Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

First, sorry about the English (no Ivrit at work!). Second, two comments: (i) the secret hint is to look for a 924S which has the Porsche slant 4 engine (more hp and modification potential), not the old VW LT van engine (yes, that's where the 924 engine comes from) and (ii) forget the 924 Turbo, they are not a "metziaa" anymore, people collect them now... Best, T

PS: Oh, you don't want to change the clutch on any of them, they are built in the most stupid way possible and in general (like most Porsches) are not easy for DIY maintenance

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

הרכב כבר הרבה זמן מוצע למכירה כך שמי שמתכוון לקחת שידע שהמחיר גמיש

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

ניסיתי להתקשר מס' פעמים למס' טלפון אבל אף פעם לא ענו לי.

רכב כזה בארץ יגיע לכמעט 50 אלף ש"ח אני לא מאמין שבמצב המכס היום תקבל פורשה ב 5000$ על הכביש בארץ.

למרות המחיר הנמוך שקנית לא נראה לי שלמכס הישראלי איכפת שהדגם לא מעניין, אתה הבאת פורשה.

פורסם

אם הרכב במודעה מודל 78 אז אכן אין סיכוי שזה 944. ה 944 נכנס לייצור רק מ 1983 אם אני לא טועה.

יש בהחלט מצב שהוא בעצם 924 שעבר שפצור של בודי קיט דמוי 944 + ג'נטים, או לחלופין שזה באמת 944 עם קומבינה אחרת (זיוף בייבוא כדי להוזיל עלויות?). אגב, נדמה לי שהג'נטים האלה לא היו על ה 944 טרום 85. רק אח"כ.

באינטרנט אין שום בעיה למצוא מדריכים לפענוח מספר השלדה של הפורשים האלה - משם אפשר לדעת בדיוק באיזה דגם מדובר.

ה 924 לא ממש ספורטיבית במיוחד. הדגם הרגיל בעל 123 כ"ס בלבד, גיר 4 הילוכים, מתלים רופסים למדי. זה לא האוטו למי שרוצה חוויית נהיגה.

כשחיפשתי 944 ראיתי כמה שעמדו זמן רב, והבנתי מהר מאוד שההשקעה ברכב כזה תהיה גדולה (טיימינג, אטמים, גומיות, בלמים ועוד ועוד). אם כי אני חושב שהעלות של דברים כאלה ב 924 בטח נמוכה מאשר ב 944 כי המכלולים פחות ייחודיים.

גם באירופה אפשר לרכוש 924 בפחות מ 2000 יורו בקלות, אבל נראה לי שאלה ידרשו מקצה שיפורים. ב 4000 יורו אפשר כבר למצוא אחת טובה מאוד (אבל לא S או טורבו).

אני מניח שמכוניות בפחות מ 2000 דולר בארה"ב גם יצטרכו הרבה עבודה (לפחות מהצצה במודעות איביי שקושרו למעלה זה המצב).

3500 דולר על הכביש בישראל זו הערכה לא מציאותית למכונית שאפשר להכנס ולנהוג.

ולמי שאומר שה 944 לא פורשה אמיתית - ממש לא אכפת לי אם היא "פורשה אמיתית" או לא - זוהי מכונית ספורט מצויינת. יש לה התנהגות כביש מעולה, היגוי מדהים, בלמים אדירים, היא מתוכננת ובנויה באיכות גבוהה. היא עמידה ואמינה, ולפחות בהולנד אין שום בעיה להשיג חלפים ולתחזק את האוטו (ואין לי מושג על איזה זנב סורר דיברו כאן למעלה. חלוקת משקל 50-50. צריך פרובוקציה כדי להוציא את הזנב.).

החלפתי מפרקי ציריות לפני כמה זמן, והחלפים היו זהים לאלה של פולקסווגן-אודי מהתקופה.

שלי אומנם הדגם הבסיסי, והייתי צריך להוסיף אנטירול-בארס של דגם הטורבו ובולמים מתכווננים כדי לתת לו התנהגות כביש ראויה, אבל בעבור אוטו שרכשתי ב 2000 יורו (והשקעתי בו עוד 2000 בשדרוג המתלים ועוד כמה דברים) הוא פשוט מדהים. אני עושה איתו ימי מסלול, שבוע שעבר עשיתי איתו קורס דריפטים (הורגש המחסור בדיפרנציאל ננעל), והוא לא מפספס פעימה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
זו פורשה 944, כן?

הייתי ממליץ לבדוק טוב טוב את הרכב ויותר חשוב מכך, שהבחור יבין מצויין לאן הוא נכנס.

אם מישהו לא הבין, השאלה הייתה בקריצה, לא סתם ציינתי לבדוק טוב טוב את הרכב ודי לחכימא...

לגבי ה 944, אמנם לא הייתי בעלים של אחת אף-פעם אבל נהגתי בה אי-אלו קילומטרים, לטעמי פורשה אמיתית, גם אם שונה לגמרי מהפיחושית שלי.

מסכים לגמרי עם ג'רמי, אחלה רכב!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
.

רכב כזה בארץ יגיע לכמעט 50 אלף ש"ח אני לא מאמין שבמצב המכס היום תקבל פורשה ב 5000$ על הכביש בארץ.

למרות המחיר הנמוך שקנית לא נראה לי שלמכס הישראלי איכפת שהדגם לא מעניין, אתה הבאת פורשה.

אבל אם מדפיסים את הדף של המכירה ומראים להם את ההעברות של הכסף ב-tt או pp ?

פורסם

קודם כל לגבי הזנב הסורר התייחסתי ל924, אני עוד זוכר כתבה ב"טורבו" משנות השמונים עליה...

בקשר ל 944 מסכים עם כל מילה שנאמרה. אחלה כלי.

לא בדקתי את המחירון אבל אני מניח של 924 הוא בקרשים ולכן זה לא משנה לגבי המכס אם יש עליה סמל של פורשה או רולס רויס. יהיה זול יחסית לייבא אותה כך או כך, ורכבים בריאים אבל כאלו שצריכים השקעה זה בדיוק מה שכולנו מחפשים בשביל לא לקבל רמה 1 מזלטין, ובשביל שיישאר גם לנו מה לעשות...

לטעמי הטורבו שהיתה בקישור הראשון הוא רכב אידאלי. שלם, דגם מענין, נראה סביר מאוד מבחינת בודי ומצריך השקעה מכאנית סבירה והשלמות בריפוד. בהתאם לזה גם המחיר סביר מאוד. אם הייתי מחפש רכב כזה הייתי מתעניין בדיוק בדבר כזה, אולי בתוספת צבע שרוף יותר.

פורסם

אגב לטאטרה: האם התכוונת של 924 s יש מנוע בוקסר???

וחוץ מזה, מתוך ענין: בלי שנכנסתי לעובי הקורה וראיתי תרשים של הצורה המדויקת בה האוטו בנוי, מה כל כך מסובך שם? על פניו המבנה הבסיסי נראה דומה מאוד לאלפטות gtv, שהן אמנם לא שיא הפשטות אבל גם לא עד כדי כך קשות לעבודה.

מה שבטוח נכון הוא שצריך להיות פסיכופת עם גב מברזל בשביל להיות מכונאי 911. בחיים שלי לא הלך לי הגב ככה על העבודות הכי פשוטות. לקח לי חצי יום להתאושש רק מהחלפת בולמים אחוריים...

• תוכן חדש...