Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הרכב נמכר ממזמן, מאז כל הציוד יושב בבית, ועקב מעבר לדו גלגלי המצב ישאר ככה לעוד הרבה זמן, כל הדברים יושבים באריזתם המקורית ודאגתי לשים את הכל במקום שאין גישה קלה אליו, ככה שלא יוכלו לקבל מכות או דברים כאלה ואחרים, הדבר הבעייתי היחידי הוא הסאב, IDMAX 12, יושב בתיבה אטומה.

המקום היחידי שמצאתי שבו הסאב יוכל להירדם בו זה הארון בגדים שלי, שמתי אותו בקומה העליונה, עכשיו לשאלה:

האם יש איזה שהוא בלאי או דרך כל שהיא שהוא יכול לההרס בכך שהוא יושב לו שם?

האם יש איזה שהם פעולות מומלצות שכדאי לעשות כדי לשמור עליו?

כל דבר, כל עצה כל טיפ יעזור, תודה מראש.

עוד דבר קטן, בבקשה תחסכו ממני תגובות כמו, למה לא למכור, לשדרג וכו.

אני מאוהב במערכת שלי בצורה מטורפת, במיוחד בסאב הזה.

פורסם

תעטוף את התיבה בניילון שיהיה מוגן מלחות ומאבק , אם אתה יכול גם תכניס לתוך קרטון - תשים אותו לארון ושלום שלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על התגובות, הדבר יעשה איך שאני יחזור הביתה.

עוד שאלה, אחד מהמגברים יושב באריזתו המקורית, את השני שקניתי יד שניה ואין לי את האריזה שלו, עטפתי בשקית ניילון (איכותית לא זבל של סופר), משני צדדיו, והכנסתי בארגז שמתחת למיטה.

האם תקין?

פורסם

הIDMAX שלי ישב שנתיים לא בארון אלה סתם בחדר אחסון בבית יחד עם 3 מגברים והכל פועל מצויין, רק לפני ההתקנה ניקיתי אבק והכל עשר,

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...