Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ביד 2 פנדה 2005 יד שנייה יד קודמת השכרה. עם 94K ש64K היו בהשכרה.

דיברתי עם המוכר הוא אומר שהוא מטפל במוסך טורינו יפו.

זה מוסך מורשה? יתכן ששמו חלפים לא מקוריים?

הבנתי שזה מוסך מוכר באיזור ת"א.

מה דעתכם?

פורסם

קצת סבלנות ולדעתי תמצא פנדה במצב יותר טוב: ז"א לא מהשכרה ועם ק"מ נמוך משמעותית מהרכב הנ"ל.

אלא אם המוכר מוכן למכור לך את הרכב במחיר אטרקטיבי במיוחד, והרכב באמת מטופל כמו שצריך וללא עבר של תאונות וכדומה.

טיפולים כל 30000 או שנתיים לפונטו, כאשר רצוי להכנס לביקורת פעם בשנה (אתה יכול לתזמן זאת עם ביקורת החורף שהיא לרוב חינם ולחסוך עלויות).

אם לא עברת 10000 ק"מ בשנה, אתה חייב ע"פ היצרן, להחליף שמנים ופילטרים. בפנדה הטיפולים הם כל 20000 ק"מ או שנתיים ואם אתה נוסע פחות מזה (אפילו 15000) אז צריך לעשות טיפול כל שנה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

הוא מבקש על הרכב 23000 שהמחירון אחרי הורדה של השכרה הוא 26500

לי זה נראה סבבה. אבל הדבר היחיד שיכול לגרום לי חשש הוא הטיפולים במוסך. אני פחד שכל האוטו מלא חלפים של כל דבר אחר חוץ מפיאט.

פורסם

אני לא זוכר אם טורינו-יפו הוא מוסך מורשה פיאט או לא, אבל זה לא מה שצריך למנוע ממך לגשת לבדוק את הרכב. גם אם שמו פה ושם חלפים תחליפיים, זה לא אסון גדול ובטח לא סיבה לפחד מהרכב. זה שיש (אולי) לבחור היסטוריית טיפולים מלאה זה כבר טוב, וזה הרבה יותר ממה שתראה ממוכרים אחרים.

לך תבדוק את הרכב, אחר כך תחזור עם מסקנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הדרישה לגיר אוטומט בהחלט מצמצמת את המבחר, אבל יש עדיין כמה אופציות טובות.

הפנדה נותנת תמורה טובה לכסף, אבל שים לב שהגיר שלה לא באמת אוטומטי אלא רובוטי, וזה לא מתאים לכל נהג. אופציה טובה נוספת מבית פיאט היא הפונטו-ספייס. אמנם גם שם הגיר הוא לא אוטומטי "רגיל" אלא רציף, אבל זה כבר גיר שלרוב הנהגים הרבה יותר קל לקבל.

יש לי שאלה, מז"א גיר רובוטי לא מתאים לכל אחד?

אני בעל רכב עם גיר רובוטי מבית פולקסוואגן DSG

וכבר כמה וכמה אנשים ראיתי שאומרים זאת, אפשר לדעת מה פשר הדבר?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

היום דיברתי איתו שוב כדי לקבוע לראות את האוטו בדיקה וכו'

מתברר שהרכב כבר בשלבי מכירה מתקדמים. (סגר עם מישהו כבר אחרי בדיקה והכל)

ממשיכים לחפש.

זה כדי כך רכב מבוקש שהוא נמכר תוך יום????

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום.

אני מקפיץ שוב את המודעה כי ראיתי פנדה נוספת.

2006 52000 ק"מ יש 3 פרטית. (אומר שידיים קודמות היו בתוך משפחה) נסע 12000 ק"מ בשנה וחצי שהיא אצלו. הוא רוצה 39000 ש"ח מחירון 38000.

טסט לשנה (זה חשוב!) לפי שיחת הטלפון הוא היה די סבלני וענה לכל מה ששאלתי (כמעט 10 דקות)

למה אני אמור לשים לב במיוחד שאני הולך לראות את הרכב? יש איזו שהן מחלות ידועות שצריך לבדוק?

בתודה מראש

• תוכן חדש...