Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום התחדשתי לי באימפלה 2003 שעשתה 130K. הרכב טופל בחברה וכעת יש לי שתי שאלות למי שמכיר את הרכב או מבין:

1. המנוע בעליות מתחמם אם אני מאמץ אותו עד לשלשת רבעי החום במד. האם זה תקין? כמובן שלאח"מ הוא יורד.

2. בבדיקה נראו עקבות שמן במעבה, בדיקות של ההיסטוריה לא העלו החלפת אטם כלשהו בגיר או מנוע. מה זה נראה לכם? אני הולך לקראת אטם ראש? או גיר?

תודה לעונים.

פורסם

עוד שאלה, האם לרדיו המקורי יש תפקידים נוספים? כמו לשכפל מפתחות או לשלוט בתצוגה של התקלות במחשב אם יש? כי אין לי צ'נג'ר ואני שוקל להתקין שם DVD.

פורסם

בנוגע למנוע אין לי הבנה אז לא אגיד סתם

בנוגע לתפקיד ההמערכת המקורית של הרכב אז יש לו כל מיני פעולום שקשורות למחשב הרכב כמו איפוס תקלות וכו' אמרו פה באחד הדיונים שקראתי על האימפלות שיש למערכת תפקידים נוספים אבל אם מחליפים זה עדיין לא נורא כי תמיד ניתן לגשת למוסך שיעשו שם את אותם הפעולות אם צריך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הי.

נתקלתי במקרה כזה, התקלה בעצם הייתה חיישן חום שזייף.

חיישן חום הוחלף והתופעה נפתרה, ממליץ בחום לנסות להחליף יוניט חום ולבדוק (תקנה מפירוק, אם תראה שינוי ז"א שזו הבעיה)

בהצלחה

פורסם

2. בבדיקה נראו עקבות שמן במעבה, בדיקות של ההיסטוריה לא העלו החלפת אטם כלשהו בגיר או מנוע. מה זה נראה לכם? אני הולך לקראת אטם ראש? או גיר?

תודה לעונים.

גיר בטוח שלא.

אטם ראש או רדיאטור. (הרדיאטור של המים מחולק)

אין חיה אחרת.

תעשה בדיקה - תמלא מים ברדיאטור עד הסוף (כשהמנוע קר) ותניע.

אם אתה רואה בועות או שהמיים מתחילים לגלוש החוצה תיתכן בעיה של בריחת קומפרסיה.

תוכל לעשות גם בדיקה בגיר, תרוקן את השמן לכלי שקוף ותחפש סימנים של מים.

פורסם

יכול להיות שהוא באמת מתחמם מאטם ראש שלא ממש פרוץ אלא קצת? ולכן הוא גם מצליח לקרר?

אני אנסה את הבדיקה שאמרת ואעדכן.

• תוכן חדש...