Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר xjs סטיישן נדירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בסטיישן (במיוחד במכוניות יוקרה) עוד אלמנט שמרוב שהוא אנטי-מנטליות-ישראלית לא נראה לי שהוא יתפוס פה אי פעם : זו האמירה העדינה "אני אוהב לנהוג, אבל לא צריך רכב 'יפה' להאריך את השטרונגול, אלא בכוונה הולך על הפרקטיות".

יעני לשבור את ה"יוקרתיות" בכוונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איפה היופי בידיוק בקוביה הזאת שמזכירה לי אוטו קברנים ומכונה בכינוי "סטיישן"... באמת שאני לא מצליח להבין

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם
מישהו יכול להגיד לי איפה היופי בידיוק בקוביה הזאת שמזכירה לי אוטו קברנים ומכונה בכינוי "סטיישן"... באמת שאני לא מצליח להבין

זה יופי פנימי, קשה להבין את זה בתרבות ה"שופוני".

סטיישנים זה הדבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק לזה התכוונתי, Hans.

היופי הוא ב"אנטי שופוני".

בלי קשר האלפא לדעתי נראית יותר טוב במרכב ספורטוואגן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מעדיף סטיישנים, תמיד.

באימפרזה WRX לדוגמא, הסטיישן מתנהג יותר טוב מהסדאן.

בשכונה שלי יש 159 סטיישן, ויוסי - היא לא נראת מאולצת, היא מדהימה. באוטומוטור הקודם באותו ביתן עם הC8 קומפיטציונה עמדה ה159, והסתכלו עלי כאילו אני משוגע כשהזלתי ריר על ה159 סטיישן באותה מידה שהזלתי על הC8, אם לא יותר.

בעפולה מסתובבת סקודה אוקטביה RS דור קודם סטיישן צהובה, מדהימה. מישהו מתנגד? מה רע בהמון שימושיות עם קרוב ל200 כ"ס?

בשביל לתת תנופה ל850 T5 סטיישן, וולוו התחרו בBTCC עם 850 סטיישן.

מה רע באוטו שנוסע מהר ויודע להיות שימושי? הסטיישנים קיבלו בארץ איזה פוזה של דוסים, או משהו בסגנון, ומי שרוצה להשוויץ לא יסע בסטיישן, ואולי זו בדיוק הנקודה. סטיישן זה שימושי, בהרבה דגמים (כמו לדוגמא לגאסי טורבו סטיישן) זה גם מהיר ומהנה לנהיגה, אז מה טוב בסדאן? אל תגידו לי שהתוספת משקל זה מה שגורם לישראלים לקנות סדאן...

volvo_850_btcc1.jpg

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אתה באמת הולך להטיף לי על סטיישנים ועל וולוו? :)

אתה יודע שזה מה שאני אוהב.

את האלפא פשוט קשה לי לדמיין עם סטיישן. זה נראה קצת מוזר למרות שלא אמרתי שזה מכוער.

מצד שני, BMW למשל, הייתי קונה רק סטיישן. זה אותו אוטו אבל עם פחות פוזה ויותר שימושי.

אתה מקבל שם את אותם מנועים ואותם ביצועים אבל בלי כל הבעיות של תא מטען קטן.

אגב, ככה נראה הסטיישן האולטימטיבי:

4th-Chevrolet-Caprice-wagon.jpg

פורסם

לטעמי המשקל הנוסף מאחורה דווקא מאזן את המרכב על השלדה ותורם להיגוי יותר מוצלח. אני לפחות מרגיש את זה בסובארו. לי יש B4 סטיישן והיא מתנהגת שונה מסדאן.

פורסם
לטעמי המשקל הנוסף מאחורה דווקא מאזן את המרכב על השלדה ותורם להיגוי יותר מוצלח. אני לפחות מרגיש את זה בסובארו. לי יש B4 סטיישן והיא מתנהגת שונה מסדאן.

אתה צודק!

סטיישן זה עוד שלדה, ולסדאן יש סרח עודף יותר מורגש מלסטיישן.

יוסי, אתה מכוער וטיפש. לגבי האלפא - קשה לי לדמיין את ה159 בסדאן, הסטיישן כל כך טבעי, וכל כך יפה לאוטו הזה.

מסתובבות להן בארץ (ואפילו ראיתי אחת לפני שנה חצי שנה בערך ברחוב אבן גבירול בתל אביב) 156 GTA סטיישן, ולא אכפת לי מה תגידו - זה פורנו.

ואגב קופה סטיישן, זה לא קופה סטיישן??

attachment.php?attachmentid=176999&d=1256930095

תודה לעדי על הצילום

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
הלמבו היא לא סטיישן אלא רכב שטח אולטרה יוקרתי אשר יועד לנסיכויות הנפט.

מה פתאום רכב אולטרה יוקרתי?

רכב שטח טהור אשר נועד להתחרות בהאמר ,לאמבורגיני רצו למכור אותו לצבא ארה"ב,אבל ההאמר היה יותר טוב בשטח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...