איזה דגם של קומפוננט לקחת? SLX DELUXE? או SLG? . לפי המוצרים אני גם יכול לנחש איפה התקנת.

לגיב כיוון ה LEVEL- בשפה יותר מקצועית הדבר הזה נקרא GAIN. תעשה דבר כזה: תגביר ברדיו דיסק את העוצמה ל75% מעוצמה מלאה, ואז לאט לאט לאט תרים את הכפתור של הLEVEL עד שתתחיל לשמוע צליל מעווט מהקומפוננט. ברגע שהגעת לנקודה הזאת, תוריד קצת מה LEVEL וזהו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...