Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם אלעד,

זה בעצם מטרת הפורום- בנאדם בא ופתח שרשור על ציוד חדש, וזה טבעי ולגיטימי לבוא ולשאול על שיקולים ומניעים, במיוחד שמדובר על אחד האנשים המוכרים ו"הכבדים" בפורום.

לא חקירות, לא הוכחות, לא פרובוקציות, ולא נעליים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד ומתנאל , אם הייתם מבינים את מהות התרד ואת המטרה של אדי מתלכתחילה ( ויסלח לי אדי אם אני טועה ) אז לא הייתם שואלים את השאלות מלכתחילה.

אם תסתכלו בשירשורים קודמים של אדי ולשרשור פרידה מהמערכת הישנה הייתם רואים שאדי כתב שם שהמטרה שלו ברכב הישן היא מערכת כביכול פשוטה ( מלכתחילה רכיבים, הגברה ברמת כניסה ) ולהוציא ממנה את כל הטוב שאפשר, תאמין לי שחבר פורום מכובד כמו אדי יודע לעשות הבדלה בין ציוד קצה מיד שנייה לבין חדש מרמת כניסה אז הויכוח פה עקר ולא במקום.

מה נראה לך שהוא לא יכל לקנות ציוד \ הגברה איכותיים יותר מיד שנייה באותם מחירים , יכל אבל לא רצה כי זאת לא המטרה שלו!

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

זה משהו שלא מסתדר לי, מה זאת אומרת להוציא מרכיבים זולים משהו טוב, אז אפשר ללכת על קונפיגורציה כמו של סטאס, ולעשות הרבה DIY ולהגיע לרמות מצוינות, לא לקנות סטים מוכנים, הצורת חשיבה של לקנות חדש ברמת כניסה ולהוציא ממנו את המיטב זה בסדר אבל פשוט לא מובן, אלא אם שוב הבחור רוצה ציוד חדש ולהיות זה שמוריד ניילונים הרי כל אחד יכול לקנות אלטו חדשה אבל נראה לי שבאותו המחיר לאחרי ירידת ערך של שנתיים אנשים יילכו על איזו מזדה 3.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני גם בדעה שלך ,אני תמיד יעדיף ציוד יד 2 איכותי וזה גם מה שאני ממליץ לאנשים אחרים שלא מבינים בתחום ללכת על ציוד משומש אבל טוב בהרבה.

אבל כניראה שפה העיניין קצת שונה , אל תשכח שהייתה לו מערכת שלושה חלקים אקטיבית שמורכבת מרכיבים מעולים ועדיין הוא בחר למכור אותה + בניות שזה לא זול בכלל ולעבור למערכת " פשוטה " יותר.

הגיוני? לא. אבל זה מה שהוא בחר ולכן אין טעם להתווכח איתו.

בכל מקרה שהיה בהצלחה ויהיה מאוד מעניין לשמוע את הסט החדש של HAT ואיך הוא ביחס לקלארוס.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא,

אין לי שום בעיה עם הציוד שהוא קנה, מבחינתי הוא יכול לקנות גם פיוניר 6*9 ומגבר קרדינל (לפני שאתם קופצים- אני לא משווה בין הציוד שהוא קנה לבין פיוניר 6*9)

אני עדיין חושב שנשאלו שאלות לגיטימיות, אדי ענה עליהם והסביר יפה את השיקולים לו.

אני לא מתווכח, רק שואל ומתעניין, הרי זו מטרת הפורום בעצם לא?

אם לא- אפשר למחוק מהשרשור הספציפי הזה או כל שרשור דומה תגובה שהיא לא בסגנון של- "תתחדש ובהצלחה"

רק חבל שמספר משתמשים לוקחים את הנושא למקומות שהוא לא כוון אליהם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לכל השאלות והמענות תיפתחו נושא משלכם :idea:

הישתלטתם לאדי על הנושא שלו וזה יוצא כבר מכל פרופורציות ומתכון למלחמות עוד פעם

את כל הוויכוחים האלו תשאירו לנושא אחר גם ככה כניראה שהמנהלים מיכף ימחקו את ההודעות שלא קשורות לפה או שיסנדלו את אדי :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חברים,

אין שום פסול בלקנות מיד 2 - אני לא בחרתי בדרך הזו, וגם לא כוונתי למערכת ברמה תחרותית.

סוף פסוק, סוף סיפור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה היי הנד אפשר לקנות ב2200 שח (מגבר+קומפננט) יד שנייה? דוטק וגיי בי אל 1004 אולי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם יודעים - קראתי עכשיו את כל הת'רד ואני אומר לעצמי דבר אחד

איזה מזל שלא רשמתי שאני בונה "רכב תצוגה" :hihi::roflmao::roflmao::roflmao:

יסלחו לי "אהובי שי" אבל הייתי חייב... אולי עכשיו גם המסר שלי לגבי המשמעות של "רכב תצוגה" ברור יותר :-D

לגבי לקנות רכיבים זולים אבל מאוד טובים - חברים, זה לא DIY במובן של לבנות משהו מאפס, זה פשוט ללכת על רכיבים שהם לא ממש ייעודיים לתחום הרכב, אבל הם רכיבים טובים מאוד וזולים מאוד וכל מה שצריך זה להתאים להם הגברה ואמצעי חיתוך.

יכלתי לעשות גם את זה אבל, לא רציתי - רציתי לרכוש סט ייעודי לסביבת רכב, רציתי לרכוש אותו בנוחות כאן בארץ

ושוב אתם חוזרים על הטעות כשאתם משתמשים במושג רמת כניסה - זה ממש לא נכון לגבי מגברים של סאן דאון - אמנם המגבר שקניתי הוא המגבר עם ההספקים הכי קטנים שלהם אבל לא מדובר במגברים של רמת כניסה.

הסט של HAT הוא סט ברמת כניסה של HAT אבל לפי ההיכרות שלי עם היצרן הזה - מדובר בסט שיתן תוצאה יפה מאוד ואם זה רק ידגדג את הקלארוס - הרי שזכיתי.

הסאב וופר שאני הולך לשים (אאורה) זה סאב וופר שמבחינה טונאלית עד היום אוכל לארוחת בוקר כל סאב אחר ששמעתי למעט האבוק של AA שמאוד מאוד אהבתי, ג'נסיס אודיופיל ואודיסון תסיסס - רמת כניסה? רחוק שנות אור מלהיות ואם זאת עלה לי 900 שקלים לקנות אותו ולהביא אותו לארץ הקודש.

יש נטיה חריפה אצל אנשים לבלבל בין "מחיר" לבין "ערך" - חשוב מאוד לדעת להבדיל בין השניים.

המערכת היא מערכת פשוטה - בשבילי... בשביל חברי הפורום היא מערכת פשוטה אבל כשאתם חושבים על זה באמת - אין שום דבר פשוט במערכת 3WAY אקטיבית לחלוטין שמגובה בידע ויכולת של התקנה וכוונים בני עשור...

יש התפשרות מסויימת כרגע כי אני לא יודע עד כמה נמוך הטוויטר הזה יכול לרדת נכון לעכשיו ואני עוד לא סגור על נקודות החיתוך אבל אם למשל הטוויטר לא ימצא חן בעיניי - יש לי בשלוף טוויטרים CR101 שהם מקבילים לסופרימו של מוראל שהם טוויטר רחב פס ורחב פריסה שבסט שני חלקים אפשר לעשות איתו פלאים אם הוא מותקן וממוקם נכון.

נתחיל ברמה הזו שהיא פשוטה ואם כן - יש לי עוד לאן לשדרג ואני לא צריך להשקיע שקל נוסף (אפילו הכנתי כבר טבעות עץ וקצף וקצת בד עולים גרושים...)

יש המון שיקולים לכל בן אדם מה לעשות - אפשר לשאול כל אחד הרבה מאוד שאלות וגם לא להסכים איתו, הכל בסדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום אדי

טוב עם כבר עירבת אותנו ....

אתה בטח יודע שכשזורקים חכה בפורום אנשי "אהובי שי" ישר נוגסים בפיתיון :wink:

אבל הפעם אני אחרוג ממנהגי :lol:

ואומר רק שאני מאחל לך שתפיק את כל הסאונד שאתה מתכנן להפיק מהציוד הנ"ל (ושוב אחרוג ממנהגי ולא אגיב על בחירת הציוד :lol:)

משום מה אני די בטוח שתצליח להגיע למטרה

אני בהחלט תומך במערכות של 2500-5000 ש"ח וחושב שאפשר להגיע לרמות נהדרות בטווח המחיר הזה

מהסתכלות על ת"רדים אחרים של המתקין אני גם בטוח שההתקנה תהיה לא פחות ממעולה

ולא אין צורך בבניות מטורפות וציפויי אלקנטרה (סלח לי דני באמת שזה לא מכוון אליך אלא כללי ביותר) כדי להינות מסאונד טוב ברכב. ציוד סביר + מתקין טוב = סאונד טוב

במידה ותצטרך איזו שהיא עזרה בכל רמה שהיא ובכל שלב שהוא אשמח לעזור עד כמה שאוכל

שבת שלום

דרור

פורסם

דרור

המערכת הולכת להיות מותקנת בקורולה 96 בצבע ירוק זקנה שכבר מזמן התאבד וקונסולה מרכזית די שבורה שפשוט עשיתי לה איחוי חירום :-D

בגלל זה התפוצצתי מצחוק כשחשבתי לעצמי לקרוא לזה רכב תצוגה - זה הקש ששבר אותי - הומור עצמי :-P:-P:-P

אבל מסכים איתך לחלוטין - המערכת סה"כ תשרת את המטרה שלה ואני באמת מאמין שהיא תעשה זאת בצורה מאוד יפה שתספק אותי לצרכים שהגדרתי לעצמי מהרכב הזה והמערכת הזו.

אתה יודע - לא חייבים לירות לגבר בראש בשביל להרוג אותו - זה בדיוק לאן שכיוונתי עם המערכת הזו...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי הדידי היקר

ההבדל בינינו הוא שאתה יכול להרשות לעצמך להתפוצץ מצחוק מהזכרת הגדרת "רכב תצוגה" לגבי רכב שנת 96.

אני לעומת זאת חייב לחיות (ועל הדרך להצדיק כלפי כל העולם) עם "אשקרה" רכב תצוגה שנת 96

:lol::lol::lol:

בכל אופן עזוב את הצחוקים בצד

אני די בטוח שתגיע לתוצאות הנכונות

וכן אני מסכים שלא חייבים לירות בראש

אישתי כל ערב מוציאה לי קליעים מהאזור המסוכן :lol:

שבת שלום

דרור

פורסם

אפרופו - לא שמתי לב שיש עדכונים בנושא של הרכב שלכם...

בכל מקרה - זה לא הנושא כרגע והת'רד הזה נכון לעכשיו ממתין עעעעעעד להתקנה 8)

Pioneer TS-X150

פורסם
איזה היי הנד אפשר לקנות ב2200 שח (מגבר+קומפננט) יד שנייה? דוטק וגיי בי אל 1004 אולי?

במחיר הזה אתה יכול לקנות חדשים וכן אתה יכול לקנות מגברים טובים בסכומים האלו או בקצת יותר וסטים טובים אם תרחיב את התקציב כי ביננו אם הוצאת 2200 או 2500 זה אותו הדבר מבחינת ההוצאה.

חוץ מזה אתה לא חייב להתנגח - תבדוק בפורום יד2 מה מוכרים אולי תבין על מה אני מדבר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

טוב נו.. הרמת לי להנחתה (לא באמת high end אבל בהחלט higher..):

מגבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=310504

תשווה את זה ל JBL1004.. (רק תקרא את הנתונים ותחפור בהסטורה של clarion pro-audio)

אגב, ב 2 ערוצים - זה מאוד מעניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319306&highlight=polk

קומפוננט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=323513

יש כבוד..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326840

חמוד..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=314006

מעניין מאוד ה PRESTIGE !!

לסיכום - רכיבים ברמה גבוהה מאוד ממוכרים מוכרים בפורום במחירים של ציוד חדש בסיסי.

עם זאת, אני סמוך ובטוח שמר לאנוס עשה את הבחירה הנכונה בשבילו והנכונה בנסיבות.

...CASKA for life

• תוכן חדש...