Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מובנות לי הרבה תגובות בשרשור הנ"ל.

מה קשור לכאן עכשיו ציוד שניה והצדקתו?

בן אדם פתח שרשור על המערכת שלו, תלמדו לפרגן, לא בכל מחיר חייבים לתת ביקורת.

כן, יד שניה יכול להיות כדאי כלכלית, אבל זה לא דבר שמתאים לכולם, ולא בכל תקציב.

זכותו של אדם לקנות מה שהוא רוצה, בכספו שלו, מבלי לקבל הכוונות מחברים כאלו ואחרים שמתנהגים כאילו הם אלו שקנו את הציוד.:idea:

מעניין, לא ראיתי בתרד' של ליאון, מישהו מתלונן על המגברי טזיס.

על אף שכל מגבר כזה עולה למעלה מ20Kש"ח, שרק במחיר של מגבר אחד, ניתן לבנות מערכת היי-אנד כולל התקנה מטורפת כמובן הכל עם ציוד יד שניה.:idea:

אז חלאס, תרדו מזה.

under construction..

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לאמר שהנושא הזה נסגר היום בבוקר בהודעות פרטיות והכל בסדר.

סה"כ המטרה של המערכת לתת תוצאת סאונד טובה אולי אפילו טובה מאוד בהשקעה באמת מינימלית עם ציוד חדש רובו וחלק מהבסיס שהיה קיים עד עכשיו.

החדשות הן שלסיז כבר יש תיבה ייעודית - בימים הקרובים היא תהיה אצלי ולכן בהתקנה הקרובה ובאה - המערכת כבר תהיה מצויידת בסאב של אאורה ולא בשתי השמיניות.

כמובן - יש לקחת בחשבון שהסט צריך להפתח וזה יקח הרבה זמן כי הרכב הזה בקושי נמצא בשימוש כרגע (עד אשר יוחזר הרכב ליסינג).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זוכרים שאמרתי שהיו אפשרויות לסאבים ורמקולים שבדקתי אבל היות ומדובר בדברים חדשים שעוד לא נחשפו לשוק אני לא יכול לשתף מידע?

אז קיבלתי היום הודעה מאחד היבואנים שאפשר...

:-P:-P:-P:-P

רבותיי

AUDISON

הולכים להוציא סדרת רפרנס חדשה שתהיה כמעט כולה מבוססת על סדרת התסיסס אבל זוהי לא סדרת היי-אנד אלא הסדרה הגבוהה שלהם והיא תהיה הרפרנס שלהם - שם הסדרה יהיה VOCE

השם של הסדרה נגזר מאלמנט המידריינג' של התסיסס אשר נקרא ווצ'ה בעצמו.

הסדרה תכלול טוויטר משי (בעל קוטר קצת יותר קטן מהואיולינו של סדרת התסיסס), מיד 3.5 אינטש, מידבאס 6 אינטש וסאבוופר 12 אינטש.

הסדרה אמורה להכנס לייצור בעוד כחודש ימים (עדיין לא מפורסמת באתר של אודיסון) ותגיע לכאן לארץ בעוד כחודשיים שלושה.

לגבי מחירים - לא יכול לאמר, אסור לי לדעתי ואני גם לא יודע כרגע.

למה לא הזמנתי סאב? - כי הסאב הזה דורש 500 וואט הגברה ואני חיפשתי סאב וופרים שמוצהרים על הספק נמוך יותר.

ראיתי PDF עם נתונים של כל הרכיבים בסדרה וזה אכן נראה מרשים!

ScreenHunter_001.jpg

ScreenHunter_002.jpg

ScreenHunter_003.jpg

ScreenHunter_004.jpg

ScreenHunter_005.jpg

ScreenHunter_006.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:-D

ברכב שלי הסט הוא אימאג'ן של HAT

אבל אני עשיתי ה-מ-ו-ן שיעורי בית לפני שבחרתי גם איזה סאב וופר לרכוש ובדרך לרכישה של הSEAS אני גם שקלתי דברים נוספים - על הדרך, אחד משני השיקולים שלי לדברים שטרם נראו בפורום היה סאב מסדרת הווצ'ה החדשה של אודיסון.

ורשמתי במפורש שאני לא יכול לכתוב על כל הרכיבים שבררתי עליהם היות ומדובר על דברים שעדיין לא נחשפו בפורום ואודיסון למען האמת - עוד לא ממש נחשף בעולם כולו.

אז עכשיו נתתי קצת מידע, כמה שאני יכול - לא מידע שקשור למכירות כמובן כי א. אסור לי ב. אני לא יודע גם ככה על סדרת הווצ'ה

אפרופו - הסדרה הזו גם כוללת קונפיגורציות שונות של סטים שני חלקים, שלושה חלקים ורמקולים קואקסיאליים בכמה מידות שהם משני צורה לסט שני חלקים בדומה לאימג'ן.

לגבי ההפתעה הנוספת - אני מברר עכשיו מול הגוף הרשמי (לא קשור לאודיסון) 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

לא מוטי :-D

אני משתף אתכם ברכיבים עליהם התלבטתי בין אם לרכוש אותם או לרכוש רכיבים אחרים.

בסופו של דבר ההחלטה לרכוש היתה:

א. אימג'ן של HAT - הסט ייצר המון באז והוא מתאים לי מכל הבחינות.

ב. מגבר של סאן דאון - כאן לא היתה התלבטות בכלל אם להיות כנה.

ג. סאב - אחרי ה-מ-ו-ן שיעורי בית והודעה אחת פרטית לדני שסגרה לי את כל העניין בהפתעה גמורה של סאב SQ ברמה מאוד גבוהה עם הצהרת הספק למתחת ה200 וואט - החלטתי לרכוש.

אני גם התלבטתי בין אם להחליף את הטוויטרים שלי ברכב ליסינג מהL1 לסקאן ספיקים 6020 או אודיסון תסיסס ובסוף החלטתי שאני סופית, נשאר עם הL1 - יש משהו ייחודי בצליל שלהם ואני פוחד לאבד אותו והדבר הזה הוא הפירוט הבלתי מתפשר שלהם תוך כדי שמירה על צליל צלול ובכל זאת - נעים לאוזן.

היו המון התלבטויות ושקלתי לקראת הסוף ללכת על מידבאס קלארוס וטוויטר CR101 היות וההוצאה כאן היא עדיין מינימלית, שקלתי לנסות רכישה של מידבאסים של USHER מפארטס אקספרס ועוד כל כך הרבה דברים.

אבל מכל הדברים האלו לא יכלתי לספר על סדרת הווצ'ה ועל עוד שני דברים שאני מחכה כרגע לשמוע בכלל אם הגורמים המתאימים מעוניינים בכלל לחשוף מידע כרגע.

בקיצור - אתם מבינים שכשאני אומר שאני עושה שיעורי בית - אני חורש.

Pioneer TS-X150

פורסם

מוטי אתה אאוט לגמרי.

הוא מתקין רכיבים של HAT אבל הוא בירר גם לגבי אודיסון והוא משתף אותנו במידע שיש לו לגבי הסידרה העתידית הזו.

מתחדשת*

פורסם

וגם אחרי שכבר רכשתי את הHAT הובאה לידיעתי הסדרה הבאה -

אם הייתי לפני רכישה הייתי בהחלט מנסה להתרשם ולבחון, לצערי לא הספקתי

אבל רבותיי - תהנו ממוצר נוסף שהוא סדרת הרפרנס וסדרת הפרפורמנס

תהנו מאופציית בחירה נוספת, כמו שאתם רואים - נהיה מעניין בת'רד

http://www.seas.no/index.php?option=com_content&task=view&id=260&Itemid=232

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה שוכח שאודיסון בעצם מכילים בתוכם את הרץ... כל סדרת התסיסס מבוססת רבות על סדרת המילה עד כמה שידוע לי, רק שהם לקחו את הרמקולים לרמה אחת למעלה.

בכל מקרה - הופס והנה לה תיבה מוכנה לSEAS

כל כך מוכנה לSEAS שהיא בעצם פעם הכילה אחד כזה בתוכה - מזהים?

איזו סמליות מעניינת יש בתיבה הזו - זו תיבה שנבנתה ע"י ד"ר באס של הפורום בשביל להכיל בתוכה סאב של האבוק 12 אינטש שמסוגל לספוג 1500 RMS ולכן התיבה בנויה מעץ בעובי של 25 מ"מ :-P:-P:-P שקולת כמו טנק וסביר להניח שתשרוד מלחמה גרעינית :-D:-D:-D

והתיבה הזו בעצם היתה התיבה ברכב הקודם של דני בהתחלה עם ההאבוק ואח"כ עם הסאב של SEAS ששוב הולך למצוא בה את מקומו... (סאב חדש אמנם).

יום שישי, הולך להיות מעניין ברכב הפרטי :-P

אני מקווה כבר מחר לחבר את הSW300 ברכב ליסינג.

DSC_0565.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

חברים - עדכון נוסף והפעם - חוות דעת על SEAS SW300I

טוף - נתחיל דווקא בזה שהחדשות הרעות הן שההתקנה ברכב הפרטי נדחית ליום שישי הבא היות וגיליתי טעות בלוח השנה שלי ואני בעצם עובד מחר.

אז - תגובות לגבי האימג'ין רק בסוף שבוע הבא.

היום העברתי את הסאב אאורה לרכב הפרטי וכוונתי לו TC (אני אצטרך להרגיע לו טיפטיפה את הגיין) ואפילו רק עם טוויטרים ורמקול אחורי אחד הוא נשמע כמעט כמעט בקדמת הרכב, אין לו כרגע חסימת של סאבסוניק פילטר אבל הוא נשמע טוב סה"כ, הייתי מעדיף לחסום אותו מלמטה כמובן אבל עדיין - מדובר בסאב נהדר (אני מדבר על האאורה).

קצת תמונות מההתקנה הפרוביזורית שעשיתי למגברים ולסאב ברכב הפרטי ותמונות של הסיז בתיבה שלו.

או קיי - לדבר החשוב - חוות הדעת לגבי הסיז

נכנסתי לרכב, חיברתי את הסאב ונסעתי לנקודה שבה אני יכול לכוון את המערכת.

ברגע ההפעלה של הסאב הרגשתי שחסר לו גיין, אבל לא נגעתי היות ורציתי לתת קודם כל צ'אנס לכוונים.

הדברים שעשיתי זה לתת לו השהיית זמן גדולה יותר שמתבטאת בדיוק בחמישה ס"מ

בדקתי פאזות בין הסאב לוופרים - דווקא כאן היה מכוון היטב.

סלופ - מכוון היטב.

אבל - את הסאבסוניק הורדתי מ30 הרץ ל20 הרץ - ולא כל כך אהבתי, העליתי ל25 - בינגו!!!

יש לי בעיה בפוקוס של הבמה מהרגע שעברתי לCARPC ופתרתי אותה רגעית בעזרת הבאלאנס - לא עוד, החזרתי את הבאלאנס ל0, הנחתתי עוד קצת את צד ימין תוך כדי הגברה זעירה של כל צד שמאל והגעתי לתוצאה יפה מאוד.

לדעתי - אני צריך לשחק טיפה עם הTC בצד ימין וזהו, אני אגיע לאיזון שחיפשתי.

איך הסאב?

וובכן מדובר בסאב 12 מהנעימים ביותר ששמעתי עד היום.

מבחינת ההתלהבות שלי מהסאב הזה - מדורג באותו הקו עם ג'נסיס אודיופיל

איך הוא בהשוואה לאאורה?

שמעתי כמה טרקים שאני מכיר היטב בכמה סגנונות -

טונאליות - לא נופל ממנו בכלום

רכות - האאורה טיפה יותר רך ממנו אבל גם באאורה היתה חסרה לי נוכחות מסויימת שאומרת "יש כאן סאב", עם הסיז - זה ברור שיש סאב ברכב.

הנוכחות של הבאס היא פשוט נהדרת, הוא יורד נמוך, הוא מכה בצורה מדוייקת ומשתלב פשוט כמו חלק אינטגרלי מהסט הקדמי אבל עם הרבה יותר נוכחות מהסאב הקודם.

דיוק - אין מה לאמר, סופר מדוייק. (כרגע ההשתלבות שלו עוד לא מושלמת היו והוא יורד נמוך יותר מהאאורה והוא חזק יותר אז קטעים כמו גיטרת באס, לפעמים בקצה הפריטה מרגישים את הסאב - אבל אני די בטוח שזה קשור לזה שהוא עוד לא נפתח, כבר חוויתי את זה עם סאבים אחרים - עוד קצת כוונים וזהו).

עוצמה - לא סופר את האאורה ממטר. ואני יודע שצריך לפתוח לו את הגיין קצת יותר והוא עוד לא נפתח (בגלל זה אני מחכה).

לסיכום

רכישה פשוט פנטסטית, למי שאוהב סאב שיש לו המון נוכחות מבלי לעורר כאבי ראש תוך כדי שמירה על טונאליות ודיוק מהמדהימים שניתן לחשוב עליהם וצריכת אנרגיה נמוכה - רבותיי - זה אחד הסאבים הראשונים שאני יכול להמליץ עליהם.

אני מאמין שיקח בין חודש לחודשיים עד שהוא יפתח ואז הוא יהיה עוד יותר רך ועוד יותר טונאלי - זה בדיוק מה שקרה לי עם הסאבים הקודמים. אני מאמין שזה יקרה תוך כדי שמירה על הגיין הנוכחי בגלל זה אני לא משנה אותו כרגע.

והחתולה - החתולה השכונתית שתמיד באה לשאול לשלומי :-P

DSC_0566.JPG

DSC_0567.JPG

DSC_0568.JPG

DSC_0569.JPG

DSC_0570.JPG

DSC_0571.JPG

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...