Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר בגולף V5 ש.י. 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי גולף V5 2002, יד ראשונה ושמורה, 100,000 ק"מ.

לאחרונה, לאחר שאני מניע את הרכב בבוקר, הגיר כאילו נתקע בהילוך שלישי ולוקח לו זמן (בין עשרות מטרים לכ 2 ק"מ) עד שהוא כאילו נפתח ואפשר לנסוע כרגיל (עד אז מדובר במחזה לא נעים..).

אני מתכוון להחליף הרכב בשבועות הקרובים (ללא קשר לתקלה) אבל מרגיש צורך לתקן אותה (למרות שבמוסך המליצו לי למכור AS IS - כיוון שגיר זה סיפור של 10,000 ש"ח ויותר).

שמעתי על בעיות דומות בעבר בגולף V5 - האם למישהו היתה תקלה דומה? ידיעה מה כדאי לעשות או איך לתקן במינימום הוצאות? ולאן כדאי לפנות? (והכל בהנחה שאני עומד למכור בשבועות הקרובים הרכב).

חשוב לציין שהאוטו כמעט ומעולם לא עשה בעיות והוא שמור ביותר (V5 אבל לא השתוללתי איתו והייתי עדין עם הגיר).

תודה ושבת שלום,

לירן.

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

ככל הנראה נקרא/נשמע כמו בעיה בגיר שיש לבדוק במוסכים המתמחים בגירים אוטומטיים ומחלה הנפוצה ברכבי VW.

אם אתה מאזור ירושלים, גש לקובי גירים באזור המוסכים הוא ישמח לתת שירות מעל ומעבר

Golf 2008 MK5

פורסם

אני מת"א - לפי מה שראיתי בדפי הפורום - מומלץ לפנות למוסך ר ו ן מרח' המסגר.

אתקשר אליו מחר ואתאם איתו.

אם למישהו יש הצעה / עצה / המלצה אחרת - אשמח לשמוע (עד אז אתחיל הנסיעה בהילוך 1...עד שישתחרר).

תודה.

פורסם

בעיה נפוצה בגיר הזה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אכן שווה לבדוק את עניין קולר הגיר כי יתכן שהבעיה נגרמת מהתחממות יתר של שמן הגיר ובהיעדר קולר או שהוא קיים אך אינו חזק מספיק ואינו מקרר מספיק את שמן הגיר.

יש לך 2 אפשרויות:אם מדובר על קולר-תוכל לפנות למוסך רון ואם תחליט בכל זאת להישאר עם הרכב והבעיה חמורה יותר-פנה לאדמונד עשה לי טוב (ליורם)הוא מומחה בגירים אוטומטיים גרמניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מתעלק על השרשור. מישהו יודע איזה דגם גיר מותקן בגולף V5 150 סוסים (4 הילוכים)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי לחבר גם V5 אצלו גם בעיה דומה אך רק שהאותו קר ומעביר גם הילוכים לא חלק...

הוא נותן לאוטו להתחמם דקה 2 ואז הכל עובד חלק! תנסה אולי יעזור.

• ספונסר פורום
פורסם

גולף V5 שנת 2002 מצויידת במנוע מדגם AQN בעל 20 שסתומים

עם הספק של 170HP

התיבה האוטומטית שהגיע עם המנוע הזה היא תיבה יפנית של היצרן JATCO מטיפוס 09A .

עד 2001 כולל הV5 צויידה במנוע מדגם AGZ בעל 10 שסתומים

עם הספק של 150HP

התיבה האוטומטית שהגיע עם המנוע הזה היא התיבה הידועה של הקונצרן מטיפוס 01M .

לשאלה של פותח השרשור ,מאד יתכן שהתיבה תצטרך שיפוץ כללי או לפחות

שיפוץ של המוח אבל לפני הכל האם חיברו סורק לרכב ובדקו האם קיימות תקלות ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בעיה ידועה ונפוצה פרט איזה V5?

170HP או 150 HP

170 כ"ס, האם יש הבדל / משמעות לעניין התקלה? (העיקר שיהיה זול ואוכל למכור ולהרגיש שלא חלילה "דפקתי" מישהו...).

תודה.

פורסם

מנסיון של חבר קרוב V5 170 HP,אצלו התקלה היתה במוח הגיר(מכטרוניק) ולא בגיר עצמו

החזיק את האוטו מספר שנים,תקלה מספר 2 שברה אותו סופית,והאוטו נמכר

פורסם
יש לי לחבר גם V5 אצלו גם בעיה דומה אך רק שהאותו קר ומעביר גם הילוכים לא חלק...

הוא נותן לאוטו להתחמם דקה 2 ואז הכל עובד חלק! תנסה אולי יעזור.

זה בדיוק המצב אצלי. 2 דקות והגיר כרגיל!!

הייתי אתמול אצל ר ו ן, המליץ על שיפוץ המוח של הגיר בעלות של כ 3,500 ש"ח + מע"מ (בתקווה שזה ייסדר העניין ולא יהיו עלויות נוספות, אם אצא בזול עוד יותר - כמובן שאעדכן).

מעצבן להשקיע אלפי שקלים על אוטו שאני מתכוון למכור בקרוב, מצד שני למכור למישהו רכב ולהגיד לו שיחכה 2 דקות בכל בוקר נראה מוזר...

תודה על העזרה והתשובות.

לירן.

פורסם

שמע, האופציה השנייה שלך היא לא לסדר את זה ולמכור ככה, אבל ברור לך שכל קונה יוריד לך יותר מ-3,500 + מע"מ, נכון?

בעיקרון הרכב שלך בעל נתונים מצויינים, ואם הייתי מחפש רכב מזמן היית מקבל ממני ה"פ...

• תוכן חדש...