Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'ק בק, מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פנו אלי מחברת צ'קבק והציעו שירות של טיפול בצ'קים חוזרים ללא כל הוצאה מצידי.

יש לי כמה צ'קים שאני מעונין לטפל בהם אך אני חושש למסור אותם למישהו שאני לא מכיר.

האם למישהו כאן יש נסיון עם החברה הזאת?

במידה ואמסור להם את הצ'קים לטיפול, מה אני צריך לדרוש מהם כנגד?

אשמח גם לשמוע המלצות על חברות/עורכי דין/אנשים נחמדים שמטפלים בצ'קים חוזרים.

תודה, אסי.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אנשים נחמדים שמטפלים בצ'קים חוזרים.

מהניסיון הכללי שלי, אנשים נחמדים לא מטפלים בצ'קים חוזרים, לאנשים נחמדים חוזרים צ'קים.

אם היה חוזר לי צ'ק הייתי מחפש אדם בלתי נחמד ככל האפשר שיסדיר את הנושא, לעיתים בעזרת חפץ כהה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

גם אליי הם פנו לעבודה ומשיחה איתם התברר שהם מקבלים רק מה שניתן בטוח לגבות (צ'קים פרטיים לא משורטטים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נתחיל בזה שצ'ק-בק הם פיתרון לאחר מעשה, לאלה שלא רצו להקדים תרופה ולהשתמש בשירות של ERN.

אני לא יודע מה אתה קראת או שמעת אבל אני קורא באתר שלהם כך:

הלקוח מממן את כל עלויות תהליכי הגבייה (ראה פרק עלויות) ושכר הטירחה שלנו יהיה 15%

מסך הגבייה בפועל + מע"מ.

להלן רשימת חלק מהעלויות הכספיות הראשוניות הנדרשות לגביית החוב:

- איתור ראשוני - 500 ש"ח ומעלה

- אגרת פתיחת תיק - 164 ש"ח מינימום

- צו עיכוב יציאה מהארץ - ללא חיוב

- מסירה אישית - 85 ש"ח

- הפעלת חוקר פרטי - מ-500 ש"ח לאיתור רוכש

- עיקול ברישום - 168 ש"ח

- עיקול ותפיסת רכב - 1500 ש"ח

- עיקול בהוצל"פ - 500 ש"ח

- עיקול בנק - 7 ש"ח לכל פעולה

- פקודת מאסר - 174 ש"ח

כלומר חוץ מהעלויות שפורטו כאן (והם כותבים שזה רשימה חלקית), אתה משלם עוד 15% מסך הגביה בפועל.

במילים אחרות אם הם קיבלו לגבות צ'ק ע"ס 20,000 ובסוף התהליך הצליחו לגבות רק 8,000, משמע ש- 12,000 התאדו.

מתוך ה-8,000 שגבו, אתה משלם 1,200 + מע"מ + כל עלויות הגביה שגם הן מסתכמות באלפי שקלים.

אפשר להקדים תרופה למכה ולעבוד עם ERN (מקבוצת Cal כרטיסי אשראי), לשלם עמלה קטנה בדומה לכרטיסי אשראי ולדעת מראש שאתה מכוסה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אנשים נחמדים שמטפלים בצ'קים חוזרים

חפש אנשים נחמדים עם לום, שמביאים לך את הצ'ק עד הלום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התגובות

נתחיל בזה שצ'ק-בק הם פיתרון לאחר מעשה, לאלה שלא רצו להקדים תרופה ולהשתמש בשירות של ERN.

אני לא יודע מה אתה קראת או שמעת אבל אני קורא באתר שלהם כך:

כלומר חוץ מהעלויות שפורטו כאן (והם כותבים שזה רשימה חלקית), אתה משלם עוד 15% מסך הגביה בפועל.

במילים אחרות אם הם קיבלו לגבות צ'ק ע"ס 20,000 ובסוף התהליך הצליחו לגבות רק 8,000, משמע ש- 12,000 התאדו.

מתוך ה-8,000 שגבו, אתה משלם 1,200 + מע"מ + כל עלויות הגביה שגם הן מסתכמות באלפי שקלים.

אפשר להקדים תרופה למכה ולעבוד עם ERN (מקבוצת Cal כרטיסי אשראי), לשלם עמלה קטנה בדומה לכרטיסי אשראי ולדעת מראש שאתה מכוסה.

.

זו האפשרות הראשונה וכנראה מתאימה לסכומים גדולים יותר, באפשרות השניה הם גובים 30% +מע"מ ללא תוספת הוצאות גביה.

שוב שואל, מישהו שמע עליהם? אפילו גוגל לא מכיר אותם.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
חפש אנשים נחמדים עם לום, שמביאים לך את הצ'ק עד הלום.

חחח.

אהבתי !

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

.

אמיר, אם הייתי עובד איתם לא הייתי עובד עם 90% מהלקוחות שלי (וכנ"ל לגבי BDI ודן אנד ברדסטריט). כשביקשתי דו"ח על החברות שלי אחת מהן היתה עם דירוג של 82 והשנייה שמחזיקה ב 85% מהמניות של הראשונה ועומדת בפלוס של מעל לחצי מליון שקל קיבלה דירוג 25 בגלל צ'ק שבוטל (צ'ק של מכון התקנים שבוטל בהסכמה איתם עקב גביית יתר והמטומטמים הציגו את הצ'ק הלא נכון לגבייה).

אפילו חברות גדולות מאוד ויציבות מאוד בענף שלי מקבלות אצלם דירוגים לא הגיוניים כלפי מטה בעוד חברה בורסאית שהיה ידוע לכולם שנמצאת בקשיים קיבלה אצלם דירוג טוב והמלצת אשראי די גבוהה וקרסה 4 חודשים מאוחר יותר.

פורסם

שי,

בעצם אתה אומר לאנשים להמר ולקבל צ'ק, כי ההימור כנראה משתלם ומצדיק עצמו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אומר לבדוק את הלקוח בעצמכם ובכלל להעדיף לא לקחת צ'קים במיוחס בסכומים שהוצאות הגבייה גבוהות מערך הצ'ק.

• תוכן חדש...