Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש את המכשיר, מבחינת חומרה המכשיר זהה כמעט לגמרי לנקסוס1 אם אתה מכיר.

סה"כ מדובר באחד מהsmart-phones הטובים ביותר שיצאו עד עכשיו, עדיף על האיפון ועל שאר הגימיקים שקיימים בשוק.

לא רואה שיש חסרונות כלשהם למכשיר, החסרון היחיד שאני יכול לחשוב אליו הוא מסך הOMLED הרגיש מאוד לאור השמש ובתנאי אור יום לרוב תקבל הרבה השתקפויות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני כבר חודש עם ה-Nexus One שהוא האח התאום של ה-Desire.

אחרי השדרוג ל-Android 2.2 החיים יפים.

ממליץ על הנקסוס שבניגוד ל-Desire בעל 2 מיקרופונים לצורך נטרול רעשי רקע - כבר יצא לי לדבר עם אנשים כשאני נמצא בתוך משב רוח רציני מאד (בין 2 בניינים גבוהים) והייתי די בשוק שהם אמרו לי שהם שומעים אותי מצויין, כי אני בקושי שמעתי אותם.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אחרי בעלות של כמעט חודשיים אני יכול לאמר רק מילים טובות. פשוט ה-מ-כ-ש-י-ר.

עניין יחיד - קח בחשבון שעל מנת להתקין עברית אתה צריך לעשות במכשיר ROOT (הליך פריצה קצר, דורש טיפ'לה חוז למחשבים ויכולת עקיבה אחרי הוראות).

השגת ROOT במכשיר עלולה לבטל את האחריות , באם רלוונטי לך.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הבנתי שיש את הקטע הזה של ה root והם מציעים עברית ב 250 ש"ח.

אבל אמרתי להם שאני יכול להתקין עברית לבד ואמרו שאין בעיה.

פורסם

בלי התייחסות לDESIRE בזכות עצמו, הטלפונים האלה פשוט זבל. אני מקלל את הרגע שנחת עלי הנקסוס 1. מלבד "אינטרנט בקופת חולים" (הפגת שעמום עם הבראוזר), הטלפון הזה פשוט נחות בכל אספקט לנוקיה N95 שהוא החליף, ושחשבתי שהוא ערימת חרא בזכות עצמו. שימו לב:

1. ניתוקים על ימין ועל שמאל.

2. אין כיסוי במקומות שטלפונים אחרים מתקשים אבל עובדים

3. חיוג קולי לא שמיש (עד הFROYO לא היה בכלל דרך BT, עכשיו סתם לא מזהה מילה)

4. נתקע מדי פעם

5. ספיקר זוועתי

6. אין אפשרות להקלטת שיחות (דבר הכרחי עם תודעת השירות הקולקטיבית בארץ הקודש)

7. מסך המגע בינוני+ (אייפון לוקח בהיבט הזה), במיוחד מעצבן בהקלדה

8. WIFI על הפנים (לא מחזיק 20 מטר ושני קירות)

9. לא שמיש לחלוטין באור שמש

היה לי כיף לשחק איתו חודש, אח"כ הבנתי שאני גם ככה רוב היום מול מחשב בין אם ארצה ובין אם לא, אני לא צריך להסתובב עם אחד. ובתור טלפון הנוקיה לקח. ואני שנאתי את הנוקיה. עד שהתוועדתי לכוחו של הנקסוס. ולא, לא קניתי אותו, קיבלתי אותו. לפחות אני לא מרגיש לגמרי מטומטם. פעם אחת הטלפון הזה הוכיח את עצמו וזה כשרציתי לצאת מאיזור נצרת, אבל היה מוטב לא להכנס לשם מלכתחילה.

אחלה דפדפן, מה שכן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגבי ROOT, עושים לבד. כל הפרטים באינטרנט. ברגע שיש ROOT, התקנת עברית זה שטויות.

לגבי הביקורת על הNEXUS - למעט הביקורת על מסך המגע (שאני מוצא מצויין, גם בתגובה וגם באיכות התצוגה), השאר אולי מיוחס לאיכויות רשתות התקשורת וההפרעות האלחוטיות בארץ ?

כי באירופה אני לא נתקל בזה, בכלל. (וגם לעניין התצוגה, יכול להיות שבגלל שלרוב מעונן כאן, אין לי בעיות כאלה... :) )

לגבי האפשרות להקלטת שיחות - אין תכנה מתאימה לעניין הזה במרקט ?

פורסם

damplin ,מדובר במכשיר פשוט מעולה ומהטובים שיש,בכלל המכשירים של HTC מפגינים אמינות ואיכות מצויינת !

roee ,שמעת על מכשיר לימון?

פורסם
damplin ,מדובר במכשיר פשוט מעולה ומהטובים שיש,בכלל המכשירים של HTC מפגינים אמינות ואיכות מצויינת !

roee ,שמעת על מכשיר לימון?

אין לי שום בעיה שספציפית למכשיר הספציפי הזה (חוץ, אולי, מבעיות קליטה, מה שנראה לי שמשותף לכולם). זיהוי קולי דפוק, מסך לא קריא באור שמש, תקיעות - אלו בעיות תכנון, לא ייצור.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
לגבי ROOT, עושים לבד. כל הפרטים באינטרנט. ברגע שיש ROOT, התקנת עברית זה שטויות.

לגבי הביקורת על הNEXUS - למעט הביקורת על מסך המגע (שאני מוצא מצויין, גם בתגובה וגם באיכות התצוגה), השאר אולי מיוחס לאיכויות רשתות התקשורת וההפרעות האלחוטיות בארץ ?

כי באירופה אני לא נתקל בזה, בכלל. (וגם לעניין התצוגה, יכול להיות שבגלל שלרוב מעונן כאן, אין לי בעיות כאלה... :) )

לגבי האפשרות להקלטת שיחות - אין תכנה מתאימה לעניין הזה במרקט ?

אין אפשרות להקלטת שיחות, זה חסום ברמת הממשק של האפליקציה למערכת, משיקולי פרטיות כך טוענים (שאפליקציות לא יוכלו לרגל אחריך). אני מבין שגם באייפון זה ככה (בעיני הוא עוד צעד אחורה מהנקסוס - את הקצת הטוב שיש בנקסוס אין שם).

המסך שלו מדהים מבחינת תצוגה, אבל OLED לא מיועד לעבוד באור שמש ישיר. מהדיוק של המגע לא התלהבתי, אייפון לוקח בקטע הזה בגדול (למרות שיש שיפור מסויים עם Froyo).

יתכן שהניתוקים הם בגלל רשתות התקשורת בארץ. לא שהנוקיה היה הרבה יותר טוב, ובכל זאת - יש בעיה באיזורי קליטה גבולית וזה בוודאות. יש מקום מסויים אחד בצפון שבו כל הטלפונים נותנים מקסימום 2-3 קווי קליטה וביצוע שיחה מוצלח תלוי במיקום שלך בדיוק של מטר, מהנקסוס פשוט אי אפשר לדבר שם.

פורסם
אין אפשרות להקלטת שיחות, זה חסום ברמת הממשק של האפליקציה למערכת, משיקולי פרטיות כך טוענים (שאפליקציות לא יוכלו לרגל אחריך).

אם החסימה היא ברמת התכנה אז אחרי ROOT, מן הסתם, אפשר כן לבצע כזה דבר.

• תוכן חדש...