Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נהגתי עם הרכב עד העבודה - דרך של 20 קילומטר

והספקתי להתרשם ממנו ומהמערכת הרבה יותר אחרי הכוונים.

סאב פשוט מרשים - הוא שקוף! שקוף לחלוטין למערכת.

מה ששמעתי אתמול זה לא מה ששמעתי היום - הפעלתי היום את המערכת והסאב הזה פשוט נבלע לתוך המערכת והיכולת להפריד בינו לבין המידבאסים רוב הזמן אינה קיימת.

מה שמצחיק זה שהוא נותן מצד אחד הרבה יותר נוכחות, אני לא מתכוון לעוצמה אלא לנוכחות של סאב, יורד נמוך יותר, יש לו יותר נופח בכל פעימה שהוא משחרר החוצה אבל הוא הרבה יותר מדוייק מהסאב הקודם.

היום אני הרגשתי את ההבדל בדיוק - הרבה הרבה יותר מדוייק, והאאורה הוא מאוד מדוייק אבל יש לו רכות שמתבטאת בחוסר דיוק לעומת הSW300 ואני מניח שזה קשור לשני דברים - א. תיבה אטומה לסיז לעומת פורטד לאאורה ב. הסאב עצמו.

אני שוקל אולי לתת לו מילימטר יותר של גיין אבל סה"כ אני מרוצה מהרגע הראשון מהסאב הזה.

מקווה שאוכל להגיע למפגש מחר - לבינתיים זה לא נראה ככה - נהיה חכמים יותר מחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו היתה הביקורת הכי מצחיקה על האולטימו בDIYMA :-D

הם קראו לאולטימו סאב שקוף

אני קורא לאולטימו פטיש שקוף

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב - נעבור לדובדבן השני בקצפת - ההתקנה של הIMAGINE אצל ישראל JUNIOR

אני אחלק את הנושאים לשניים - אחד - ההתקנה אצל ישראל והשני - הסט החדש של HAT - האימג'ן

נתחיל בהתקנה אצל ישראל

הגעתי היום בשמונה בבוקר אל מרכז הטוסטים הישראלי :-D על שם ישראל ג'וניור ומיד לאחר תה וקפה התחלנו בפירוק הדיפונים.

הדברים שאני רוצה שיהיו ברורים -

העבודה שבוצעה היא בידוד הדלתות בחומר מועט, יצירת טבעות הגבהה לאימאג'ין.

המטרה של ההתקנה כאן היא לא להיות אסטטית או יפה ואין להשליך על מראה ההתקנה לגבי איכות העבודה של ישראל היות ולא ביקשתי לעשות שום דבר שקשור לגימור בהתקנה.

רמת הבידוד ברכב היא בהתאם לשתי יריעות מלאות לדלת ועוד קצת השלמות מהיריעה החמישית - הבידוד מכסה כ90 אחוז משטחי הדלתות תוך כדי אטימת הפתחים הגדולים באופן כמעט מלא - שוב, זה מה שרציתי, זה מה שביקשתי.

ישראל התעקש על לפרק את המנגנונים של הדלתות והחוטים - אני ביקשתי להדביק "על" מהסיבה שאני רציתי להשתיק עד כמה שניתן גם רעשים שמגיעים מהחוטים ודי ברור לי שהפעם הבעה שיתעסקו איתם יהיה ככל הנראה אצל הבעלים הבאים או בגריטה של הרכב...

בקיצור - מה אני ביקשתי - ישראל עשה.

---------- איכות העבודה ----------

ישראל עובד לאט, בסבלנות תוך כדי הקפדה על הפרטים הקריטיים לעבודה שנעשית - הטבעות למידבאסים הן תוצאה של חיבור בין טבעת 27 מ"מ לטבעת 17 מ"מ שהפכה לטבעת בעובי של כ8 מ"מ בערך - מה שהיה צריך לעשות בכדי להגביה את המידבאס של האימאגין הרחק מהחלון זה בעצם הגבהה של קצת יותר משלושה סנטימטרים!!!

הדלתות של הקורולה בעייתיות והן לא מאפשרות עומק רב להתקנה של רמקול עם מגנט גדול יחסית.

הבידוד בכל דלת בוצע בעזרת יריעה אחת שלמה על הדופן החיצונית ויריעה אחת שלמה כולל השלמות קטנות על הדופן הפנימית ועל טבעת הרמקולים.

תוך כדי ישראל השלים לי ברגים ותיקתקים שהיו חסרים לי בדלתות.

הדיפונים מראש היו חתוכים בצורה זוועתית כמו שניתן לראות וזה היה בגלל תושבות פיבר ישנות שיצרתי לפני התיבות - מה שישראל עשה זה פשוט להגדיל את החורים בדיפונים ככה שהשטח העליון שלהם ישב בול (אבל בול) על הטבעות ולדעתי זה יצא יפה ואין לי כוונה לשפר את המראה של זה.

--------- תוצאה -----------

דלתות מבודדות בשתי הדפנות ב90 אחוז משטחי הדפנות אשר יוצר בסופו של דבר את האפקט המבוקש, השקטה של רזוננס הפח והקטנה של נפח ה"תיבה" אותה רואה המידבאס.

------- סיכום -------------

עבודה יפה וטובה מאוד בהתאם לבקשותיי אשר הוציאה אותי מרוצה ועם חיוך רחב, ישראל איש יקר, אוהב אותך.

ועכשיו - נא המתינו להודעה הבאה בה אני אתן חוות דעת מלאה על הIMAGINE :twisted::twisted::twisted:

DSC_0572.JPG

DSC_0573.JPG

DSC_0574.JPG

DSC_0575.JPG

DSC_0576.JPG

DSC_0577.JPG

DSC_0578.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

Hybrid Audio Technology - Imagine Series Review

חוות דעת לגבי סט שני חלקים IMAGINE מבית HAT

--------------------------------------------------------

וובכן, הסט הותקן, הרמקול האחורי נותק ואני מקווה שהפעם - נותק לתמיד :-D, המערכת הופעלה ועשינו כוון גיינים זריז ו...

רבותיי, הסט העיף אותי כמו ינשוף ארמני ונפלתי לעמידת ראש אינדונזית!!!

פשוט אין מילים :shock: , אפשר לאמר שהלסת שלי נפלה מהסט הזה תוך כדי בדיקת מספר שירים.

זה אמנם סט הכניסה של HAT אבל הרמה של הסט הזה פשוט מדהימה - הסט הקודם שלי ברכב הזה היה סט שלושה חלקים של אילייט + טוויטר מקביל לסופרימו ואני פשוט יכול לאמר לכם, בלב שלם, הסט שני חלקים של HAT לא נופל מהסט שלושה חלקים של האילייט שהיה לי בהתקנה הקודמת.

אני בוחר לנכון לעשות השוואה של סט שני חלקים של HAT מסדרת IMAGINE בהגברה אקטיבית לעומת סט שלושה חלקים של מורל אילייט בהגברה אקטיבית - מרוב שהHAT פשוט האפיל על כל הציפיות שהיו לי ממנו.

סט שני החלקים מותקן באזור הקיק וכמו שציפיתי - המרחק מהראש יעזור לטוויטרים לא להיות צורמים מצד אחד ומצד שני יעזור לתוצאה הסופית של הבמה לקבל את כל העומק והרוחב שהיא נזקקת לו בכדי לתת תוצאה יפה מסט שני חלקים תוך כדי שמירה על תחום מיד שאין בו מחסור.

1. טונאליות - הסט לא נופל בכלום מהסט הקודם.

2. עוצמה - הIMAGINE אפילו גובר על הסט הקודם.

3. דיוק ופאנצ'יות - הIMAGINE ללא ספק מנצחים כאן בענק (אל תשכחו שהמידבאסים של האילייט היו בתיבות אטומות!!!)

4. הפרדה בין כלים - האילייט מנצח כאן ולדעתי זה קשור לדבר הבא.

5. פירוט - הטוויטרים של אומגה CR101 (מקבילי סופרימו) בעלי פירוט קצת יותר גבוה מהאימאג'נים - אבל מדובר על הבדלים זניחים.

6. עומק - האילייט מנצח היות ותוספת המידריינג'ים (סט שלושה חלקים) היא כמעט חסרת תחרות לסט שני חלקים - אם זאת הIMAGINE כמעט ולא נופל בעומק היות ותחום המיד מאוד מורגש ואני מאמין שזה נובע מהעובדה שהטוויטרים בקיק והמרחק מהראש נותן את היכולת להגביר את הטוויטרים כך שתחום המיד יכוסה במלואו.

7. רוחב - הIMAGINE מנצח כאן בענק - אבל זה בגלל שההתקנה היא בקיק.

8. פוקוס - אותו הדבר - פוקוס מושג באמצעות עבודה נכונה עם הTC.

מבחן שמיעה ראשוני - לקחתי טרק עם גיטרות, הגיטרות ופריטת המיתרים נשמעים אמיתיים לחלוטין וטבעיים.

לקחתי טרק עם זמר וטרק עם זמרת - תחום המיד נשמע ה-י-ט-ב כאשר הזמרים נמצאים במימד משלהם (עומק)

הפרדה בין ימין לבין שמאל פשוט נהדרת.

כאשר יש כלים רבים או רעש רב - ההבדלה בין הכלים טיפה מתערפלת אבל זה ממש לא נורא.

9. נקיון צליל - היות וההפרדה בין הכלים פחות טובה בIMAGINE מאשר היה לי בסט שלושה חלקים - נקיון הצליל נוטה מעט יותר לטובת הסט הקודם אבל סה"כ נקיון צליל מהסט של HAT הוא ברמה גבוהה מאוד.

המגבר של סאן-דאון הSAX 4.50 עושה עבודה מדהימה על הסט הזה ולא נראה שהוא מתקשה להגביר אותו בכלל, הסט נשמע פשוט פאקינג פאנטאסטיק!

הסאב של אאורה משתלב בצורה מ-ו-ש-ל-מ-ת עם הסט והתוצאה הסופית:

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::-P:-P:-P:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::-P:-P:-P:-P:-P:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:8)

רומם - זוכר שאמרת לי משהו בהודעה פרטית? - נראה לי שאני לא חוזר הביתה... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

מבסוט שאתה מבסוט.

אני אישית הולך לשים לעצמי כד$ר בר%ש, כי שוב יש בעיות במערכת שלי.

ואחרי שקראתי את מה שכתבת, אני הולך לשים צרור.

מתחדשת*

פורסם

מצטער לשמוע - איזה סייקל מטורף של תקלות עובר עלינו בזמן האחרון :shock:

באמת נפלה לי הלסת ואני מתכוון לבוא עם הרכב הפרטי למפגש הקרוב (רק מקווה שלא תהיה לי בעיה להגיע) בכדי להראות שאני באמת מתכוון לזה.

זה כמו K2P על סטרואידים ביחד עם טוויטר שנשמע כמו MT22 של מוראל רק עם רמת פירוט יותר קרובה (נושקת למען האמת) לMT23...

קיק פאנלים - איזה דבר מדהים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי תתחדש, ישראל עבודה טובה, כרגיל. האימג'ן כנראה הסט הבא שלי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל תשמע אותו - אני יודע שהביקורת שלי למעלה נשמעת סופר "מתלהבת" - אבל זו לא התלהבות, זו ביקורת כנה ואמיתית לנוכח נסיון העבר שלי עם סטים אחרים.

אתמול בערב ירדתי עם אשתי לרכב והיא גם נדהמה מהתוצאה וגם אמרה שזה ממש נשמע באותה הרמה של המערכת הקודמת ברכב הזה.

רציתי לוודא שלא נסחפתי ופשוט ישבתי והאזנתי שוב - באמת, הסט הזה הוא משהו מפגר ברמות.

למה מפגר? כי אם זה סט רמת הכניסה של HAT, יכול להיות שהם טירפדו לעצמם בזה הרגע את המכירות של הסטים הגבוהים יותר או לפחות של הקלארוס...

לקלארוס יש שתי יתרונות סה"כ על הIMAGINE כמו שאני רואה את זה - הראשון זה איכות ההרכבה והבניה - הבאסקט הוא לא מפלסטיק בקלארוס, המגנט גדול יותר, אין את הקבל המפגר הזה (הקרוס של הטוויטר של האימאגין) שמולחם למידבאס.

היתרון השני של הקלארוס הוא שיש לו קרוס פסיבי טוב יותר ולכן כסט פסיבי הקלארוס עדיף.

אבל מבחינת סאונד, מבחינת השקעה בצליל עצמו כשמדובר בהגברה אקטיבית לפחות - נראה לי שלא אוכל בכלל להבדיל בין שני הסטים.

מה שמצחיק זה שלאימג'ין יש יתרונות על גבי הקלארוס - הוא מודולארי וניתן להרכבה כרמקול קואקסיאלי או סט קומפוננט, למידבאס של האימג'ין יש פייס פלאג ולא דאסט קאפ ונראה לי גם שהאימג'ין קל יותר להגברה בעקבות התוצאה המטורפת שיוצאת לי ממנו על מגבר שמוצהר 4*50 בין אם חזק קצת יותר או לא עדיין מדובר בתוצאה שקשה מאוד להאמין שזו מציאות.

אני מגיע למפגש הבא עם הרכב הזה - השמעות חופשי לכל המעוניין.

Pioneer TS-X150

פורסם
מצטער לשמוע - איזה סייקל מטורף של תקלות עובר עלינו בזמן האחרון :shock:

באמת נפלה לי הלסת ואני מתכוון לבוא עם הרכב הפרטי למפגש הקרוב (רק מקווה שלא תהיה לי בעיה להגיע) בכדי להראות שאני באמת מתכוון לזה.

זה כמו K2P על סטרואידים ביחד עם טוויטר שנשמע כמו MT22 של מוראל רק עם רמת פירוט יותר קרובה (נושקת למען האמת) לMT23...

קיק פאנלים - איזה דבר מדהים.

אדי,הסבר בבקשה {ובהרחבה כמו שאתה אוהב :-P} מה היו השיקולים שלך

להתקנת הטוויטר דווקא בקיק פאנל ,ומה ההבדלים בין המיקומים השונים שלו ברכב.

פורסם

בכיף,

השיקולים שלי היו להביא סט שני חלקים מראש -

הסיבה לסט שני חלקים היא שאני רוצה לחסוך ערוצי הגברה, מקום, תצרוכת חשמל ועלויות מרכב שני שבקושי מזיזים אותו גם ככה.

הסיבה הנוספת לסט שני חלקים היא שאני לא מחפש לבנות עוד מערכת מאוד יקרה ותחרותית אלא פשוט לבנות מערכת בכדי לקבל קצת FUN מרכב שאין בו טיפה בודדת של FUN... (למרות שאני חולה על התחת של הרכב הזה).

וסיבה נוספת היתה - להוכיח לעצמי שאחרי עשר שנים של מעורבות מאוד כבדה (בתור חובבן) בתחום הזה - אני יכול ליישם את היידע שלי ולהוציא ממערכת שני חלקים בתוך קופסאת סרדינים (הרכב) תוצאה מאוד טובה.

------------- למה דווקא קיק פאנלים? ---------------

היות וזו מערכת שני חלקים אז ההחלטה ללכת דווקא על התקנת הרכיבים בקיק היא הרבה יותר קריטית במקרה הזה.

צריך להבדיל בצורה מאוד מובהקת בין הסיבה להתקין בקיק פאנלים סט שהוא שלושה חלקים לבין התקנת קיק פאנלים סט שהוא שני חלקים.

בסט שלושה חלקים - הסיבה העיקרית להתקין גם את הטוויטרים בקיקים היא בעצם רוחב הבמה בלבד...

כשיש לך סט שלושה חלקים, כל מאוד להפוך את הטוויטרים לאלמנט שהוא נעים לאוזן, לא צורם - גם אם הוא על הקורות היות והטוויטר לא צריך לנגן בכלל במצב כזה את תחום המיד ולכן הוא גם לא "יצעק" אותו ואז למגבר גם קל יותר להגביר את הטוויטר כי הוא מנגן תחום תדר צר יותר וגם צלילים גבוהים יותר שבפועל נשמעים היטב ורק בעצם נותנים את ההשלמה לשאר הרכיבים (אמנם ההשלמה הזו היא מאוד מאוד חשובה).

כשיש לך סט שני חלקים זה כבר נהיה הרבה יותר רגיש - וכאן, אני עונה לך על שאלתך...

אפקט השמיכה הקצרה

אני מזכיר את זה כאן הרבה פעמים - קודם כל נסביר מה זה האפקט הזה ואיך הוא מתקשר לסט שני חלקים.

תחשבו שאתם מתכסים בלילה קר בשמיכה שיכולה לכסות לכם או מהצוור עד קצת מתחת לברכיים...

או שהיא יכולה לכסות לכם את כפות הרגליים עד אמצע גובה החזה...

בשום מצב לא יהיה לכם נעים - למה? כי או שיקפאו לכם כפות הרגליים או שיקפאו לכם הכתפיים.

בסט שני חלקים התופעה הזו בתוך רכב בדרך כלל מתרחשת - למה?

כי או שהמידבאס נותן באס מאוד יפה ופאנצ'י ביחד עם מיד נקי וברור - אבל - הטוויטר פשוט הורג מעודף הגברה.

או שהמידבאס אנמי (רדום) ומשעמם וחסר חיות - אבל - הטוויטר נעים ולא צורם.

מה שכתבתי למעלה בדרך כלל קורה כאשר מדובר בסט שמוגבר על הקרוס הפאסיבי שלו והטוויטר בקורות.

אבל אני מגביר בהגברה אקטיבית... - אז למה בכל זאת לא התקנתי את הטוויטר בקורה?

לא התקנתי את הטוויטר בקורה בגלל ש:

א. בסט שני חלקים יש גם רגישות גדולה יותר להפרדה בין האלמנטים אם הם לא קרובים אחד לשני - נקודת חיתוך גבוהה אמורה לפתור את הבעיה בפועל, אז עדיין - למה לא התקנתי בקורות?

ב. טוויטר מנגן תדרים מאוד קצרים - לכן ככל שארחיק אותם מהראש ככה באופן טבעי הם יחלשו קצת ויורגעו בעצם בעזרת חוקי פיסיקה... פחות הגברה, ניצול נכון יותר של הרמקול ומערכת החשמל, יצירת ONE SOURCE POINT אמיתית היות והמידבאס והטוויטר מאוד קרובים לראש והם נמצאים כבר במרחק שלא ניתן להפריד את החיבור בינם.

ג. רוחב במה - בלתי מתפשר!

אז מה יש לנו עד עכשיו?

רוחב במה מקסימלי, הרגעה טבעית של הטוויטר בעזרת מרחק, יצירת נקודת מקור אחת, חסכון בהגברה (זניח אבל בכל זאת), פחות מושך עיניים כי לא רואים שום דבר.

אבל רגע - מה קורה עם הגובה? ואיך בדיוק זה מתקשר לאפקט השמיכה הקצרה?

וובכן - הגובה נשאר תקין ואין בו שום בעיה - כמו שכבר הסברתי פעמים רבות, המוח מתרגם את הצליל לתמונה.

באופן טבעי התמונה מהמערכת הזו וגם התמונה מהמערכת ברכב שלי מקבלים את הגובה שלהם ברגע שמנתקים מהרמקולים מבט - המוח שלנו מתרגם את מה שאנחנו שומעים למיקום, זמן ומרחב ויוצר את התוצאה הנכונה למרות שהטוויטרים בכלל מנגנים לבהונות של הרגליים שלנו :-D

וובכן - אפקט השמיכה הקצרה - האפקט הזה מבוטל היות והטוויטר נמצא רחוק מהראש ולכן הוא "מושקט" באופן טבעי ע"י המרחק הגדול יותר מהראש ולכן יחסי ההגברה בינו לבין המידבאסים מצטמצמים.

הדבר הזה מאוד נכון לגבי סט פסיבי אבל על אחת כמה וכמה יותר נכון לסט שמוגבר אקטיבית.

אז התוצאה הסופית היא מידבאס וטוויטר שמכסים את כל הספקטרום בצורה מלאה בלי צרימות, בלי הרדמה של אחד הרכיבים וגם בלי בורות או פיקים מיותרים.

נשאר לי עוד לעשות קצת כיוונים עם האקולייזר וRTA עד כמה שרק אפשר - אבל התוצאה היא פשוט מעבר לכל הציפיות - אין מילים.

אז - עניתי על השאלה?

Pioneer TS-X150

פורסם

לאנסו, האם אתה חושב שבהגברה פאסיבית הסט הזה ישמע טוב גם כן?

לאיזה סט הייתה משווה אותו בהגברה פאסיבית? גם לאילייט?

פורסם

אתה שאלת שאלה שיהיה לי מאוד קשה עד בלתי אפשרי לענות עליה - כי:

א. לא ניסיתי את הסט הזה בהגברה פסיבית.

ב. קרוס יכול לשנות את התנהגות ואת אופי הסט מקצה לקצה - אני לא יודע מה הטיב של הקבל שהם שמו לטוויטר של האימג'ן ואני גם לא יודע איך המידבאס שלהם ישמע כשהוא מנגן עד הרול אוף שלו - אני חסמתי אותו ב6KHZ בסלופ 12 והוא נשמע נהדר.

ג. אני נוטה להאמין שלקרוס הפסיבי של מורל אילייט (וגם לקרוס הפסיבי של הקלארוס) יהיה יתרון על הקבל ששמו לטוויטר באימאגין.

אני בטוח שאם היית מתקין את האימאג'ן פסיבית ברכב - הוא היה נשמע הרבה יותר טוב כשהטוויטרים בקיק.

אני באופן אישי לא אוהב את הנישה של הקרוסים הפאסיביים ובטח ובטח שבסטים שני חלקים. אני רגיש מאוד לצרימה של רכיבים ולכן אני לעולם לא אגביר טוויטר ביחד עם אלמנט אחר - לא יקרה אצלי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, תתחדש.

אני באמת שמח עבורך שאתה מרוצה, אבל האמת היא, שנראה לי שכן התגובה שלך היא מתלהבת.

אומנם לא שמעתי את הסט ואני לא יכול לתת עליו חוו"ד, ואפילו קראתי עליו ביקורות מעולות בחו"ל, אבל גם שם ההשוואה שלו הייתה מול סטים שהוא אמור להתחרות בהם.

אי אפשר להשוות בין סט 3 חלקים כמו האילייט לבין סט 2 חלקים אינטגרלי כמו האימגין.

בנוסף, אופי הצליל של HAT ומורל כלכך שונה, שבכל מקרה אין בינהם השוואה.

אפילו HAT מגדירים את הסט הזה כ GOOD ובתור הסט שלהם לרמת הכניסה.

שהוא כביכול נחות יותר מהקלארוס.

שהקלארוס בכלל מתחרה בסטים כמו ההייבריד אוביישן, וגם פה יש נושא יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהסטים.

האילייט לא קשור בכלל לקטגוריה הזאת.

ואם בדרך פלא זה נשמע לך יותר טוב מהאילייט, זה רק יכול להצביע על זה שהאילייט היה מותקן אצלך בצורה לא נכונה, מוגבר לא נכון ומכוון לא נכון.

under construction..

• תוכן חדש...