Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הופעה של סובארו מאוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי בתערוכה (יום רביעי למי ששואל) וצילמתי שני סרטוני וידיאו,ואני לא יודע איך להעלות אותם ,סרטון אחד לוקח 6.42 מגה בייט,והשני 3.65 מגה.

עם מישהו יגיד לי איך מעלים אותם אני אעלה.

תודה

דייויד

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

שאלה בנוגע להצגה הזאת, שמעתי גם מכמה אנשים מכאן שניתקו לוולו ולקאדילק מערכת בקרת אחיזה...

עכשיו השאלה שנשאלת כאן, למה קדילק ו-וולוו לא טובעים אותם אם זה באמת כך כי, סובארו מציגים את המתחרות לא כמו שהם על הכביש ומנתקים להם מערכות :roll::?:

לא נראה לי שוולו וקדילאק כאלה "עגלות" כמו שהם מוצגים, ודבר שני יוצא לי לראות הרבה את הוולו הזאת לשכן שלי יש כזאת וולו מה גם שהביניין שלי נמצא על גבעה הרבה יותר גדולה מהרמפה הזאת שיש שם והוא אמר שזה ממש לא נכון ובחיים לא יצא לו לפרפר ככה עם האוטו בעלייה... :screwy:

Honda hornet 600

פורסם

בתצוגה הרמפה הייתה עשויה ממתכת... לא בדיוק האחיזה האידיאלית לכל רכב!

אני אישית חושב ש"טיפלו" בשאר הרכבים על מנת להציג את הסובארו כאוחזת הכי הטובה.

ד"א, אמנם 4X4 נותן אחיזה הרבה יותר גבוהה... אבל בכל זאת... 230 כ"ס מול 130-140 של הסובארו? לא נראה לי...

)ובכל זאת... סחטיין לסובארו על ההשקעה בתצוגה... אחלה צלחות היו שם :) )

שיהיה בכיף!

פורסם
שאלה בנוגע להצגה הזאת, שמעתי גם מכמה אנשים מכאן שניתקו לוולו ולקאדילק מערכת בקרת אחיזה...

עכשיו השאלה שנשאלת כאן, למה קדילק ו-וולוו לא טובעים אותם אם זה באמת כך כי, סובארו מציגים את המתחרות לא כמו שהם על הכביש ומנתקים להם מערכות :roll::?:

לא נראה לי שוולו וקדילאק כאלה "עגלות" כמו שהם מוצגים, ודבר שני יוצא לי לראות הרבה את הוולו הזאת לשכן שלי יש כזאת וולו מה גם שהביניין שלי נמצא על גבעה הרבה יותר גדולה מהרמפה הזאת שיש שם והוא אמר שזה ממש לא נכון ובחיים לא יצא לו לפרפר ככה עם האוטו בעלייה... :screwy:

הלך עליהם אם הם ניתקו...

אני הייתי ביום הראשון בלילה שמעתי שלא היתה הופעה כי המשטרה לא נתנה

דברתי שם עם אחד האנשים הוא מוכר את הסובארו שלו 2001 ב145000 הוא אומר שכולם באים אליו רק כדי לקבל סיבוב אז הוא אומר להם קודם לשלם על הבדיקה או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק...

דוגרי הוא אמר שחלק קוראים לו חצוף אבל הוא צודק...

פורסם

סחתיין על ההשקעה...

הייתי ביום הראשון של התערוכה (שלישי) ופספסתי את השיגעונות של האימפרזה...

:mm_yeah:

פורסם

הלך עליהם אם הם ניתקו...

דברתי שם עם אחד האנשים הוא מוכר את הסובארו שלו 2001 ב145000 הוא אומר שכולם באים אליו רק כדי לקבל סיבוב אז הוא אומר להם קודם לשלם על הבדיקה או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק...

וואלה לא הבנתי אז מה אתה בא להגיד כאן ? :shock:

Honda hornet 600

פורסם

בקשר לניתוק מערכת בקרת אחיזה, גם אם הם ניתקו, נראה לי שהתצוגה היתה יותר להציג את ההבדלים בין אחיזה של כל ההנעות (= היתרון של 4X4, של סובארו). ככה שאולי זו לא כזאת "שערוריה"...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בנוסף ל"מופע הזה" שראיתי באוטומטור האחרון..

ראיתי גם את המופע מלפני שנתיים-שם שמו כמתחרות את הסדרה 5 של ב.מ.וו(הנעה אחורית) וההונדה סיויק(הנעה קידמית).

אותו מופע, אותם בירבורים, אותם פאקים ואותו ניסיון רמאות.

אין ספק שהנעה כפולה עושה משהו טוב מאוד, ונותנת הרבה אפשרויות מעולות לאחיזה טובה..

אך עדיין היא לא תגרור מאחוריה ב.מ.וו/קאדילק/וולוו וכו'..

מה גם שללא ניתוק מערכות הבקרה בקאדילאק ובוולוו, אני עדיין בספק אם הביצועים של הסובארו היו טובים יותר.

פורסם
שאלה בנוגע להצגה הזאת, שמעתי גם מכמה אנשים מכאן שניתקו לוולו ולקאדילק מערכת בקרת אחיזה...[/size]עכשיו השאלה שנשאלת כאן, למה קדילק ו-וולוו לא טובעים אותם אם זה באמת כך כי, סובארו מציגים את המתחרות לא כמו שהם על הכביש ומנתקים להם מערכות :roll::?:

הלך עליהם אם הם ניתקו...

וואלה לא הבנתי אז מה אתה בא להגיד כאן ? :shock:

הסברים לasi08 ולכל מי שלא הבין אמרתי שאם הם באמת ניתקו יגלו את זה והם גמורים...לגבני המשך ההודעה התכוונתי שאחד מהם מכר את הרכב או יותר נכון מנסה למכור אני לא יודע מה איתו עכשיו והוא אומר לכולם שקודם ישלמו על הבדיקה או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק כי הוא אומר שאנשים סתם באים לעשות סיבוב על האוטו וגם אם אומרים לו חצוף בגלל זה הוא צודק...

יש מבין?(שמסבירים את זה זה הורס הכל)

פורסם
נלקח מאתר סובארו טורבו ישראל.

תראו מה מצאתי בפורום אצלהם.

http://www.maybemor.com/stiforum/display_topic_threads.asp?ForumID=3&TopicID=2677&PagePosition=1

כמה סוגים של דוגמאות

חבר'ה, הכל עבודה בעיניים. כתור אחד שהיה לו רכב עם 180 כ"ס, הנעה אחורית וכל הבקרות אחיזה, בחיים אבל בחיים הקאדילאק לא תגיע לכזה פרפור מטורף כאשר הבקרה פועלת (אפילו כאשר מושכים אותה) !!! כאשר הבקרה מזהה פירפור הכי קטן היא ישר מנתקת את המנוע לשניה בשביל שהאחיזה תחזור ...

בתחרות המשיכות ראו שבוולוו ובקאדילק לוחצים ישר פול גז ובסובארו לוחצים לחיצה מתונה בשביל שהגלגלים לא יפרפרו.

אבל מי שהכי התאכזבתי ממנו זה טל שביט. כתב כ"כ ידוע שאני מעריץ, עושה מפגן ידע מרהיב ומעניין אבל לא מעיז להזכיר את הבקרת אחיזה שנותקה. אני לפחות מקווה ששילמו לו מספיק מכיוון שהכבוד הרב שהיה לי אליו ירד בגדול ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...