Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הציוד שיש לי ברכב הוא יד2, ברובו ציוד ברמה מאוד גבוהה, אני לא מבין את ההגיון פשוט שכשעומדים לך מול העיניים שני סטים - אחד היי אנד כמו שאתה אומר והשני רמת כניסה באותו המחיר +- לא לנסות ולשקול את ההיי אנד, למרות שמקרה שלך אני מבין, רצית גם הגברה שתתאים לכל העסק ככה שבאמת מיותר, אבל בכללי - פשוט חבל שאנשים לא מנסים טיפה להשתדל ולחשוב מעבר לקופסא.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב הרבה מעבר לקופסא - הרבה הרבה מעבר לקופסא

יש שיקולים של אהבה לדבר נטו ויש שיקולים מציאותיים יותר כמו למשל - זה רכב שני שאנחנו בקושי נוסעים בו - בקושי.

כשיהיו לנו שני רכבים פרטיים אז ברכב הזה אנחנו נשתמש בכדי להגיע לעבודה ולחזור (אשתי ואני עובדים באותו הרחוב ובשעות דומות מאוד אז רכב אחד רוב הזמן מספיק לנו) וכשאני עם אשתי אז בדרך כלל אני לא ממש מגביר את המערכת ולכן אין ממש צורך בשתי מערכות ברמה תחרותית בשני רכבים שונים.

אבל עדיין - אני מעדיף מערכת שתעלה לי חיוך על הפנים מאשר הגברת טרנזיסטורים פנימיים ורמקולים קואקסיאליים בשקל ועשרים.

בנוסף לכך הציוד שקניתי עד כמה שהוא רמת כניסה - בוא לא נזלזל...

סאב של אאורה שהוא פשוט הסאב הכי טוב ששמעתי עד היום ושמעתי הרבה סאבים. וזה עוד הפשוט שלהם שכבר לא מיוצר יותר.

מגבר של סאן דאון אודיו שאם ראית פעם איך הם בונים את המגברים שלהם - לא צריך הרבה בכדי להבין שזה מגבר טוב.

מונו של JBL שכבר הוכיח את עצמו מעל ומעבר עם האינפיניטי קאפה שהיה לי ברכב הזה

HU מכובד ביותר של אלפיין 9853 שיזכר כאן בפורום הזה לימים.

ואני מקווה שלא שכחתי משהו בדרך :-D

עריכה - כן שכחתי משהו

רבותיי - המתקין יהיה אכלן הטוסטים הידוע בפורום שלנו כג'וניור :-P:-P:-P

שיהיה ברור - לא מדובר בהתקנה של בניות ואסטטיקה, בידוד, טבעות עץ - זהו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי, תתחדש ותהנה! :-)

הסאב הזה של סיז נראה מסקרן מאוד, שקלתי לקנות אותו אבל לא רציתי לזרוק לפח זיכוי שהיה לי אצל תומקאר...

בהתחלה תכננתי לשים סאב על ערוץ אחד של הלוויתן, ונראה לי שהסאב הזה היה מתאים לי בול :-)

(כרגע אני בגישור, אז זה היה קצת אוברקיל).

פורסם

אדי לא דיברתי אליך ספציפית, התייחסתי לנושא בכלליות, תראה שרשמתי שאני חושב שזאת רכישה נכונה בסכום כזה, למרות שאני לא הייתי משקיע על רכב שני סכומים כאלו - לא משתלם בכלל, בסך הכל כמו שמתנאל רשם אנשים מסתכלים על שרשור שלך כמו שמסתכלים על שרשורים אחרים ועושים אחד ועוד אחד, מעדיפים לקנות חדש ברמת כניסה מאשר ציוד היי אנד באותו מחיר על סמך התקנות אי אלו ואחרות, אישית - חושב שזאת טעות.

בקשר לבניות של מגברים - לא תמיד הצורת בניה משנה אלא איכות הרכיבים.

פורסם

המגברים של סאן דאון נהדרים - בטח שביחס למחיר שלהם.

אלו השיקולים שלי - אתה לא צריך להסכים.

מעולם לא הצמדתי אקדח לרכה של סרול :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר התגלה אז התגלה :)

תתחדש אדי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חושב שאם ה-50.4 ייסחר במחירים האלו יהיה לו שוק די טוב של כל מי שמחפש מגברי רמת כניסה.

אני יודע שבזמנו שחיפשתי אם הוא היה מוצע לי במחיר הזה הייתי לוקח.

פורסם

ה50.4 ירד מייצור בגלל חוסר ביקוש בעולם :)

כולם קפצו על ה 100.4

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תתחדש!

אני מאוד אהבתי את הסאב של SEAS,שמעתי אותו באחד המפגשים אצלי ברכב (תודה לדני),מאוד מזכיא רת הריינבו וונאדיום, ואפילו רציתי לקחת אותו,

אבל לצערי בגלל שרציתי רק 10",אז הלכתי על IDMAX בסוף

בקשר לIMAGE של HAT,טוב,זה לא ממש דבר חדש שאפשר להפוך את הסט לרמקולים קואקסיאלים

הרבה יצרנים משתמשים בפטנט הזה כמו MB QUART,BOSTON ועוד.

כבר אמרו,אבל אני גם חייב להגיד-אני אישית הייתי בוחר במגבר חזק יותר,ואם כבר סנדאון,אז 100.4 ביד שניה

אבל השיקולים שלך,ושוב,תתחדש!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לסט של הייבריד אודיו קוראים IMAGINE ולא IMAGE :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני מאמין שההגברה תהיה מספקת לסט הזה.

אני לא חושב שהמגברים של סאן דאון הם מגברי "רמת כניסה" - הם רחוקים מלהיות רמת כניסה, הם מגברי מיין סטרים טובים, אפילו טובים מאוד.

אבל המחיר שלהם לעומת זאת - תחרותי ביותר - המחיר כאן מטעה ומנסיון עם המונובלוק ההכי קטן שלהם שהוא פשוט חיה קטנה ורעה אני יודע שקניתי טוב.

זה מגבר 50 וואט לסט צנוע וזה בדיוק מה שאני בעצם הולך לעשות, לא חושב שהבחירה כאן לא טובה.

שמעתי מערכות אחרות עם מגברי סאן דאון, אמנם בכל המערכות הללו אופי הצליל לא היה מכוון לטעמי אבל התוצאות סה"כ היו טובות מאוד.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין סיכוי שיהיה ת'רד שלך בלי תגובה ממני

אז הנה אני מגיב:

:-D

אם כל זה הולך להכנס לטויוטה הישנה שלך, אז בידוד בדלתות וגם בניה כבר יש לך, לא?

מה אתה עושה עם הציוד שכרגע נמצא שם?

וכמובן, סחטיין על ה Back 2 Basic הזה, מאחל לך חיוך כל הדלקה מחדש.

מתחדשת*

פורסם

מתנצל ומודה שלא קראתי כל מילה ומילה בת'רד אבל בכל מקרה תתחדש ידידי היקר. שמח בשבילך.

רק הערב אגב,

ההתקשקשות הזו על הספונסרים וכו' מיותרת לחלוטין, לא תורמת לכלום ואף מזיקה - בעיקר לספונסרים שאתה רוצה ביקרם.

זכותך לרכוש איזה ציוד שאתה רוצה ומאיזו סיבה שאתה רואה לנכון, אינך מחויב לתת דין וחשבון לאף אחד מדוע בחרת דווקא בזה או דווקא בזה, בייחוד כשהשאלות הללו נובעות מרצון לעורר פרובוקציות.

"החלטתי ללכת על הציוד הזה משום שכך רציתי. נקודה." אין לך צורך להוכיח שאין לך אחות.

בכל מקרה בהצלחה ותתחדש!

פורסם

צביקה - דווקא אחות יש לי :-D

ומה שאני ראיתי בשנתיים האחרונות לא מצא חן בעיניי והייתי צריך להביע את העמדה שלי לגבי זה 8)

תודה ושמח לראות תגובה ממך תמיד.

רומם - איזה ציוד יש בדיוק ברכב הפרטי? :-D אין כלום...

כרגע יש ברכב הפרטי HU של אלפיין 9853 + אקולייזר של אודיובנק (לטוויטרים) EQ5

אין מגברים, יש רק רמקול אחד והוא במגש האחורי והוא המקורי של הדייהו לאנוס!!! כן כן - נשארו שרידים מהלאנוס עדיין.

ויש שתי שמיניות על המגש האחורי שיתפקדו עד אשר תהיה לי תיבה לסיז היות ואני לא אעביר את האאורה עד שלא יהיה לי סאב שיכנס במקומו.

הבניות וכל מה שהיה לי - עף מזמן לפח.

Pioneer TS-X150

פורסם
מתנצל ומודה שלא קראתי כל מילה ומילה בת'רד אבל בכל מקרה תתחדש ידידי היקר. שמח בשבילך.

רק הערב אגב,

ההתקשקשות הזו על הספונסרים וכו' מיותרת לחלוטין, לא תורמת לכלום ואף מזיקה - בעיקר לספונסרים שאתה רוצה ביקרם.

זכותך לרכוש איזה ציוד שאתה רוצה ומאיזו סיבה שאתה רואה לנכון, אינך מחויב לתת דין וחשבון לאף אחד מדוע בחרת דווקא בזה או דווקא בזה, בייחוד כשהשאלות הללו נובעות מרצון לעורר פרובוקציות.

"החלטתי ללכת על הציוד הזה משום שכך רציתי. נקודה." אין לך צורך להוכיח שאין לך אחות.

בכל מקרה בהצלחה ותתחדש!

צביקה ידידי - לא מסכים איתך בנושא הזה, אין פה רצון ליצור פרובקציות - מסתובב בפורום יד2 המון ציוד ברמת HIEND, נשאלת השאלה הפשוטה, למה לא ללכת עליו מאשר ללכת על ציוד חדש ברמת כניסה של ציוד X, עכשיו יש את אלו שיגידו כן אני קונה רק חדש כי ככה בא לי ואני מפחד ממשומש אפשר להבין ולכבד, ויש כאלו כמו אדי שבעצמו היה קונה יד2 וכיום החליט ללכת על חדש, המטרה פה לא לדעת כמה כסף הוא הוציא אלא להבין מה הניע בן אדם שבעברו רכש ציוד יד2 להעדיף חדש באותו המחיר ולא באותה הרמה. הרי אומרים אין חכם כבעל הניסיון, לי אישית קשה היה להבין כיצד לא מכרת את הH701 שלך ואם באותו הזמן הייתי חושב ללכת על מכשיר כזה הייתי קונה בעצמי, מה שבסוף כן עשיתי וקניתי מאלי(צחי85) לאחר שהבנתי שמחשב מקומו להשאר בבית ולא לשחק תוך כדי נסיעה, זה רק גורם לעיכובים ויכול בכיף לגרום לתאונה גם לנהג הזהיר ביותר.

לא לשכוח שבפורום הזה מסתובבים גם אנשים שלא כותבים ורק קוראים ומסתמכים על המלצות אי אלו ואחרות של אנשים שרואים שיש להם ניסיון בפורום, גם אני בתור אחד שרוצה למכור יד2 נרתע כרגע מהסיבה הפשוטה שיש ימבה טלפונים וכולם מנסים להוריד אותך למחיר מגוחך, מעדיף שיישאר בבית או שאני מוכר למי שאני באמת חושב שמגיע לו לקבל במחיר הזה.

אני יודע שזאת לא מטרת השרשור ואדי אני מבקש את סליחתך, פשוט היה חשוב לי לשמוע דעתו של חבר פורום מכובד בנוגע להעדפת ציוד חדש על יד2

• תוכן חדש...