Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלות לפותח השרשור:

האם שקלת ציוד אחר ממה שבחרת?

הרי בעצם השוק מוצף בהמון מוצרים שחלקם כבר הוכיחו את עצמם באותם סידרי גודל של מכירים.

אני אשמח אם תוכל לשתף אותנו בהתלבטויות שלך.

היו עוד כמה תרדים של התקנות בזמן האחרון,למה רק את אדי אתה שואל את זה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

או קיי

לגבי האימאג'ין - נכון, השוק מוצף בהמון רכיבים אחרים ובאמת לא חסרים רכיבים אחרים.

יש לי סט בבית של מידבאס של הייבריד אוביישן של מוראל + טוויטר CR101 שהוא בעצם סופרימו - למה לא התקנתי את הסט הזה?

התשובה היא פשוטה - אין לי תקציב להגברה ראויה לסט הזה, אין לי כוח, תקציב, זמן לעשות בניה לטוויטר הענקי הזה.

כמו שציינתי הולכים להכנס לשוק בקרוב כמה מוצרים חדשים מיצרנים שהם מותגי על - גם אותם אני בחנתי על הפרק, אבל אני לא יכול לספק כרגע מידע נוסף היות ובקשו ממני לא לחשוף.

את האימאג'ין בחרתי בגלל שאני מכיר את אופי הצליל של היצרן ואני מאוד אוהב, הוא מתאים להגברה שבחרתי והוא מתאים לי להתקנה.

הבאסקט של האימאג'ין הוא עשוי פלסטיק קל למשל בניגוד לקלארוס אבל אמור לתת תוצאות מאוד דומות בהגברה יותר נמוכה - אז זה בדיוק מה שאני רוצה.

הוצע לי גם סט ברמת כניסה של יצרן אחר אבל זה כבר היה אחרי שרכשתי את הסט הנוכחי לכן ירד מן הפרק - חברים, אני לא פוסל דברים מהר.

לגבי המחיר של הסט - חכו להודעות מאליקו, תג המחיר יהיה לדעתי מאוד נוח ולרמת הסאונד הצפויה מהסט הזה, יהיה מאוד קשה להתחרות בו אבל אני יודע, כמו שכברתי ציינתי, שהולכות להיות עוד הפתעות בקרוב 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש אדי, מתוכנן CARPC גם על הרכב הזה?

שאלה אחרת לגמרי - יש הרבה ציוד יד2 בפורום ברמה מאוד גבוהה, למה לא בחרת ללכת על הדרך הזו לדוגמא, בטוח שהיית קונה רכיבים טובים יותר מבחינת רמה בערך באותו הכסף, מה גם שיש מגברי SUNDOWN ביד2 בהמונייהם שיכולת לשים עלייהם את ידייך

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מסיבה מאוד פשוטה

אני לא מכוון לשם.

אני רוצה ציוד חדש.

לא - CARPC אחד כרגע זה יותר ממספיק בעבורי - אני רוצה רכב עם HU סטנדרטי עם איכות סאונד שתמיד סיפקה אותי מאז שרכשתי אותו - האלפיין 9853

המטרה של הרכב הזה היא להיות רכב עם מערכת סאונד פשוטה יחסית, זולה יחסית וטובה הרבה מעבר למה שהיא עלתה לי.

נראה לי שאני אשיג את המטרה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איטום מתוכנן? או שזה גם לא בכוונת?

אם אפשר לשאול כמה עלה לך ה50*4?

פורסם

בדרך כלל אני לא אוהב לפרט כמה הוצאתי מכיסי אבל אם אתה כל כך רוצה לדעת שילמתי עליו 1100 וכנ"ל גם על האימאג'ין

זה קצת לא נעים, אתה לא חושב ככה? סה"כ 2200 שקלים לסט שנותן תוצאות מאוד קרובות לקלארוס כולל מגבר שירים אותו זה מחיר מ-א-ו-ד יפה.

הסיז אפרופו עולה כמעט כמו שניהם יחד בלי תיבה - אבל הסיז מיועד למערכת שנמצאת שלוש ארבע ליגות למעלה.

בידוד בדלתות מתוכנן כמובן.

Pioneer TS-X150

פורסם
היו עוד כמה תרדים של התקנות בזמן האחרון,למה רק את אדי אתה שואל את זה?

***תרגיע את הטונים***

אם כבר שאלת אני אענה: מעניין אותי מהם תהליכי בחירה של אדם שהוא נחשב לאחד המוכרים ואחד המבינים בפורום, ועל סמך ההמלצותיו , ועל סמך המערכת ברכבו אנשים מוציאים עשרות אלפי שקלים מכיסם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מתנאל - שאלה לגיטימית לחלוטין ולא משנה מי נשאל את השאלה הזו.

עניתי לך כמובן - אם יש משהו לא ברור, תרגיש חופשי לשאול.

Pioneer TS-X150

פורסם
בדרך כלל אני לא אוהב לפרט כמה הוצאתי מכיסי אבל אם אתה כל כך רוצה לדעת שילמתי עליו 1100 וכנ"ל גם על האימאג'ין

זה קצת לא נעים, אתה לא חושב ככה? סה"כ 2200 שקלים לסט שנותן תוצאות מאוד קרובות לקלארוס כולל מגבר שירים אותו זה מחיר מ-א-ו-ד יפה.

הסיז אפרופו עולה כמעט כמו שניהם יחד בלי תיבה - אבל הסיז מיועד למערכת שנמצאת שלוש ארבע ליגות למעלה.

בידוד בדלתות מתוכנן כמובן.

אדי - אם היית רוצה יכולת להגיב בפרטי גם כן זה בסדר :), לי אישית לא אכפת להגיד כמה עלו לי המוצרים שאני קניתי אלא אם כן התבקשתי ע"י מי שמכר לי לא לעשות כן. המחיר מחיר מצוין, השאלה נשאלה שוב כדי לדעת איפה עומדים מוצרי יד2, יש היום הרבה מציאות שם בפורום, אבל ב2200 ש"ח כן גם אני הייתי קונה ציוד חדש עם אחריות לשנתיים, השאלה לא נועדה לפגוע חס וחלילה או שתרגיש לא נעים פשוט לדעת ממה נובעת העובדה שציוד יד2 לא נמכר, השרשור של צביקה בזמנו היה כל כך נכון שזה פשוט אבסורד שיש דברים שאתה לא מצליח למכור, כשראיתי שקנית מגבר כזה היה נכון לשאול למה העדפת אותו על מגבר 4*100 יד2 (לפחות מבחינתי).

פורסם

דני, תודה!

פלשבון - ציוד יד 2 לא נמכר בעקבות בעיות של מנטליות בארץ שלנו, בעקבות ביקוש נמוך מידי ביחס להיצע ולכן גם המוצרים נמכרים במחירים מגוחכים לרוב.

כמו שאני ממש מוצא את זה לנכון שאני מתקשה עד לא מצליח למכור את הציוד שלי - וגם זה, במחירי בדיחה, אני לא רוצה לקנות כך ציוד ממישהו אחר ומעדיף כבר במחירים שכאלו - לקנות חדש.

גם כמה סטי רמת כניסה באמת טובים אתה יכול למצוא כאן ביד 2?

למצוא ציוד ברמה גבוהה או היי אנד סבבה - אבל סט כניסה ברמה טובה, חוץ מהטמפו של מוראל וסט של הליקס אני לא מכיר עוד הרבה טובים כאלה אם להיות כנה.

מה גם שהלכתי על משהו חדש, אמנם מבית HAT אבל משהו באמת חדש מהמון מובנים שעוד לא ראינו כאן - אז למה לא? אני אוהב חדשנות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין לך מושג כמה אתה צודק לגבי הנושא של יד שניה, ובמיוחד רמקולים.

זה אחת הסיבות שאני נמנע כרגע מלשדרג-כדי לא להתקע עם ציוד.

ד"א אם מדברים על סטים ברמת כניסה ביד שניה- ניתקלתי בכל מיני דברים מעניינים (לא בהכרח בפורום הזה) כמו: ג'נסיס אודיופיל, ריינבו SLX דלוקס, ועוד כל מיני כאלה ששכחתי כרגע.

אבל כבר הסברת את השיקולים שלך, אז זה לא ממש רלוונטי.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...