Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מכונית חדשה (פורד פוקוס 2004), עם הרכב הגיע רדיו-דיסק שלא קורא צרובים.

אני מעוניין לקנות מערכת חדשה ורמקולים.

הבעיה היא שאני לא כל כך מבין במושגים (קראתי את הFAQ וזה עשה לי טיפה סדר בבלאגן)

הבנתי שלא כדאי לשים רמקולים 6*9 בפוקוס כי צריך לבצע חיתוך, אז אני אמור לקנות קמפוננט.

התקציב: 500 למערכת ועד 400-500 לרמקולים.

אין לי איפה לחרוג, אם אפשר המלצות למשהו שהוא זול אבל שיהיה סביר.

דרישות: USB או כרטיס זכרון ויציאה למגבר וסאב כי יש לי בבית ואני רוצה להתקין.

אני אשמח לעזרה

פורסם

קראתי בפורום ורשום שהרמקולים בפוקוס הם במידות 5*7

עדיף להישאר עם הקומפוננט או לחפש רמקולים עם המידות הללו?

פורסם

500 ש"ח למערכת עם כל הפיצ'רים שציינת זה קצת מעט, אלא אם כן אתה רוצה ללכת על זבל סיני דוגמת MXI ודומיהם, תשקול לחפש HU יד שנייה.

בקשר לרמקולים, אכן אצלך ברכב המידה היא 5 על 7 אינץ', לא רוצה להטעות, אבל נחכה שאחד ממומחי הפורום יגיד אם ניתן גם להתקין 6.5.

הרמקולים האלה קיימים בשוק, אומנם במבחר מועט יותר, אבל קיימים:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db25692=58881

פורסם

בוקר טוב

לגבי הרמקולים אפשרי לרכוש רמקולים טובים (הייתי אומר אפילו מעולים) במידה 5*7 לטובת הדלתות בתוספת של עוד 100-150 ש"ח מהתקציב המקורי שלך לרמקולים.

כמו כן ניתן גם להרכיב רמקולים במידות "6.5 ובמידות "5.25 באותו מקום (אני הייתי ממליץ להישאר עם המידה המקורית (רמקול 5*7 נותן דחיפה יפה בדלת))

לגבי HU בשלב הזה הייתי ממליץ להישאר עם המקורי וזאת מסיבת התקציב שציינת כ-500 ש"ח

אין טעם להחליף את המכשיר המקורי למכשיר סיני פשוט

כמו כן עליך לקחת בחשבון שתצטרך גם להוסיף מתאם פנל לאחר פירוק המכשיר המקורי שהוא גם עולה כמה שקלים

לכן אומר שכרגע הנכון לדעתי יהיה להשקיע ברמקולים ולהחליף HU כשתתארגן עם קצת יותר כסף

דרור

פורסם

דרור 5X7 לא יעשה לו רעידות בדלתות?

נראה לי עדיף לשים 6.5,יש בנאדם בפורום מוכר הכנות מ5X7 ל 6.5,תבדוק את העניין.

בקשר לרמקולים אכן עדיף להשקיע בקומפוננט,אמרת גם שיש לך מגבר וסאב..נשמח אם תתן לנו קצת פרטים עלייהם כדי שנוכל "להתאים" לך את הקומפוונט בשבילו.

Scan Speak

• תוכן חדש...