Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר,

אתה מאוד צודק בקשר לכך שההתקנה והתנאים שהאילייט קיבל אצלי היו כנראה רחוקים מהאידאל.

אבל גם שמעתי אילייט בהרבה התקנות אחרות - והסט הזה, אני יודע שזה קשה להאמין - לא מתחרה בכלל עם סטים נמוכים יותר של מוראל וההשוואה היא בגלל שהיתה לי מערכת שכזו ברכב הקודם, בגלל שיש לי מערכת מאלמנטים גבוהים יותר של אותו היצרן ברכב ליסינג ובגלל ששמעתי הרבה מאוד התקנות של מוראל - בינן זה גם כולל את ההתקנה של הדוטק שהיתה אצלך בסקודה הירוקה א.ק.א גרין מונסטר.

לא - זו לא התלהבות סתם, אלא תגובה אמיתית של WOW שממש ממש לא ציפיתי לקבל מהסט הזה.

למען האמת אני כל כך הנמכתי ציפיות לפני שהתקנתי את הסט שזה פשוט העיף אותי כשסוף סוף שמעתי אותו בפעולה.

מקבל את דבריך אבל אתה גם תהיה מופתע כשתשמע את הסט - הוא הרבה יותר טוב ממה שקראת וממה שאתה חושב כרגע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בעיה עם זה שאתה מופתע לקבל תוצאה שהיא מעל הציפיות שלך, אבל התגובה שלך לדעתי הייתה בלי פרופורציה.

אגב, אל תיקח את הסקודה שהייתה לי כדוגמא, כי שם ההתקנה והכיוונים היו נכונים.

אני יכול להגיד לך שברכב של אחי באותה תקופה, היה מותקן הייבריד אוביישן על אותו מגבר כמו שלי, ועם HU יותר טוב, ועדיין אצלי היו שומעים יותר טוב.

ואני זה שכיוונתי את 2 המערכות, בפועל, זה לא אומר שהייבריד אובישיין נשמע פחות טוב מדוטק MK2, אני יודע בוודאות שלא, פשוט בטנדר חד קבינה כלכך קטן, המערכת עבדה שם אחרת לגמרי.

under construction..

פורסם

הכוונים אצלי במערכת היו טובים - טובים מאוד אפילו.

המידבאסים היו בתיבות, הדבר היחידי שהפריע לי זה היה רוחב הבמה יחסית למה שאני מכיר היום.

לקראת סוף ימיה של המערכת הקודמת ברכב הזה באמת כבר התחילו בעיות עם רכיבים בתוך המערכת שגרעו מהתפקוד שלה - אני מדבר על אחד הCDMים שהיה צריך לעבור תיקון.

אבל התוצאה שמתקבלת מהמערכת הזו לא נופלת בהרבה מהמערכת הקודמת - מה שמצחיק זה שבחלק מהפרמטרים היא אפילו מתעלה (כמו פאנצ'יות למשל) - אמנם זה קשור להתקנה ולא לרכיבים. עריכה - אההה אולי לא הייתי ברור - לגבי רוחב הבמה - זה קשור להתקנה...

בכל מקרה - התוצאה היא מפתיעה בצורה שלא הייתי מצפה בשום פנים ואופן לקבל מסט שהיצרן מגדיר אותו כGOOD

אני מאמין שהרבה אנשים הולכים לאהוב את המערכת הזו - ועדיין, לא השלמתי סופית כוונים אבל אני ממש הופתעתי.

ברור לי שאני הולך לקבל ביקורות מפה ועד הודעה חדשה אבל זה לא ישנה הרבה כי התוצאה של המערכת הזו משאירה אותי פעור פה בידיעה שאלו הם הרכיבים הנבחרים למערכת (אני מתייחס לכל המערכת כולה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי היקר,

תתחדש!

מחכה להשמעה !

עם זאת, קשה לי להאמין שהפיניש הוא בצורה כזו. תסלח לי על הביטוי - אבל זה ממש, אבל ממש גועל נפש! יש 1001 דרכים להפוך את הדלת לאסטתית יותר, אבל בטח לא להשאיר אותה בצורה הזו.

תסלח לי אדי, אבל למרות הכל, אם אכן שומעים כפי שאתה מתאר, הינך חייב לטפל בזה, כי גם האסטתיקה נשמעת, בטח ובטח אם אתה רוצה שאשמע את הרכב שלך במפגש הקרוב...:)

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רנזי -

האסטטיקה לא תטופל בשלב הנוכחי אלא בשלב הרבה יותר מאוחר כשאוכל לפנות קצת זמן לעבודה על הדיפונים, נכון לעכשיו - זה המצב.

המערכת נשמעת נהדר, נהגתי אתמול הרבה ברכב הפרטי היות ועשיתי משמרת לילה אבל את המשחק של המונדיאל ראיתי ביחד עם כל הצוות בבית של ראש הצוות.

המערכת פשוט נשמעת מעולה - יש עוד קצת כוונים לעשות אבל היא נשמעת ממש ממש טוב ובאמת ההבדל בינה לבין צליל של מערכת שלושה חלקים הוא מאוד קטן, בחלק מהשירים מרגישים שחסרה קצת נוכחות של אזור המידריינג' אבל ברוב המוחץ יש תוצאה שעד היום עדיין לא שמעתי ממערכת שני חלקים במובן של איזון בין כמות הנמוכים, לבינוניים לגבוהים.

רנזי - כנראה שמזמן לא ראית את הרכב הזה - אין בו גרם בודד של אסטטיקה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אסתטיקה זה ענין יחסי. גם בפיאט 850 שנת 68 החלודה מאוד אסטתית...:)

בכל מקרה - רצונך הוא כבודך. אני חושב שבהשקעה ממש פעוטה ואפילו באופן עצמי ניתן לעשות משהו נורמלי ואפילו מאוד אסטתי.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אין ספק, אני מתכוון לסגור את החורים בצדדים של הדיפונים.

השאלה היא אם אני מתכוון לעשות את זה בעזרת השלמת ריפוד וקצת קרטון ביצוע או אם אני מתכוון לדגום שם חתיכת פיבר קטנה או בכלל ליצור איזה מכסה שיתלבש מעל.

לי באופן אישי, כרגע, זה לא ממש מפריע אבל מתישהו אני אתפוס לי איזה רגע פנוי ואכנס בעובי הקורה.

אני אצטרך להחליט בתחילת שנת 2011 אם אני עושה לרכב שיפוץ קוסמטי כללי או אם אני מעוניין לחסוך את הכסף הזה לדברים חשובים יותר. למען האמת - עד כמה שאני רוצה לשפר לרכב הזה קצת את המראה שלו, זה פשוט טמטום כי זה לא יחזיר לי את ההשקעה.

אבל רק לסגור את החורים בצורה אסטטית - זה מתישהו כנראה יתבצע.

Pioneer TS-X150

פורסם

עם הרכב הפרטי, צפונה - לא נראה לי, עם הרכב ליסינג כן - אני רוצה כבר הרבה זמן ליפול על יום שישי פנוי שאני אוכל להגיע בו למפגש צפון.

למפגש מרכז הקרוב אני מתכוון לבוא עם הרכב הפרטי - אני יודע היטב - איך סט דוטק מכוון היטב צריך להשמע וזה עולם אחר של אופי צליל עם תוצאה אחרת לגמרי מה שקורה אצלי אבל מבחינת הטיב של הסט, האימאג'ן מתעלה עליו בכל פרמטר לפי מה שאני חווה.

יתכן ואני טועה אבל התוצאה היא קצת לא פרופורציונלית למה שהסט הזה מדורג ולמה שהוא עולה - זה נשמע לא הגיוני ואני בעצמי נאבק בלהבין עם אולי הפעם עשיתי משהו, ידע שיש לי - שלא היה לי מקודם או אם זה פשוט הסט הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי תתחדש ובאמת עשית בחירה מעולה לא רק שהסט הזה נישמע טוב הוא אפילו נישמע טוב מאודדדדדד אני אהבתי ואפילו זכיתי להשמעת בכורה {הראשונים ששמעו את הסט הזה בארץ אני אתה ואיאן}

והיה כיף להעביר איתך כמה שעות קטנות :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל, זה יותר מהדדי.

נכון - הסט מפתיע מאוד, ההתלהבות שלי ממנו לא רק שלא ירדה, היא רק עלתה מאז - מאוד אוהב את התוצאה שלו.

היום חיברתי סוף סוף את האייפון גם למערכת ברכב ליסינג - יש קצת מוזיקה, זה לא ממש זה אבל ממש לא רע... המסך כבר בדרך לארץ הקודש :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...