Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=37&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

שלום לכולם.

התקציב שיש הוא 50 אלף שקל.

המטרה היא קניית רכב אספנות שיהיה הבייבי, יש כבר רכב ליום יום והמטרה היא רכב שני שישמש לסופי שבוע.

הבחור מאוד רורצה קורבט ישנה אבל אין במחיר הנ"ל {אני המלצתי לו על BMW ישנה,הרבה יותר חמודה, אבל אני משוחד}

בכל מיקרה, מה דעתכם על הרכב הנ"ל?

פורשהדגם:קאררהנפח:2,500שנה:1978יד:2ת. הילוכים:ידניתמחיר:35,000 ₪ למחיר מחירון לחץright_08.gifright_04.gif

סוג מנוע:בנזיןק"מ:צבע הרכב:צהובמזגן:איןבעלות קודמת:פרטיתבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לא

right_06.gif

spacer.gifcenter_09.gifcenter_17.jpgcenter_18.gifאזור מכירה:מושבים בצפוןעיר/ישוב:כפר יסיף טלפון:להצגת המספר לחץ כאןלהצגת מספר הטלפון העתק את הסיסמא המופיעה בחלונית זו:הקש סיסמא: הערה: חלונית זו קיימת על מנת לבסס את אבטחת המידע באתר ולמנוע מאתרים אחרים להעתיק תוכן ולהפיצו בצורה בלתי חוקית.

איש קשר:klofa-turboדוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםcenter_20.gifright_02.gifkoteret_tmunot.gifcenter_04.gifo1_1_1_184074_20100603230647-m.jpgicon_hagdala.gifלהגדלה ותמונות נוספות לחץ center_06.gifteur.gif

רכב מצב מכני מצוין צריך צבע

נוריד את הבחור ל30,צבע 5-6 והשאלה מי יכול לבדוק את הרכב מכאנית באזור תל אביב\ ירושלים?

מישהו מכיר את הרכב הנ"ל?

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זו פורשה 944, כן?

הייתי ממליץ לבדוק טוב טוב את הרכב ויותר חשוב מכך, שהבחור יבין מצויין לאן הוא נכנס.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תוודא זמינות חלפים, נראה לי שזו תיהיה משימה לא פשוטה.

חוץ מזה, שגם אם נניח הוא יקנה את הרכב ב 30K ש"ח, ה 20K הנותרים יעלמו הרבה לפני שהרכב הזה יהיה מוכן לנסיעה.

זה אמנם נשמע מפתה, פורש 6 ספרות ב 30K, אבל זה לא נגמר פה, מנסיון.. (עם פורד דווקא. :evil:)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

קודם כל זו כנראה לא 944 אלא 924 מהסיבה הפשוטה שאת ה944 התחילו לייצר בשנת 83 אם אני לא טועה. זו מן הסתם 924 עם בודי קיט. אגב, גם הג'אנטים הם של 944 כך שיכול להיות שיש כאן קומבינה שצריך לבדוק אותה.

בכל מקרה, ברור לעין שזו גרוטאה שבמקרה הטוב היא בסיס לשיפוץ רחב היקף. מי שחושב שמריחת צבע ב 6000 שקל תפתור את כל הבעיות כאן נמצא באשליות רציניות.

רק השיפוץ הקוסמטי כולל פירוק מלא, ריתוכים, הכנה, הרכבה, חלקי גומי וכו' יעבור בקלות את ה 20000 ש"ח, וזה בלי לקחת בחשבון ריפוד, מכאניקה, ועוד אלף חלקים קטנים וגדולים שהרכב הזה יצטרך.

אם זו 924, זה יעבור בקלילות את ערך הרכב, אפשר למצא כאלה בארה"ב סבירות לחלוטין בסבביות ה 1000 דולר.

למי שרוצה פרוייקט רציני זה יכול להיות תענוג. למי שלא מבין במכוניות בכלל, ובפורשה בפרט כדאי מאוד לוותר על זה.

ובכל זאת, שני מוסכים רציניים הם מוסך תמיר כדורי בפ"ת ומרכז איילון בת"א.

בהצלחה

פורסם
אם זו 924, זה יעבור בקלילות את ערך הרכב, אפשר למצא כאלה בארה"ב סבירות לחלוטין בסבביות ה 1000 דולר.

למי שרוצה פרוייקט רציני זה יכול להיות תענוג. למי שלא מבין במכוניות בכלל, ובפורשה בפרט כדאי מאוד לוותר על זה.

ובכל זאת, שני מוסכים רציניים הם מוסך תמיר כדורי בפ"ת ומרכז איילון בת"א.

בהצלחה

באמת? 1000$ אלף דולר?ממש זול!

תענוג! זה אומר שהכל יעלה 30 אלף שקל. {משלוחה,מכס ושאר בונוסים}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למגיב שמעלי:

audi עם הנעה אחורית?

בגרמניה כבר מזמן עברו את השלב של הזילזול ב-924/944/968 ואספנים קונים אותם כאלטרנטיבה ל- 911.

מצד שני, המצב של זו שמופיעה כאן נראה בכי רע.

בהחלט הייתי שוקל יבוא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם לא היה זלזול, לא היו מוכרים אותן במחירים יותר נמוכים מ-914 לפני שיפוץ. שגם היא לא "נחשבת" פורשה.

לא היה זלזול אם לא היה לה מנוע עגלתי של אודי, וביצועים של משפחתית.

משכנתא זה קל

פורסם

א. הכל שאלה של מה רוצים מהאוטו- אולי לבן אדם מספיק את מה שיש?

ב. אפשר לשפר- לא כזה סיפור, אני מאמין!

ג. למה לזלזל- לאוטו הזה בהחלט יש פוטנציאל, והוא יפה בעיניי לפחות- בסגנון שלו! נכון- זה לא 911- אבל זה סיגנון אחר לגמרי!

אז מה, אם הוא עולה גרושים- זה רק נותן אופציה ליקנות אוטו שרוצים במחיר הגיוני! אני למשל לא הייתי מחליף אותו ל-914, ש"טכנית" שווה הרבה יותר- כי הוא לא מעניין אותי בשום צורה שהיא! אז?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא ידעתי שהמחיר כזה נמוך לפורשה

נכון

מכוערת.

ואני חושב שBMW שנת 70 הרבה יותר חמודה.

אבל אם אפשר לקנות רכב אספנות בכזה מחיר, שבסופו של דבר כן, זה פורשה. אז למה לא?

כמובן שהבחור מעדיף קורבט, אבל המחיר שלהם מרקיע שחקים ולא ניתן לקנות ב50 אלף.

אם הבחור של הקורבט היה מתפשר על 70, היה ניתן לעשות מאמץ.

אבל 90-100, ממש לא.

גם הפורשה הישנה וגם הקורבט הכחולה שמוצעת למכירה בפורום יפים מאוד. אבל לא נכנסים בתקציב.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

נא לא לזלזל ב 924, זה רכב מאוד מאוד מענין.

המחיר שלהן הוא לא מדד לכלום. בכל רכבי האספנות יש דגמים מבוקשים יותר או פחות וזה ענין של הרבה שיקולים ויוקרה. מרצדסים משנות ה 80 למשל, מ ה190 2.6 שהוא רכב אדיר ועד ל sec שלא צריך להסויף עליו מילים, עולים גרושים. גם ל slc בעיקר ה500 לא חסר כלום, וכך גם יגוארים משנות ה 70 ומעלה כולל ה xjs . יש עוד טונות של דוגמאות הכל ענין של טעם אבל רכבים שלחלוטין לא ניתן לזלזל בהם.

אותו דבר לגבי ה 928 שהוא כלי נהיגה מדהים בכל קנה מידה. נכון שהמחיר שלו התחיל לעלות אבל עד לאחרונה המחיר היה מגוחך, באנגליה הוא עדיין בקרשים.

חלק מהענין והיופי ברכבי אספנות הוא לאתר קלאסיקות אמיתיות שלא צריך לפשוט רגל עבורן. ברוב המקרים ערכם גם יעלה עם הזמן.

נכון ש ה924 הוא בעל מנוע אודי ולגבי העיצוב שלו יש מחלוקת אך הוא בנוי בצורה מענינת מאוד (מנוע קדמי גיר אחורי) והוא מצריך הרבה מומחיות בנהיגה כדי לתפוס את הזנב השובב שלו...המנוע הסטנדרטי לא מציאה, אבל ניתן לשפר. דגם הטורבו הוא כבר סיפור אחר לגמרי ומענין הרבה יותר, ולמיטב זכרוני גם בבעל הסטורית מרוצים לא קטנה.

כבעלים של 911 אני יכול להעיד שיש הרבה תחומים שבהם היא רכב קשה מאוד. הערך שלה הוא בעיקר נגזרת של הסטוריה מגוונת, צורה מדהימה, ושוני מכל דבר אחר שזז בכביש, וכן גם סוג של פוזה. האם ה 928 פחות טובה לנהיגה? אני חושש שמבחינה ספורטיוית לא, ומבחינת שימושיות אול ארראונד ממש לא.

עוד יתרון הוא שחלקי 911 עולים הון מטורף, בעיקר מנועים. עבור 924 או 944 כשתהיה אספנות אפשר לעשות הכל במינימום מחיר. לדוגמא, מנוע 911 3.2 יעלה לא פחות מ 8000 דולר (משומש) בעוד מנוע 928, אפילו אס 4, אפשר למצא באיזור 500 דולר!!!

בקיצור, 924 מענינת מאוד, הטורבו יכולה להיות חוויה לא קטנה בכלל. (הראשונה בקישורי האי ביי ממש מענינת). האם היא פורשה אמיתית? תכל'ס, אין דבר כזה. על המרצדס 190 אמרו שהיא לא מרצדס אמיתית (אוי כמה שהיא כן, אחת הטובות שהם עשו) בגלל שהיתה קטנה מידי. הכל ענין של נקודת מבט, וכן - גם הרבה דעות קדומות ופוזה.

פורסם

אוקי,נהיינו רצינים, אפשר הערכה גסה כמה יעלה להביא לארץ?

הבנתי 1000 דולר הרכב

+1000 $ משלוחה

+1500 $ מכס {הערכה גסה?}

=3500 דולאר אפשר להגיד?

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...