Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותיי - יש עדכונים.

וחגי ופלשבון (אלעד השם הפרטי?) - אני הולך לענות לכם בצורה אחרת לשאלות שלכם...

וובכן - התקנתי את הטוויטרים בקיק פאנלים ודווקא יצא יפה ומאוד אסטטי (תמונות יועלו לאחר השלמת הפרוייקטון)

חיברתי את המונובלוק JBL CS300.1 שלי על שתי השמיניות INOX שיושבות לי על המגש האחורי (הבניה הראשונה שפרסמתי בפורום לדעתי) בחיבור של 8 אוהם התנגדות.

חיברתי את הסאן דאון לטוויטרים ולחיווט של המונובלוקים.

עשיתי פתיחת גיינים מזערית לטוויטרים (המונובלוק כבר מכוון מקודם)

כיוונתי קרוסאובר (סלופים ונקודות חיתוך) ראשוני וגם עשיתי ווידוא שהטוויטרים אכן מחוברים לערוצים של הטוויטרים (בכדי לא לשרוף אותם בטעות)

בדקתי שהסאבוופרים אכן מחוברים לערוץ הLOW ומה שמשאיר את זה שבעצם המידבאסים מחוברים נכון גם כן ואין טעויות התקנה.

הפעלתי את המערכת והפלא ופלא - מהרגע הראשון, הטוויטרים למרות שהם מותקנים 4 ס"מ מרצפת הרכב - נשמעים גבוה וברור.

הסאבוופרים עובדים נחמד אבל עד שהאאורה לא יכנס למשחק זה לא יהיה זה.

וכשאני מוסיף את הרמקול האחורי הבודד אז אפילו כבר שומעים מספיק נחמד בשביל להנות קצת.

------------------------------------------------- עכשיו ---------------------------

רבותיי - מספיק!

די - הבנתי שיכלתי גם לקנות ציוד מיד 2, לא מעוניין, זה לא הדיון כאן.

רבותיי 2

זו הפעם האחרונה שאתם קוראים למגבר של סאן דאון מגבר רמת כניסה -

תבינו, המגבר הזה - כמה שהוא רק 50.4 (קצת אנדרייטד) הוא מתוכנן בצורה שמזכירה מגברים יקרים ממנו בהרבה.

הוא בנוסף לכך מכיל בתוכו רכיבים ברמה גבוהה.

ותראו לי מגבר אחד זול יותר ממנו - סה"כ מגבר אחד שהוא 50*4 אבל יש לו קרוס אובר כל כך מתקדם -

יש לו גם LPF וגם HPF לכל ערוץ וגם סאבסוניק פילטר לכל ערוץ

כאשר לזוג ערוצים אחד גם יש לו כפתור מכפלת תדר *10 בHPF

ולעומת זאת יש לו כפתור מכפלת תדר בזוג ערוצים לLFP *10

את המכפלת תדר לHPF אפשר אפילו למצוא במגבר כמו האינפיניטי קאפה שיש אצלי

אבל מתי בפעם האחרונה יצא לכם לראות במגבר קרוס אובר LPF עם כפתור X10 מכפלת תדר??? אולי תוכלו למצוא את זה במגברים של זד אודיו שעולים הרבה הרבה יותר ממנו.

אבל בטח שלא במגברים ברמת מחיר מתחרה.

ואיכות הצליל? - רחוק מלהיות מגבר שמדורג נמוך, אולי זה רמת הכניסה של סאן דאון אבל חברים - אל תטעו - מדובר במוצר יוצא מן הכלל.

קצת נתונים

פילטר LPF

50 עד 500 לערוצים 1 ו 2

50 עד 5000 (כן כן - לא טעיתם LPF שמתחיל מ5K... מגבר מטורף להגברה אקטיבית של סט שני חלקים) לערוצים 3 ו 4

פילטר HPF

50 עד 5000 לערוצים 1 ו 2 (ערוצים שפשוט מייועדים לטוויטרים מבחינה שימושית)

50 עד 500 הרץ לערוצים 3 ו 4

חברים - פלשבון בעיקר (וגם אתה חגי)

תנסו למצוא לי מגבר חדש ב1100 שקלים עם אחריות יצרן לחמש שנים שאומרת שמספיק שאני אשלח להם את ההריסות של המגבר - הם יתנו לי מגבר חדש בעלות סמלית (זה כתוב על כל החוברות שווק שלהם בכל מגבר שקונים מהם וגם רשמתי את זה בת'רד שפרסמתי על ה1000D שקניתי בזמנו)

תנסו למצוא לי מגבר 50*4 צנוע ונחמד שנותן אפשרויות קרוס כל כך מגוונות באותו המחיר.

ובאותה הנשימה באותו המחיר תנסו למצוא לי מגבר שנותן את אותם הדברים שכרגע כתבתי מעלה ביחד עם איכות צליל ברמה גבוהה.

נכון שאני לא באמת צריך את כל הפונקציות האלה אבל כשאתם משווים ערך לעומת מחיר - למגבר הזה אין הרבה תחרות, אם יש לו תחרות בכלל... זו הסיבה שהחלטתי לרכוש את המגבר הזה בסופו של דבר - הערך שלו בשבילי.

---------------------------------------- לגבי הסט הקדמי -------------------------------

הטוויטרים כרגע עובדים לבדם בעצם, הם בקיק והם נשמעים גבוה, הם לא צורמים בשום צורה

וגולת הכותרת של הסט הזה היא בכלל המידבאסים שהם בעצם מידבאסים שהם מאוד מאוד קרובים לסט שלהם שנקרא קלארוס.

עכשיו שתחשבו על זה - נוטים לעשות השוואות בין הקלארוס לבין האילייט של מוראל... מספיק שזה יהיה באמת קרוב ואתם כבר מבינים שרמת כניסה כאן זו הגדרה מאוד מאוד עדינה.

חשפו בפניי ביקורות מעולות על הסט הזה בDIYMA שאפילו לא טרחתי לקרוא היות ואני מכיר את הציוד של היצרן, קראתי המון חומר על סקוט בוואלדה, את אליקו אני מכיר אישית ואני יודע שכשהוא אומר משהוא - יש סיבה...

------------------------------------------------------------------------------------

מה נשאר?

נשאר לגשת לישראל, לבודד את הדלתות אחרי הרכבה של טבעות למידבאסים, לחבר, לכוון ולחכות שהסט יפתח.

אני מקווה שהתיבה של הסיז תהיה מוכנה בזמן בכדי שאוכל להנות מהאאורה ברכב הפרטי כמה שיותר מהר ומהסיז ברכב ליסינג.

שילוב של סט קדמי טוב שמותקן נכון, על הגברה ראויה ביחד עם סאב סופר טונאלי שיסגור את התחום הנמוך.

אתם יכולים להמשיך להתווכח על ציוד יד 2 - אני יודע, שאני הולך להנות.

:twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

לרגע לא פקפקתי באיכות המוצרים ו/או בבחירה שלך. התגובה שלי כוונה כלפי היציאה של ישראל (סרול - שגם אותו אני אוהב :-D) של איזה ציוד ניתן כבר לרכוש ב 2200 ש"ח.

בהכירי אותך מר לאנוס אני בטוח שהתוצאה הסופית תישמע טוב יותר מהרבה מערכות יקרות יותר בפורום.

מחכה לשמוע במפגש הבא !

...CASKA for life

פורסם
***בשביל מה לצטט מגילה?***

אדי - לא מבין את ההתקפה שלך, לא שאלתי על טיב הסחורה או הציוד, וזה בכלל לא מעניין אותי, שתהיה בריא ומאושר עם מה שקנית, באמת עניין אותי לדעת למה לא ללכת על יד2, פשוט מוזר לי כשיש הרבה ציוד שם ואף אחד לא קונה בטח ובטח כשאתה מוכר ציוד ויש מצב שתחליף משהו על ציוד של מישהו אחר.

אם כבר פתחת תיבת פנדורה - איזה רכיבים איכותיים אתה מדבר? אתה יכול להגיד לי איזה קבלים מורכבים שם? אילו טרנזיסטורים? אני בתור בן אדם שמייבא ומיבא המון סחורה(לא קשור לתחום האודיו ולא יהיה קשור - לא שווה את הכאב ראש) לארץ על בסיס שבועי יודע שעלות המוצר בש"ח היא X*1.35 זאת אומרת כל מה שעולה לי אני מכפיל ב 1.35 וכמובן כפול שער הדולר וזאת העלות שלי(במקרה הטוב) בארץ. זאת אומרת שעל בסיס מה שאמרת ונניח ומכרו לך מגבר בעלות ואני לא נכנס לכיס של אף אחד לא מעניין אותי כמה מרוויח כל אחד או מה המתח רווחים שלו פשוט תהיה פה הוכחה מתמטית פשוטה, העלות חו"ל שלו היא 800 ש"ח +-, המתכנן של המגבר צריך להרוויח כסף מינימום במינימום כדי לעבוד 25% מה שהוריד אותנו למחיר של 650 ש"ח וגם היצרן של המגבר קונה רכיבים וצריך ונניח שהוא מרוויח 10% מהמחיר של המגבר מה שלא הגיוני אבל יכול לקרות ביצור המוני, ככה יוצא שהמגבר הזה אולי מורכב מרכיבים של 600 ש"ח - איזה קבלים וטרנזיסטורים איכותיים אתה קונה בסכום הזה, יש לך מושג כמה עולה קבל איכותי באמת? איזו נחושת אתה קונה במחיר הזה? איזה PCB איכותי אתה קונה במחיר הזה? שאר היצרנים של החלקים לא צריכים להרוויח? בסך הכל המגבר שקנית משקף את מחיר השוק של מגבר זה שהוא נחשב בסטנדרט בינוני שאמור להספיק לצרכים של בן אדם ממוצע בין זה לבין להגיד שהוא אנדרייטד מטורף ולצאת בהתקפה חסרת שחר אני חושב יש מרחק גדול, בטח ובטח שזאת לא הייתה מטרת השאלה שלי בכלל אבל אם כבר אז כבר.

לא יודע על איזה 5 שנות אחריות אתה מדבר אבל ממה שאני קראתי במודעת מכירה של אליקו האחריות היא שנתיים לא 5 שנים.

בקשר לקלארוס ולאלייט אני יכול להשוות גם בין מקרר של LG למקרר WESTINGHOUSE זה אומר שהם באותה הרמה? - מה הקשר בין האימג'יין לקלארוס הם ממותגים שונה, ולפי הנראה על הנייר ולעין הם לא דומים בכלל ככה שאתה מערבב פה דברים שלא קשורים, ככה שלהשליך שציוד אחד דומה לציוד אחר כי הוא מאותו הבית הוא טעות מיסודו, ושוב פעם אתה מתבלבל - לי אתה לא צריך להוכיח כלום זה לא מעניין אותי הבחירות של הציוד שלך תעשה עם עצמך כמו שאני עושה עם עצמי לפי השיקולים שלי ובמקרה הטוב אם יש לי התלבטות בין שני רכיבים אני יכול לבקש ייעוץ כדי להכריע את הכף אבל לא מעבר לזה, עניין אותי נטו העניין של יד2 בטח ובטח מבן אדם שיודע מה זה לקנות יד2 ופתאום החליט לקנות חדש - רק חבל שחלק מאנשי הפורום החליטו שכנראה זה פתאום לא IN לקנות יד2 וכדאי לקנות חדש, אז כולם ייקנו חדש במקום לקנות יד2 שטוב ממנו וחבל, בטח ובטח כשהמצב בשוק הזה כמעט מת לגמרי וזה משיחות עם רוב היבואנים הגדולים בארץ.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בקיצור, אתה מטפס על עץ גבוה ולא רוצה לרדת ממנו הא? בנאדם קנה מוצרים חדשים במחיר טוב ויש לך תלונות. פעם הבאה תשמור אותם לעצמך

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סתם שאלה מסקרנת-כולם מדברים על הקרוסאובר המלא של מגברי סנדאון-האם מישהו באמת משתמש בהם?

אם יש לך HU עם קרוסאובר פנימי,אז למה בככל צריך לקחת בחשבון את הנתון הזה,שלמגבר יש קרוסאובר?

לפי דעתי אני מעדיף להישתמש בקרוס של הHU,כי זה הרבה יותר נח,למראת שהקרוס פנימי של הVRX הרבה יותר איכותי.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
בקיצור, אתה מטפס על עץ גבוה ולא רוצה לרדת ממנו הא? בנאדם קנה מוצרים חדשים במחיר טוב ויש לך תלונות. פעם הבאה תשמור אותם לעצמך

אני לא מבין מה אתה קשור לשאלות שלי בכלל? אתה כנראה לא קראת את התרד מהתחלתו ועד סופו, כדאי שתקרא תחכים ותבין שאמרתי לו שבמחיר הזה הוא כנראה לא היה מוצא ציוד עם שנתיים/חמש שנות אחריות ברמה הזאת ככה שהקניה שלו חכמה - אישית רציתי להבין מה הקטע שאנשים ירדו מיד2, בגדול זה הכל.

פורסם

וואו - אלעד (פלשבון אם הבנתי נכון)

אתה הפכת "קצת אנדרייט" ל - "אנדרייטד בטירוף"

אתה הפכת השוואה בין אימג'ין לקלארוס להשוואה בין תפוזים לעגבניות - מדובר על שני אלמנטים מאותו היצרן מסדרות עוקבות - יש מקום רב להשוואה בייחוד כאשר האימאג'ין מבוסס על הקלארוס...

תקראה קצת חוות דעת על הסט הזה בDIYMA לפני שאתה מגיב בפעם הבאה בבקשה.

אין ספק שישנם קבלים שהמחיר שלהם מגיע גם מעל ה500 דולר - לא זה הסיפור כאן.

מדובר במגבר מיינסטרים ללא ספק - אבל מדובר מגבר מיינסטרים טוב, אפילו טוב מאוד - ועדיין - תביא לי בבקשה מגבר חדש באותו תג מחיר שיכול לתת פייט כולל לכל מה שרשמתי.

זה שהיבואן בארץ נותן אחריות X זה לא מבטל את העובדה שהיצרן לוקח עליו אחריות כוללת למגבר הזה - זה המגבר השני שלהם שאני כבר קונה אז אני מניח שאני פחות או יותר יודע על מה אני מדבר.

ויש לך נטיה להתפס לפיקסציות כל כך חזקות שזה לא ברור לי - מה אתה רוצה? אתה מוכן פעם אחת בדיוק לרשום מה אתה רוצה?

על מה עדיין לא עניתי לך? למה אתה חוזר כל הזמן לאותה הנקודה? אתה מנסה למכור משהו שהיית רוצה שארכוש ממך?

לא ברור לי מה ההדבקות הזו לציוד יד 2 אחרי שהסברתי פעם אחרי פעם שאני פשוט לא מעוניין באופציה הזו.

אתה מחפש התנצלות?

אתה שואל גם בת'רדים אחרים למה לא יד 2 בכזאת תקיפות?

אולי תסביר לי פעם אחת מה הISSUE שלך?

זה כבר איבד מטעם הטוב, מצטער.

חגי - מובן, תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היי,

לרגע לא פקפקתי באיכות המוצרים ו/או בבחירה שלך. התגובה שלי כוונה כלפי היציאה של ישראל (סרול - שגם אותו אני אוהב :-D) של איזה ציוד ניתן כבר לרכוש ב 2200 ש"ח.

בהכירי אותך מר לאנוס אני בטוח שהתוצאה הסופית תישמע טוב יותר מהרבה מערכות יקרות יותר בפורום.

מחכה לשמוע במפגש הבא !

אתה מבלבל אותי עם משתמש אחר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
וואו - אלעד (פלשבון אם הבנתי נכון)

אתה הפכת "קצת אנדרייט" ל - "אנדרייטד בטירוף"

אתה הפכת השוואה בין אימג'ין לקלארוס להשוואה בין תפוזים לעגבניות - מדובר על שני אלמנטים מאותו היצרן מסדרות עוקבות - יש מקום רב להשוואה בייחוד כאשר האימאג'ין מבוסס על הקלארוס...

תקראה קצת חוות דעת על הסט הזה בDIYMA לפני שאתה מגיב בפעם הבאה בבקשה.

אין ספק שישנם קבלים שהמחיר שלהם מגיע גם מעל ה500 דולר - לא זה הסיפור כאן.

מדובר במגבר מיינסטרים ללא ספק - אבל מדובר מגבר מיינסטרים טוב, אפילו טוב מאוד - ועדיין - תביא לי בבקשה מגבר חדש באותו תג מחיר שיכול לתת פייט כולל לכל מה שרשמתי.

זה שהיבואן בארץ נותן אחריות X זה לא מבטל את העובדה שהיצרן לוקח עליו אחריות כוללת למגבר הזה - זה המגבר השני שלהם שאני כבר קונה אז אני מניח שאני פחות או יותר יודע על מה אני מדבר.

ויש לך נטיה להתפס לפיקסציות כל כך חזקות שזה לא ברור לי - מה אתה רוצה? אתה מוכן פעם אחת בדיוק לרשום מה אתה רוצה?

על מה עדיין לא עניתי לך? למה אתה חוזר כל הזמן לאותה הנקודה? אתה מנסה למכור משהו שהיית רוצה שארכוש ממך?

לא ברור לי מה ההדבקות הזו לציוד יד 2 אחרי שהסברתי פעם אחרי פעם שאני פשוט לא מעוניין באופציה הזו.

אתה מחפש התנצלות?

אתה שואל גם בת'רדים אחרים למה לא יד 2 בכזאת תקיפות?

אולי תסביר לי פעם אחת מה הISSUE שלך?

זה כבר איבד מטעם הטוב, מצטער.

חגי - מובן, תודה!

אדי - אם נעלבת אני מתנצל, אין לי שום ISSUE לא איתך ולא עם היבואן של הציוד ובטח ובטח שלא עם המחיר או כל דבר אחר

שנגזר ממנו, פשוט יש פה איזה משתמש בשם שומאכר שהחליט שהוא סמכות המחליטה מה טוב ולא טוב בפורום כפי הנראה, זה מה שגרם לי קצת להפוך פאזה ושוב האש לא אליך. אני יכול להגיד לך רק תתחדש ותהנה.

פורסם

אתה כותב כמו ילד קטן. מתרד חיובי של בנאדם שמתחדש במערכת הצלחת להפוך אותו לתרד התנצחויות. אפילו לא שמעת את המגבר והקומפננט של אדי וכבר רשמת שביד 2 היה משיג יותר טוב ובלי לציין אפילו דוגמאות. מעניין שבשום תרד אחר לא כתבת דברים דומים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אדי - קודם כל - כל הכבוד !

אין לי ספק שישמעו טוב. אפילו טוב מאוד. היכולת וההבנה שלך לפרטים הקטנים מדהימה, ומביאה בסופו של דבר לתוצאות מהטובות ששמעתי.

מחכה בקוצר רוח להשמעה, וכמובן גם לתמונות.

ולשאר החברים כאן. הפכתם שרשור יפיפה לשרשור מגעיל. נקודה. כמו שצביקה ידידי כבר אמר קודם - מספיק עם ההתנצחויות-יבואן האלה, זה כבר מזמן עבר את גבול הטעם הטוב. אתם יכולים לנסות ולהסתיר את זה איך שאתם רוצים, אבל הכוונה נוטפת ומופגנת וזה לא מוסיף כבוד לאף אחד כאן.

חרגתם כבר מזמן ממטרת השרשור, וחבל. לקחת שרשור יפה, עם מטרה בונה שיכולה ללמד רבים מאיתנו כאן מניסיונו של אדי, והפכתם אותו לגועל נפש.

מספיק כבר ! שבו בשקט ! הגיע הזמן שתשאלו שאלות ותגיבו תגובות שרלוונטיות לשרשור !

אדי - בהצלחה !

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
סתם שאלה מסקרנת-כולם מדברים על הקרוסאובר המלא של מגברי סנדאון-האם מישהו באמת משתמש בהם?

אם יש לך HU עם קרוסאובר פנימי,אז למה בככל צריך לקחת בחשבון את הנתון הזה,שלמגבר יש קרוסאובר?

לפי דעתי אני מעדיף להישתמש בקרוס של הHU,כי זה הרבה יותר נח,למראת שהקרוס פנימי של הVRX הרבה יותר איכותי.

לפני שאני עונה על השאלה בציטוט.

"שומאכר" - אתה יודע שלקח לי הרבה מאוד זמן להכיר אותך ולהבין את הדרך בה אתה מביע את הרצון הטוב שלך.

אני חושב שיש לך דמות מראה בשם "פלשבון" ואתם מתנגשים אחד עם השני.

הודעות פרטיות חברים - בבקשה, תפטרו את המחלוקת ביניכם בהודעות פרטיות.

------- לגבי השאלה בציטוט -------------

לאמר לך את האמת - אפילו לא ידעתי שגם במגבר הזה סאן דאון השקיעו בקרוס מתקדם

אני רכשתי את המגבר כי:

א. המחיר שלו לעומת התמורה שלו הם בהפרש יחסים מהגבוהים שאני מכיר בשוק.

ב. היבואן שעומד מאחורי המותג הוא אדם שאני למדתי לסמוך על השיקולים והשיפוטים שלו ואני יודע שהוא מייבא סחורה טובה - מנסיון אישי רב שנים ומוכח גם עם הבן אדם (אליקו) וגם עם המותגים שהוא מייבא.

ג. הגברה טובה חשובה לי - חשובה לי מאוד אך רציתי לשמור במערכת הזו על הספקים נמוכים ומיעוט באלמנטים.

ואז פתחתי את המגבר ומה שראיתי בקרוס של מגבר בהספקים של 50*4 פשוט העיף אותי - לא דמיינתי לעצמי קרוס כזה במגבר כזה.

(אפרופו הובא לידעתי על מגבר עם נתונים דומים במחירים דומים שגם חימם את ליבי לדעת שבכל זאת ישנה תחרות ראויה - אבל אני שומר את הזכות לחשוף את המידע לאותו גוף שחשף בפניי את המידע באם הוא סבור שזה באמת נכון).

אבל לגבי השאלה עצמה - ברור שאני מעדיף להשתמש בקרוס של הHU גם כן וזה מה שאני הולך לעשות, אבל מחר מתקלקל לי הHU ואני נשאר במצב שאני בלי תקציב לקנות HU ברמה דומה -

אני לא צריך! - אני יכול לקחת כל HU סטנדרטי ב500 שקלים שאין לו קרוס ונעל ולהשתמש במגבר הזה לחיתוך מושלם של סט שני חלקים -

הסאב סוניק חותך מלמעטה את המידבאסים בעוד שהLPF במכפלת תדר *10 חותך אותו ב5K

והHPF חותך את הטוויטרים ב5K במכפלת תדר של 10

אתם מבינים עכשיו את היכולת המדהימה של המגבר הזה? - זול, איכותי, פונקציונאלי, חדש דנדש.

תודה על השאלה - היא פשוט גרמה לי להצדיק עוד יותר את הרכישה של המגבר :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

כרגע אין יותר מידי מה להעלות רק תמונת מגברים ורק תמונת טוויטרים

אז אני מחכה ליום הבידוד של הדלתות ואז כבר אני אעלה את הכל.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב נו :-D

אין לי כרגע תמונת מגברים (לא שזה מראה מלבב או משהו כזה גם ככה :-D )

אין לי כרגע תמונת קיקים מותקנים במקומם (דווקא זה כן יצא נחמד :-P )

DSC_0564.JPG

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...