Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת על התאונה, נסעתי בכביש ישר בעיר, במהירות של איזור ה50 ק"מש,

באיזור הזה יש עוד כביש צולב, (כביש נוסף מצד שמאל וימין), לנהג השני היה תמרור "תן זכות קדימה".

אני נוסע ישר ומתסכל ישר, פתאום איזור ה 10 מטר לפני הנהג הזה פשוט טס ממולי, אני דופק ברקס ופשוט נכנס לצד הרכב שלו..

הוא מתהפך עם הרכב... אני סובל מכאבים בגב וצואר..הנהג השני יצא מהרכב ההפוך בקלות והרגיש טוב..

הגיע משטרה ואמבולנס, הנהג הודה לשוטר כי לא ראה את התמרור.. את שנינו פינו לביה"ח..

אין ספק כי הנהג אשם, עכשיו השאלה היא כזאת, אני בעל הונדה הצ'בק 96 1.4 ידנית...

במקרה והביטוח יטבע ממנו את מחירו של הרכב, ככול הנראה טוטאל לוס.. איני יודע מה מחיר המחירון של הרכב,

ביד 2 מחירו 20.5K בלווי יצחק הרכב בכלל לא מופיע, רק הדגם האוטומטי ומחירו 13K!!

הרכב שלי היה מאוד מושקע, לאחר צבע הכל חדש בו.. השאלה כמה אני אמור לקבל על הרכב? הביטוחים הולכים לפי מחירון לווי יצחק? יש מצב שאכלתי אותה?

פורסם

אם הרכב לא מופיע במחירון או שכן מופיע, השמאי רשאי להעריך שווי הרכב לפי דעתו המקצועית, כמובן שהכל בגבול טעם הטוב. מחירון של איצחק לוי זה לא תורה מסיני.

פורסם

גם אני השקעתי אחרי צבע, תוספות ומערכת להונדה סיוויק קופה 96 והמחירון של לוי יצחק 21 אלף,

זה לא מוצדק בכלל, המחירון של יד שניה הינו 27 אלף שקל ואיך אפשר לרדת מהמחירון?

לוי יצחק עשה טעות גדולה !

פורסם
איזה ביטוח היה ברשותך

ברשותי צד ג, עכשיו בגלל שאני לא אשם כבר דיברתי עם הביטוח, הם הולכים לתבוע ממנו את הנזק, היום צריך להגיע שמאי להעריך את הנזקים...

נקווה לטוב, אני ימשיך לעדכן..

פורסם

קודם כל.

תברך על כך שאתה לא פגוע קשה.

לגבי הרכב תנסה למכור את הגאנטים בנפרד(במידה והם לא נפגעו), תכניס עוד 1000 ש"ח לכיס.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
קודם כל.

תברך על כך שאתה לא פגוע קשה.

לגבי הרכב תנסה למכור את הגאנטים בנפרד(במידה והם לא נפגעו), תכניס עוד 1000 ש"ח לכיס.

הרכב יגרר מחר לביטוח, הם דורשים שכל מה ששייך לאוטו ישאר עליו.

לצערי אין לי את הג'נט המקורי

פורסם

שי לב במידה ואתה לא אשם בתאונה, יש באפשרותך וזאת זכותך להשאיר את שרידי הרכב ברשותך.

***** לפירוק בלבד**** בתומרה ל 8-10% מערך הרכב

פורסם

אם יש בידיך קבלות על השינויים שביצעת ברכב בתקופה האחרונה שיכולים להעלות את שוויו כמו צבע, ג'נטים וכדומה תנסה להגיש לשמאי או לצרף לתביעה של חברת הביטוח בכדי לקבל את מחירן בנוסף למחיר הרכב שהושבת.

מניסיון לאחרונה באובדן להלכה של סוויפט חדשה לגמרי, הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף אולם תוספות כמו סט ניקלים, מגיני רוח, חיישני רוורס וכדומה לא חושבו בפיצוי, לביטוח הוגש טופס ההזמנה המקורי של הרכב וזה נוסף לתביעת הביטוח של הנהג שאשם בתאונה והפיצוי עבור תוספות אלו התקבל, משום שלרכב היה ביטוח מפתח תמורת מפתח הוזמן רכב זהה לחלוטין לסוויפט הקודמת כולל אותן התוספות בדיוק.

בהצלחה ותגיד 1000 פעמים תודה שיצאת בריא ושלם.

פורסם
שי לב במידה ואתה לא אשם בתאונה, יש באפשרותך וזאת זכותך להשאיר את שרידי הרכב ברשותך.

***** לפירוק בלבד**** בתומרה ל 8-10% מערך הרכב

אם זה נכון יש לנו פה כמה פירוקיות שישמחו מאוד! לקנות א תהסיויק שלך, מאחר והיא מבוקשת מאוד במגזר [איזור כפר סבא] תוכל בקלות להיפטר ממנה פה, והבן דוד אפילו ישמח לקנות אחת כזאת!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אם זה נכון יש לנו פה כמה פירוקיות שישמחו מאוד! לקנות א תהסיויק שלך, מאחר והיא מבוקשת מאוד במגזר [איזור כפר סבא] תוכל בקלות להיפטר ממנה פה, והבן דוד אפילו ישמח לקנות אחת כזאת!

הביעה ששכל מגרשי הפירוק יודעים מחירי שרידים.

ונדיר שמישהו ישלם יותר

• תוכן חדש...