Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוב אינני נוטה לפזר על המשטרה מילים טובות, אולם במקרה הספציפי הזה, לפחות חלק מקיתונות הזעם שחלקכם שפך פה על המשטרה פשוט אינו במקומו.

כל מי שעובר בשעות הבוקר במחלף פולג, מכיר את הפקקים האיומים שהיו בירידה מנתניה לכיוון ת"א עד ליום שבו הנתיב השני נפתח. העומס הזה היווה כר פעולה נוח מאוד לכל אותם כולירות שנהגו להשתין על כולם בקשת תוך שהם עוקפים את אלה שעומדים בסבלנות בנתיב היורד לכביש 2 דרך הנתיב שממשיך ישר, ולפתע חותכים דרך אי התנועה לתוך הירידה לכביש 2.

בסופו של דבר, המשטרה כן החליטה לפעול נגד התופעה, והעמידה בשעות הבוקר ניידת אחת על אי התנועה. אין בידי נתון בדוק, אבל אני מוכן להמר שהקופה שהניידת הזאת עשתה במהלך משמרת של שעתיים היתה שווה לכל הפחות לקופה שאותה ניידת עשתה בתום משמרת של 6 שעות על כביש החוף עם מולטנובה, ממל"ז, ממא"ל או כל קללה אחרת. אכיפה גם איכותית וגם רווחית. אם הייתי יכול, הייתי עוצר ולוחץ את ידי השוטרים.

לגבי הנוהג שבו מונעים מהכולירות להיכנס לנתיב באופן שגורם להם להיכנס באי התנועה: אישית, אני באמת לא רואה מה הבעיה בזה. מי שמזלזל בי, באמת שאין לי בעיה לזלזל בו בחזרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם עמדתי בתור סופר - מישהו התחיל להתבכיין שהוא היה מלפני והלך שניה לצד וכך הלאה (הבנתי שהוא רוצה להדחף) - עניתי לו "אתה יודע מה? אם זה יעשה לך את היום אז בכיף, תהיה מלפני, אני לא ממהר לשום מקום" הבחור הבין שהוא מתעסק בדברים זניחים ונעמד מאחורי.

אם לחתום יום חופש מהעבודה ולעמוד בצומת וללכת למשטה ולפנות לוואלה נענע YNET באמת יעשו אותך מאושר, אז תחתום יומיים :)

פורסם

למתחסדים - על הכביש הפשע כן משתלם. מי שנוהג בברוטליות ובחוסר התחשבות חוסך לעצמו דקות רבות של עמידה בתור, על חשבוני וחשבונכם.רק נהגים כמוני וכמו חלקכם יגרום למניאקים לחשוב פעמיים לפני ההדחפות הבאה.

אתה יודע, מה אחוז האסירים הפלילים, שחזרו לפשע אחרי שריצו עונש מאסר בכלא ?

זה משהוא כמו 70 - 80 אחוז. היום כבר כולם מבינים שמאסר זה בעיקר בשביל לבודד את העבריין מהחברה ולא בשביל "לחנך" אותו.

קשה לי להבין מה מטרת ה"נקמות" האלו.

לנהג העבריין זה לא עושה כלום.

זה רק משפר את ההרגשה העצמית שלכם, מן סוג של תחושה - הנה , החזרתי לבן זונה המניאק הזה.

שוב - לדעתי מיותר, וגורם לעוד יותר מתיחיות וחוסר נעימות בכביש. וגם נהגים אחרים סובלים מזה בעקיפין.

פורסם
פעם עמדתי בתור סופר

אם כבר מדברים על הדחפות וולגרית ועל תור לקופה בסופר, יש משהוא יותר מעצבן מאלה שמשאירים את העגלה ליד הקופה וכל פעם באים עם מוצר (יעני העגלה עומדת בתור) וכשמזיזים לו את העגלה הוא מתחיל לעשות צעקות ואיומים "מי הזיז לי את העגלה" בטון של "תגלו לי מי המניאק ועכשיו אני קורע אותו!".

אבל לפי חלק מהאנשים פה אסור להזיז להם את העגלה כי הם גם ככה לעולם לא ילמדו והתור בסופר זה מקום להיות חכם, לא צודק:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל מי שעובר בשעות הבוקר במחלף פולג, מכיר את הפקקים האיומים שהיו בירידה מנתניה לכיוון ת"א עד ליום שבו הנתיב השני נפתח. העומס הזה היווה כר פעולה נוח מאוד לכל אותם כולירות שנהגו להשתין על כולם בקשת תוך שהם עוקפים את אלה שעומדים בסבלנות בנתיב היורד לכביש 2 דרך הנתיב שממשיך ישר, ולפתע חותכים דרך אי התנועה לתוך הירידה לכביש 2.

בסופו של דבר, המשטרה כן החליטה לפעול נגד התופעה, והעמידה בשעות הבוקר ניידת אחת על אי התנועה.

מאותה סיבה ממש אני חושב שהמשטרה בזיונית. אני עומד בטור הזה כל בוקר, ורואה את עשרות המכוניות שעושות את מה שאתה מתאר. פעמים ספורות עומדת שם ניידת - וכבר די הרבה זמן לא ראיתי אחת. יותר מפעם אחת ראיתי רכבי משטרה (ניידת רגילה ורכב מסחרי, אולי מז"פ) עושים את אותו התרגיל. יש מכוניות, כמו המשאיות של "טבע" שאני רואה בוקר בוקר בקביעות עושות את ה"קיצור".

בכביש החוף, במפרץ האוטובוסים של סיבוב וינגייט שמו תמרור המגדיר את מפרץ האוטובוסים כנתיב תחבורה ציבורית (תמרור ב-49 חץ ימני צהוב) מה שהופך את העקיפה של הפקק לעבירת תנועה ללא ספק (לא רק ההדחפות שבסופה שהיא קיפוח זכות קדימה). ולמרות, לעיתים רחוקות מאוד עומדת שם ניידת כדי "לקטוף" את מאות העבריינים.פעם אחת ראיתי ניידת תנועה נוסעת דרך הנתיב הנ"ל, כלשפניה ואחריה מכוניות פרטיות, וכולן מקצרות בטבעייות את הפקק.

:turn-l:
פורסם

אבל לפי חלק מהאנשים פה אסור להזיז להם את העגלה כי הם גם ככה לעולם לא ילמדו והתור בסופר זה מקום להיות חכם, לא צודק:wink:

קודם כך, זה שהם לא ילמדו זה בטוח.

בא לך להזיז את העגלה ולהיות שותף לריב עם בן אדם תת רמה - זכותך המלאה לעשות את זה.

וחוץ מזה, לי לא איכפת שהעגלה שלו עומדת בתור. מה בדיוק מפריע לך בזה ?

ואם הוא נגיד היה בא אם אישתו ואישתו הייתה עומדת בתור, בזמן שהוא עושה את הקניות - זה היה נראה יותר נורמאלי ?

פורסם

למזלנו אנחנו מוקפים אוייבים וחלקנו הולכים לצבא ושם מוציאים את כל האגרסיות והתוקפנות, וכך נחסך לנו חלקם בכביש.

אני נותן לכל אחד, לזה שטעה ולזה שנדחף בכוח להשתלב בתנועה. חוסך לעצמי את הרוגז ואת הסכנה בהיתקלות עם בריון אלים ,

כי התוצאה יכולה להיות מת צודק ואני מעדיף חי חכם, הפסדתי 3 דקות מחיי כאשר איפשרתי לאחרים להשתלב.

כאשר אני זקוק להשתלב ברוב המקרים אני נענה בחיוב כיוון שאני מבקש יפה ועם חיוך.

ומבלי להיות שובניסט גם אני הבחנתי בתופעה שנהגות פחות מוכנות לתת לך להשתלב מאשר נהגים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דווקא בסופר קרה לי יותר מפעם אחת שנכנסתי לקנות בסופר לא מוכר [אני עם עגלה מלאה]

ואחרי שנכנסתי לתור [לפני לפחות 2 \3 אנשים], נזכרתי שלא מצאתי את העמדה של האבוקדו [לדוגמא]

יצאתיהלכתי להביא את האבוקדו ואז איזה זקנה שאין לה חיים מתחילה לצרוח עליי על העובדה שאני נדחף ועוד,

הסברתי לה שעם כל הכבוד הלכתי להביא פריט אחד וגם זה היה בריצה,

אם היא ממש רוצה וזה יעשה לה את היום שתיכנס לפני,

בשלוש הפעמים שהמקרה קרה, החברה שנמצאים בקופה הראשית ראו את כל התנהלות הדברים וקראו לי לבוא אליהם ולסיים את הקניה,

בדרך כלל אני עומד בתור יפה ומתעצבן כשמישהו מנסה להעמיד את העגלה בתור ויוצא למסע קניות ברחבי הסופר,

אבל יש יוצאים מהכלל .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

על פי מספר התגובות והלהט מדובר בנושא כאוב ומוכר לכולם.

הכלל הידוע "זכות קדימה מקבלים ולא לוקחים" צריך לחול גם על כניסה לנתיב תנועה עמוס.

כמעט כל אחד מאיתנו מוצא את עצמו לחליפין בשני הצדדים, "זה שנותן" ו"זה שמקבל" זכות קדימה.

כאן המקום לצטט את חכמינו זיכרונם לברכה (שהיו נהגים למופת, ולראיה אין במשנה כל דווח על תאונות דרכים):

הלל הזקן אמר: 'מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך, זו כל התורה והשאר פירוש הוא, לך ללומדו'

אם כולנו נצליח לחיות בהתאם לכלל הזה - דיינו.

מכיוון שאנחנו רחוקים מאד מן היום הזה, דרושה לעיתים נוכחות ואכיפת חוקים על ידי המשטרה.

פורסם

ומה אומר על זה חנניה רייכמן?

פורסם
שאלה ללא שמץ של ציניות אליך ולאחרים.

נניח, אתה יוצא ממתחם הבורסה מרמת גן, פונה שמאלה לרחוב ביאליק, ורוצה לרדת לאיילון צפון.

מהרמזור, בו אתה פונה שמאלה, עד לירידה לאיילון יש כ 100-150 מטר.

כשאתה פונה שמאלה, אתה מוצא את עצמך במקביל לתור של המכוניות, שגם כן רוצות לרדת לאיילון, אבל הן באו מכיוון רחוב ביאליק.

אתה נהג הכי אדיב שבעולם, אבל עם כל הרצון הטוב, אתה לא יכול לעמוד בסוף התור, הי אתה "הצטרפת" באמצע.

מצד שני, כל הנהגים, שכבר עומדים בתור לא מאפשרים לך להכנס.

מה אתה עושה במצב הנתון הזה ?

מכיון שעבדתי באיזור והייתי צריך לעבור שם כל יום אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר. הדו"ח היחיד שקיבלתי (טפו טפו טפו) היה בדיוק על הפניה הזאת ואפילו העלתי הקלטה של השיחה שלי עם השוטר לפורום.

אתה מצטרף באמצע הטור לפניה ואף אחד לא נותן לך להשתלב, אז אתה "נדחף" - למרות שנתיב הפניה שם מספיק רחב ל 2 טורים זו לא פעולה חוקית גרידא ואז נוצרים 2 טורים. זו בבאמת בעיית תשתית בשעות העומס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חולק עליך, זאת לא בעיית תשתית אלא בעיה של כניסה לצומת פקוק של הבאים מימינך.

אם הם היו משאירים את הצומת פנוי, לא הייתה לך בעיה להשתלב.

פורסם

אם היו משאירים את הצומת פנוי בכל מופע של רמזור היו עוברות 2 מכוניות בדיוק.

במצב הזה אנשים, שעובדים במתחם הבורסה היו מעדיפים לא לצאת הביתה אחרי העבודה, מאחר והפניה לאיילון הייתה לוקחת להם את כל הלילה.

כלומר המקום לא בנוי להתמודד עם נפה הנתועה שעובר דרכו, והנה חזרנו לבעיית תשתית.

• תוכן חדש...