Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב דהיו לגנצה .

ברשותי אזעקה בסוג "SONCY" משהו כזה עם מרים חלונות והכל הותקנה לפני כמה חודשים עובדת יפה מאוד .

ברצוני להוריד אותה מהרכב בשל מכירתו [מכירת הרכב] .

- האם אני יכול לחתוך באמצע את כל החוטים שיוצאים מהיחידת בקרה של האזעקה ,להוציא את היחידה עם הלד והצפצפה ואז ללפף בכל קצה של חוט היזולירבן שלא יצא מצב שחוט פוגש חוט ואז ישנו קצר או בעיה חשמלית אחרת ?

תודה לעונים

פורסם

הרכב שלי לא במצב נסיעה כעט, אין לי איך ללכת לחשמלאי ואני רוצה לבד תודה על המענה אבל מחכה למישהו שיעזור .

פורסם

בעקרון מלבד מרים השמשות זה דיי פשוט, אתה מחזיק את מח האזעקה ביד ואת כל החיווטים מזהה את נקודות החיבור (התעלקות) שלהם על צמת החשמל המקורית של הרכב, מנתק אותם בנקודות החיבור ומבודד באמצעות אזולירבנד.

אחד החוטים יוביל אותך למרים השמשות, כל שעלייך לעשות זה לזהות את מיקום מרים השמשות, יתכן בגלל שזה רכב ישן מדובר ממרים בשיטת הישנה ואז תמצא כי חתכו את חיווטי החלונות המקוריים וכל החוטים נכנסים ויוצאים מהמרים, עלייך לנתק חוט חוט לפי הצבעים ועוד לפני הניתוק הבא לחבר את החוטים שנחתכו להלחים ולבודד באזולירבנד.

השקעתי בל מקווה שתעשה את זה, בהצלחה :-)

• תוכן חדש...