Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני זקוק לעזרה קטנה בבחירת מערכת לרכב.

ברשותי טויוטה ראב 4 שנת 2008.

הרכב מגיע עם מערכת מובנית של דיסקים ,רדיו וצ'יינג'ר 6 דיסקים.

אני מחפש מערכת בגודל 2DIN שתחליף את הפאנל המקורי ושתהיה אפשרות להציג סרטים למסך במושבים האחוריים לילדים.

פחות חשוב לי צליל מטורף, סאב או השקעה בקומפוננטים ,מעל לכל שיהיה קאר פיסי שנותן להראות מגוון סרטים מ HD.

מה שמצאתי בארץ במחיר מטורף [של 7000 ש"ח לפני מע"מ] לפני המסכים והתקנה הינו הפריט הבא:

http://cgi.ebay.com/Car-Stereo-Car-DVD-Player-GPS-Navi-Toyota-RAV4-2009-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b2d19842QQitemZ170503804994QQptZLHQ5fDefaultDomainQ5f0#ht_9954wt_911

האופציה השניה והפחות מועדפת הינה רכישת מערכת 2DIN שלא מותאמת לפאנל ולרכוש לה מתאם במחיר של כמה עשרות דולארים.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230501765954&viewitem=&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2&category=38649#ht_12468wt_1165

אשמח אם יש משהו להתייעץ עימו על המערכות ,האם כדאי לרכוש את המסכים האחוריים בארץ ועל ההתקנה [או מתקין מומלץ ולא יקר].

טוב שם טוב משמן טוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

גם אני בדיוק מחפש DVD 2DIN לקורולה שלי, והמחירים בארץ מטורפים יחסית למחירים של המוצרים שבאים מסין

אין מושג מה טיבם, ואם משהו קנה ניסה שמע, המלצות יתקבלו בברכה

דבר אחד חשוב לזכור, יש מס על המוצר שאתה רוצה לייבא - לפי בדיקה שעשיתי - יש 33.3% מס, ועל זה תוסיף את המע"מ

יכול להיות שיתווסף 100-300 ש"ח עמילות מכס.. עדיין חצי מחיר מהארץ, אבל מתייקר.

למה אתה מעדיף את היקר שמגיע "כאילו" במיוחד לאוטו ?

לא עדיף לקנות פנל ב 20-40 דולר (פתור ממס) ולתת למתקין ?

פורסם

א. אני מעדיף שיהיה מסך רגיל ולא מתהפך משיקולי אסתטיקה.

ב. אני חושב שיותר יפה שהכפתורים המקוריים נשארים .

ג. אם תיקח את תוספת המחיר לפאנל ומשלוח תגלה שהבדלי המחירים בין מע' מובנית למע' עם פאנל לא שונה בהרבה [ושוב אני חושב שהמוצר המוגמר נראה יפה יותר].

לגבי עלויות אם לדוגמא הפאנל היקר ביותר יעלה לי 600$ שזה בחישוב גס [לפי שער על $ שווה 4 שקל ] המחיר לפני מיסים ותוספות יגיע ל2400 ש"ח + 300 ש"ח מכס + 800 ש"ח מס == 3500 ש"ח ?

האם אצתרך להוסיף עוד תוספות כספיות ?

האם שווה לי לרכוש רק את הפאנל ושמתקין מקומי יביא את המערכת ?

האם שווה לי לרכוש את המתאם + המערכת בעצמי ?

בסה"כ בטויוטה ביקשו 7000 ש"ח נראה שעדיף להביא מאיביי בסופו של דבר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בכל מקרה יהיה יותר זול בEBAY.. גם למערכת המותאמת

וגם ל פאנל + DVD..

לגבי תוספות כספיות נוספות.. רק התקנהץ אין לי מושג כמה מתקין יכול לבקש, אבל זה לא מתקרב עדיין למה שיציעו לך בארץ.

עדיין נשארת השאלה לטיב המוצר, ואחריות..

אם משהו קנה, עשה שמע.. נשמח להמלצות

• תוכן חדש...