Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר xjs סטיישן נדירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, ברור לכם שכל השרשור הזה לא שווה כלום בלי האמא של כל הג'אנר הזה, קבלו את הרליאנט ס(ק)ימיטר:

אתה בטוח, שהאמא של הז'אנר היא הרליאנט ולא זה? -

http://www.classicandperformancecar.com/front_website/octane_interact/modelpicture.php?id=2586

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מבין את ההתלהבות בגלל שזה מאוד מיוחד, אבל יש פה מישהו שבאמת חושב שסטיישן זה יותר יפה מ"רגיל"?

Auto Emoción

פורסם

האמת אני מופתע.

תמיד חשבתי שמי שקונה סטיישן קונה את זה כי אין לו ברירה והוא חייב תא מטען גדול יותר, וכשהוא נוהג הוא מדמיין שזה לא באמת סטיישן כי מבפנים זה נראה אותו דבר.

לא חשבתי שיש בכלל אופציה כזאת שמישהו יחשוב שזה יפה, אבל כל אחד וההעדפות שלו.

2006_VW_Passat_Wagon_exrpas.jpg

מה שהכי מפריע לי בסטיישן זה שבגלל שהרכב ארוך יותר מהרכב ה"רגיל", יש הרבה יותר גוף מאחורי הגלגלים האחוריים, וזה פשוט נראה רע.

Auto Emoción

פורסם

תמיד חשבתי שמי שקונה סטיישן קונה את זה כי אין לו ברירה

בדוק מה אחוז המכירות של סטיישן מול סדאן באירופה.

בערך הפוך מהיחס שבארץ.

שלא לדבר על זה שמשפחתית ממוצעת באירופה היא גם סטיישן, גם ידנית, ולאחרונה - כנראה גם דיזל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ב 90% מהמכוניות מרכב סטיישן לא ארוך יותר ממרכב הסדאן. ובאלו שכן מדובר בתוספת זניחה של כמה סנטימטרים.

לגבי יחס סדאן/סטיישן באירופה - זה לא ממש הפוך ליחס בארץ.

בארץ, במיוחד בשנה-שנתיים האחרונות רואים סטיישנים פה ושם.

באירופה, בחלק מהמדינות גירסת סדאן לא קיימת בכלל בסגמנט המשפחתי, יש רק האצ'בק וסטיישן.

הסדאנים קיימים רק בקבוצה גדולה יותר(פאסאט, פיז'ו 407) וגם שם גירסת 5 דלתות שולטת, אם היא מוצעת על ידי היצרן.

פורסם

ידוע לי שבאירופה רואים המון סטיישנים, זה רגיל לגמרי שם, ולא כמו בארץ.

הייתי רוצה שיהיו עוד סטיישנים בארץ רק בשביל שיהיה עוד גיוון, אבל באופן אישי זה נראה בעיניי מכוער ומגוחך.

Auto Emoción

פורסם
אתה בטוח, שהאמא של הז'אנר היא הרליאנט ולא זה? -

http://www.classicandperformancecar.com/front_website/octane_interact/modelpicture.php?id=2586

ככל הידוע לי, הג'נסן GT הוצגה עשור לאחר הראליאנט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרבה סטיישנים נראים לפעמים כמו גרסאות האצ'בק עם טיפה יותר שימושיות ולא מוארכות כמו למשל הסטיישנים של וולוו.

כמה דוגמאות:

A3 ספורטבק

2009-audi-a3-sportback-1-588x441.jpg

i30 קרוס וואגן.

i301.jpg

מגאן טורר

2v2dzes.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הייתי רוצה שיהיו עוד סטיישנים בארץ רק בשביל שיהיה עוד גיוון, אבל באופן אישי זה נראה בעיניי מכוער ומגוחך.

מגוחך זה לנסות לדחוף שלושה ילדים וכלב, כשרוצים פיקניק, בסדאן.

מגוחך זה שתכנון פרקטי ויעיל של רכב נדחק בארץ לשוליים משיקולים לא עניניים בעליל.

מגוחך זה שהתצורה של רכב שימושי בארץ, למי שיכול להרשות זאת, היא רכב 4X4, כאשר מבחינה פרקטית סטיישן יכולה לעשות את אותה עבודה, עם מנהגי כביש עדיפים ואחזקה זולה יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מגוחך זה לנסות לדחוף שלושה ילדים וכלב, כשרוצים פיקניק, בסדאן.

מגוחך זה שתכנון פרקטי ויעיל של רכב נדחק בארץ לשוליים משיקולים לא עניניים בעליל.

מגוחך זה שהתצורה של רכב שימושי בארץ, למי שיכול להרשות זאת, היא רכב 4X4, כאשר מבחינה פרקטית סטיישן יכולה לעשות את אותה עבודה, עם מנהגי כביש עדיפים ואחזקה זולה יותר.

כמו שאמרתי, מבחינה פרקטית אין לסטיישן תחרות כמעט.

הכוונה שלי היא שהסטיישנים נראים מגוחך, מבחינה עיצובית בלבד, מה לעשות - זו דעתי.

Auto Emoción

פורסם

אני סטיישיונר גאה!

לא. ממש אין לי צורך. אני פשוט אוהב את המרכב. אוהב את איזון המשקל על הסרנים שהוא נותן, בניגוד לסדאן ואוהב לנסוע רוורס עד החלון.:-D

• תוכן חדש...