Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה היתעניינתי באוד בהונדה אינסייט קומפורט הרכב המשפחתי הירוק מכמה סיבות:

127,000 זול לרכב היברידי

24 ק"מ לליטר בין עירוני

520 זיכוי מס בשווי שימוש

כל זה ביחד מביא למחשבה שהדגם מאוד כדאי אבל עולים אצלי חששות של טיפולים מורכבים ומסובכים ויקרים וגם קרינה בו מעזוב את הקרינה ונתמקד בתחזוקה האם למישהו יש רכב היברידי שיכול להעיד על התחזוקה ומחיר שלה וגם חיסכון אמיתי בדלק?

ניתקלתי באתר של יבואן הונדה "מאיר רכב" בזה http://www.mct.co.il/mehiron/searchtipul.aspx נדהמתי ורמת המחירים במיוחד שזה לא כולל מע"מ ולא כולל החלפת בלמים האם זה המחירים הריאלים שנשלם במוסך והאם חייבים להחליף כל כך הרבה נוזלים בתדירות כזה אשמח לתגובות בנויות ניסיון.

תודה

ניצן .ב

(וסליחה על החפירות)

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בלי קשר להיותו היברידי (או שכן) מדובר ברכב בסיסי ולא מצטיין שזכה לביקורות לא חיוביות ברחבי העולם מה שגרם להונדה לבצע מסכת שיפורים בהולה שהוצגה השבוע.

במחירו יש חלופות עדיפות גם מבחינת מרווח למשפחה שבתחום הזה הוא לא מצטיין וגם מבחינת חיסכון.

פורסם

הנתון הכי אופטימי של צריכת הדלק הוא באזור ה-17 ק"מ לליטר. זה נתון מצויין בפני עצמו, אך רחוק מהצהרות ה-24 ק"מ לליטר.

פורסם

למעט טיפול אחד של 3100+ לא כולל מע"מ לא נפלתי מהכיסא.

מוזר,שלא נזכרת החלפת רצועת תזמון /מותחן -כנראה שברכב הזה יש שרשרת תזמון.

הפלאגים ברכב הזה מיוחדים ומחליפים אותם פעם ב-105,000 כך שזה יקר אבל בפעם הבאה אולי היד השלישית או הרביעית של הרכב תחליף אותם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שבוע טוב לכולם!!!

היה לי את הרכב במשך ארבעה חודשים. אני ואישתי מאוד נהננו מהקידמה ומכל הגדג'טים שכלולים בחבילה הבסיסית... אממה חששנו מהקרינה שעדיין אף אחד לא מתיימר לדעת על זה משהו אז החלפנו לרכב רגיל.

דרך אגב בשביל להגיע ל-24 ק"מ לליטר צריך לישון טוב ולנסות לחלום על זה... אני ואישתי בקושי ובמאמצים לחסוך הגענו ל- 19 ק"מֿ/ליטר, ממוצע 17 זה מה שזה היה הריאלי ביותר.

פורסם

כל מכשיר חשמלי פולט קרינה. את רוב החלקים המקרינים מסוככים, אחרת הם פוגמים בביצועים של רכיבים אחרים.

כמו כן - מדובר בפחות קרינה מאשר לגור בבית שבקרבתו קווי חשמל (לאו דווקא "חשמל גבוה").

מה גם שאתה לא מבלה 160 שעות באוטו בשבוע.

אל תלך שולל אחרי כל בהלה תקשורתית.

פורסם
שלום

לאחרונה היתעניינתי באוד בהונדה אינסייט קומפורט הרכב המשפחתי הירוק מכמה סיבות:

127,000 זול לרכב היברידי

24 ק"מ לליטר בין עירוני

520 זיכוי מס בשווי שימוש

כל זה ביחד מביא למחשבה שהדגם מאוד כדאי אבל עולים אצלי חששות של טיפולים מורכבים ומסובכים ויקרים וגם קרינה בו מעזוב את הקרינה ונתמקד בתחזוקה האם למישהו יש רכב היברידי שיכול להעיד על התחזוקה ומחיר שלה וגם חיסכון אמיתי בדלק?

אני לא מכיר את האינסייט, אבל יכול להעיד לגבי היברידיות בכלל, שהחסכון בדלק הוא אמיתי.

10,000 הקילומטרים שסגרתי לאחרונה בפריוס צרכו 430 ליטר דלק - זה יוצא יותר מ-23 ק"מ לליטר

בנסיעה מעורבת.

פורסם

האינסייט די משתלמת בתור רכב צמוד. ההנחה של 500 ש"ח במס מביאה אותה מבחינת שווי השימוש מול דהייטסו סיריון ודומיה.

לגבי החיסכון בצריכה. אם לא עושים קילומטרז' גבוה במיוחד הצריכה של 1:17 מול למשל 1:14 לא תווה הבדל משמעותי מבחינת ההוצאות. אך כאמור הטיפולים קצת יקרים מהממוצע והכי חמור - יכולים להתבצע אך ורק במוסך המורשה. ההתונה הקתולים עם הנ"ל מהווה חיסרון גדול מאוד בהמשך הדרך. לכך יש להוסיף את האמונות הטפלות לגבי הקרינה. למרות שמדובר באור ופרך - האפקט הפסיכולוגי על המחירון עלול להיות משמעותי. בקיצור, במחיר הנ"ל הייתי ממליץ לחפש אופציות עדיפות. למען גילוי נאות - הנני הבעלים של רכב היברידי מבית הונדה (הסיוויק), אך במקרה זה מדובר בסיפור אחר לגמרי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני בחנתי את הדגם באולם התצוגה והדבר שהכי הפתיע אותי הוא מרווח ראש מחפיר במושב האחורי. אם יש לך כוונה להכניס לשם אי פעם מישהו יותר מבן 10 ממליץ לחשוב היטב לפני קניה.

פורסם
הכוונה כמובן ל"עוֹרְבָא פָּרַח".

אחד השיבושים היותר מפתיעים שבהם נתקלתי. קורה :-)

זכית בחידת חמיצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכוונה כמובן ל"עוֹרְבָא פָּרַח".

אחד השיבושים היותר מפתיעים שבהם נתקלתי. קורה :-)

צודק, ארשום לעצמי. חיפשתי בגוגל איך כותבים וזה מה שמצאתי :roll:

• תוכן חדש...