Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטוב, הרע וה"לא רע, את האמת..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטוב - האמר H1 צבאי. פנומן בכל תנאי שטח, והכרתי "קצת" שטח לפני שנהגתי בו. עד היום כל אימון מילואים אני מאושר מההזדמנות לנהוג על המפלץ.

הרע - שברולט אבאו. חשבתי שהגטס היא הרכב הכי מחורבן שיכול להיות, ואז נהגתי באבאו...

המפתיע - סוזוקי סמוראי. זה נראה כמו בדיחה, נוסע לאט להחריד, שובר את הגב - אבל כרכב שטח מעטים יכולים להשתוות. ומי שלא ראה פרצופים של בעלי ג'יפים יקרים ומשופרים שרבים עם איזה מעלה, ואז בא סמוראי סטנדרטי ומדלג בקלילות למעלה - לא חווה אושר מימיו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמע , אני לא יכול לתת את הדעה שלי לגבי הרכב כי לא נהגתי בו אבל ישבתי באחת ולדעתי אתה מגזים בחלק מן הדברים , לדוגמא איכות החומרים לטעמי היא מעולה ביחד לסגמנט ואני מכיר מקרוב מאוד S350 חדשה ואת האמת זאת לא תיהיה הגזמה להגיד שהאיכות בE קלאס לא רחוקה מה-S קלאס.

aa123 - אתה נהגת במרצדס E הרגילה , הקופה ממש לא אותו הדבר .

אל תטעה, מי שיעבור ממשפחתית למרצדס יגלה עולם חדש של פאר ואיכות.

מי שמשווה את המרצדס למכוניות אחרות בסגמנט יתאכזב, אצלי האכזבה הייתה קשה - קשה מאוד.

פורסם

ביחס לטנדרונים

הטוב: ברלינגו עם מנוע HDI פשוט מטוס עם גיר ידני שכמעט שאין צורך להעביר הילוכים מאיץ גם בחמישי בעליה , רעש מנוע כמו של מכונית מרוץ.

מרווח מאוד וכיף לנסיעות עם המשפחה , ניתן להעמיס 5 אנשים עם כל הציוד , לנהג פחות נוח.

הפחות טוב : ברלינגו ללא מנוע HDI כל כך איטי שבה לך לזרוק אותו לוואדי הקרוב.

פורסם

הכי טוב: ב.מ.וו סדרה 1 2009(או 8 לא זוכר) 1.6 ליטר 120 כ"ס ידני הנעה אחורית :-)

הדגם הכי פשוט שיש לב.מ.וו אבל כל כך הופתעתי לטובה מהביצועים שלו שאני אדרג אותו כהכי טוב.פשוט הנאה צרופה מכל רגע ורגע בנהיגה והיו 1300 ק"מ של רגעים כאלה בכבישים נידחים בגרמניה. רכב פשוט, טוב, שעושה את העבודה נאמנה ובהנאה ורק מחכה שתשחק איתו כמו כלב היפראקטיבי שמחכה שיזרקו לו מקל בשביל לרוץ להביא. צריכת דלק ממוצעת 1:15 שזה בכלל הפתיע אותי (ובנהיגה סטנדארטית בטח 1:17)

הכי מאכזב: אלפא רומאו בררה 2009 3.2 ליטר קוואד (הנעה 4 גלגלים, היתה הגרסא הכי מאובזרת) רכב נוח בצורה מפתיעה אבל ביצועים מאכזבים ביותר, חוץ מזה שיש שם מלא כפתורים ואתה לא מבין שום דבר מה עושה. אחרי נסיעה מעט אינטנסיבית :lol: ההגה התחיל לרעוד מינימום כמו פטיש אויר ובאופן כללי התאכזבתי מעט ביחס לציפיות שהיו לי מרכב עם תג של אלפא-רומאו

רכב מפתיע: מאזדה 6 החדשה. תגידו שאני שקרן גנב רמאי עובד של החברה אבל לדעתי הרכב נוח, מאובזר, ביצועים טובים והכי הפתיע אותי היכולת שיוט הטובה, רגועה ושקטה של הרכב (הכל כמובן ביחס למתחרות הישירות של הרכב!)

פורסם

אני אוותר על הטוב, גם כי נהגתי על המון ונורא קשה לי לבחור אחד, וגם כי זה קצת לא נעים ביחס לכל מה שנאמר פה עד עכשיו...

רע - היו המון, בעיקר מכוניות מיושנות. אבל אם נגביל למכוניות מהשנים האחרונות בלבד אני אתמקד בשתיים: הראשון הוא מיצובישי מגנום (וטנדרים באופן כללי) - כלי רכב איומים לנהיגה, מגושמים, איטיים, מרעישים לא נוחים ומאוד לא איכותיים. השני חייב להיות סוזוקי אלטו - פשוט כי הוא מראה לנו מה מקבלות מדינות עולם שלישי בעטיפה סמי-מודרנית. ועדיין, כדי שהאלטואיסטים לא יקפצו, אני מודה שבמחיר הזה מדובר בקנייה טובה בהחלט.

מפתיע - מעט מאוד מכוניות מסוגלות להפתיע אותי היום. לפני עשור זו הייתה פיג'ו 309 שהייתה כיפית בצורה בלתי רגילה. בזמן האחרון זו הייתה מיצובישי לאנסר בסיסית, שהפתיעה בניהוג מצוין והתנהגות כביש מאוד חיה, אבל גם אלו - די בקטנה. לרוב אני יודע לנחש מראש אם המכונית תהיה אשפה או עילוי בתחום, כמו שאומרים אצלנו :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אל תטעה, מי שיעבור ממשפחתית למרצדס יגלה עולם חדש של פאר ואיכות.

מי שמשווה את המרצדס למכוניות אחרות בסגמנט יתאכזב, אצלי האכזבה הייתה קשה - קשה מאוד.

מסכים לגמרי,

אם תבחן את המרצדסים בתור רכב וללא השוואה ליצרני אחרים ברור שזה יהיה אחלה רכב שבעולם.

כשאתה משווה מרצדס ליצרנים אחרים בסגמנט- הרכבים לא כאלה מדהימים.

כשהתחלתי עם נסיעות עבודה תמיד שכרתי מרצדס שתמתין לי בשדה עם נהג,בפעם השלישית הגיעה דווקא לקסוס ואני התרשמתי מהרכב מאוד.

היה הרבה יותר נוח ונעים מהמרצדס.

אותו כנ"ל דגמי ב.מ.וו שיותר לטעמי מאשר דגמי מרצדס המקבילים, הן מבחינת איכות והן מבחינת הנאה מנהיגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חשבתי לפתוח שרשור שבו נספר מה היה הרכב הטוב ביותר שנהגנו עליו ולמה, הרכב הרע ביותר ולמה, והרכב שהפתיע לטובה.

אני אתחיל:

הטוב ביותר: סובארו B4 שלוש ליטר R. הרכב החזק ביותר שנהגתי עליו בהיסטוריה הקצרה שלי. מאוד מפנק מבפנים, נראה קרבי מבחוץ(במיוחד בשחור) וההתנהגות מצויינת.

הרע ביותר: מאזדה 3 "SPEC ליסינג" דור ראשון. אוטו אפור מכל הבחינות. משעמם, חלש, הפנים קודר והגיר נורא מעצבן. תחזירו לארץ את הידני!

המפתיע: פורד קונקט. מבחוץ סתם עוד רכב עבודה והאמת גם מבפנים, אבל יש כל כך הרבה מרווח שההרגשה היא שיושבים בסלון ונוהגים, מאוד נוח והשילוב עם הגיר הידני עושה את זה לפשוט כיף.

חביבי הגזמת , גיר ידני זו פרסה שכביכול עושה אותך לנהג ספורטיזי , הטיפ-טרוניק נותן את אותה תוצאה וגם את אותה תחושה !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
חביבי הגזמת , גיר ידני זו פרסה שכביכול עושה אותך לנהג ספורטיזי , הטיפ-טרוניק נותן את אותה תוצאה וגם את אותה תחושה !.

אתה רציני? אני מכיר מעט מאוד גירים אוטומטיים שנותנים את אותה תוצאה כמו גיר ידני, ופחות מכך כאלו שנותנים את אותה תחושה. רוב הגירים האלו נמצאים במכוניות יקרות מאוד, ורק מעטים במכוניות "מן השורה" כמו ה-DSG.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אותו כנ"ל דגמי ב.מ.וו שיותר לטעמי מאשר דגמי מרצדס המקבילים, הן מבחינת איכות והן מבחינת הנאה מנהיגה.

אתה צודק, נהגתי על סדרה 5 החדשה והיא לא רואה את המרצדס ממטר: נוחות הנסיעה משובחת, המנוע שקט והטיפוס שלו במעלה הסל"ד מצוין, אחיזת הכביש טובה בהרבה.

מה שמעט פגע לי בהנאה הייתה תיבת ההילוכים בעלת 8 יחסי ההעברה, לפעמים יותר זה יותר מידי והעברות ההילוכים התכופות קצת עצבנו.

המדהים הוא, ששתי המכוניות הללו עולות מחיר דומה ואילו ההבדלים שבאיכות הנסיעה והנהיגה הם של שמים וארץ.

פורסם

הרע - ללא שום ספק טנדר פולונז פולני שהיה לחבר שלי. כמה פחים מחוברים גרוע במסמרות עם מנוע פרהיסטורי של פיאט.

הטוב - אין לי נסיון נרחב כ"כ אבל C5 2 ליטר זה הדבר הכי נוח וגאדג'טי שהנחתי בו עכוזי.

המפתיע - הדובלו כמובן. קופסה מכוערת וקשה אבל איזה מנוע! ואיזו חסכוניות!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

הטוב - מבחינת חבילה כוללת, הפורסטר טורבו השאיר עליי את הרושם המוצלח יותר.

חזק, נשלט, נוח לנהיגה ומאוד שימושי (הילד עוד לא בן 4 חוד' ואני כבר מחפש בגאז'ים :?).

הרע - "המחורבן" יש לומר, דייהו נובירה. חדש לגמרי ועדיין התנהג נורא, פלסטיקים שנושרים ועוד זוועות כיד המלך.

המפתיע - פולו 1.3 מודל 90 עם צמיגי 145 ובלי פילטר :lol: האוטו כ"כ קל שלא מובן איך הוא לא עף,

הילוכים קצרצרים ומנוע חביב. כלי מגניב, מחליק מכל לחיצה קטנה.

המפתיע לרעה - טוארג 3.2TDI. מושבים חסרי תמיכה, הגה ענק בלי שום תחושה, זויות גלגול של אוניה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הטוב- האמר H3, אומנם לא נהגתי הרבה (אולי 40 ק'מ במצטבר)- אבל החווית נהיגה מאוד מהנה, הרגשה של לנהוג על ג'יפ גבוה, הכבוד שנותנים על הכביש, ג'יפ מפואר עם התנהגות יפה (אומנם לא נוסע חזק אבל עדיין כיפי מאוד לנהיגה).

הרע- לאנסר 2007, הליסינג של אמא של החברה שלי, נוסע איתה כמעט כל יום כשאני איתה, לפעמים נוסעים לצפון איתה, הרכב פשוט לא זז, מדביקים דוושה והרכב נחנק כמעט, בעליות של רמת הגולן הרכב כל הזמן נחנק, הורדתי הילוך, הדבקתי, כלום לא עוזר- חייבים לעלות את העלייה בתנופה ..

המפתיע- לא אחרת מאשר הסמארט החמודה שלי, מנוע 700 סמ'ק טורבו, אומנם מנוע קטן אבל הרכב מאוד מאוד זריז, יציבה למרות שכשרוצים להשתעשע איתה זה מאוד אפשרי (מנוע מרכזי, הנעה אחורית), הרכב פשוט נותן הרגשה שלא קיבלתי משום רכב אחר (שכולל גם את הפיירבירד 74' של אבא שלי שנהגתי עליה לא קצת).

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אז ככה בכביש:

הטוב:סקודה אוקטביה TDI 1.9, רכב פשוט מהנה לנהיגה ,נוח ,מפנק , והכי חשוב סבלני עם נהגים חדשים וסיפור הקלאץ'.

הרע:סובארו ג'אסטי, הגה כח בידיים מזעזע, נוחות שעדיף לשבת על כסא מסמרים, גיר לא קשור, נותן תחושת נהיגה של חד אופן.

המפתיע: רובר 214, לא תיארתי לעצמי כמה אתאהב בקלות ברכב הזה, בעזרת הבולמים והקפיצים המשופרים ויחד עם הצמיגים הנהדרים הרכב אוחז נהדר, מגיב טוב,קשור לכביש ונוח להפליא.

בשטח:

הטוב:סופה 2, אין לרכב הזה מתחרים בשטח,כוחות שלא מבין מאיפה הם יוצאים במיוחד על LOW והילוך ראשון. הגה מצויין, מזגן אדיר,נוח. עם כל זה סובל מבעיית התחממות ואז הגיר קופץ באמצע נסיעה לניוטרל, צורך דלק בכמות שאני שותה מים ביום.

הרע:לנד רובר דפנדר ממוגן-"דויד", רכב לא יציב בעליל, בעל קלאץ' קצר, בעל בעיות מכניות רבות. גם הגרסה הרגילה לא גילתה אמינות גבוהה אבל יכולות השטח שלה היו טובות.

המפתיע:אמרו את הסמוראי ,כל מה שאוסיף אני אגרע.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...