Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אנחנו נוסעים השנה לצרפת.

רציתי להתייעץ איתכם איזו קבוצת רכב לשכור.

קצת רקע:

אנחנו ניהיה עם הרכב 8 ימים.

אנחנו ניהיה 5 אנשים בוגרים בגודל ממוצע+מזוודות ל5 אנשים(אני מניח שיהיו 4-5 מזוודות גדולות)

הנסיעה הארוכה ביותר שלנו תיהיה כ-500ק"מ.

נכון לעכשיו שכרתי דרך AVIS רכב, (אני יכול לבטל) מקבוצה J-סיטרואן C4 פיקאסו שבעה מקומות, או משהו דומה.

השאלה שלי האם הרכבים בקטגוריה הזאת יספיקו?

האם המושב האחורי מרווח מספיק בקטגוריה הזאת?(בו נקח לשם השוואה רכב משפחתי גדול/מנהלים בארץ)

מבירור קטן שעשיתי התא מטען של הפיקאסו 7 מקומות הוא הקטן בקטגוריה(כמובן שה2 מקומות האחוריים מקופלים)

האם לC4 נכנסות 5 מזוודות לתא מטען?(אני יוצא מנוקודת הנחה שאם לה נכנסות 5 מזוודות אז לכל שאר הקטגוריה גם)

אריאל

פורסם

שלום,

ע"מ שאוכל לתת תשובה מקיפה, אשמח אם תוכל לענות על השאלות הבאות:

• היכן בצרפת אתם מתכננים לאסוף את הרכב, ולאיפה להחזיר אותו?
  • האם בחרתם באוויס משום שזאת החברה המועדפת עליכם, או שהגעתם למסקנה שהם הכי זולים?
  • האם אתם מתכננים שרק אדם אחד ינהג, או שיש כמה נהגים? האם מי מהנהגים מתחת לגיל 25?

על פניו, בד"כ עדיף לשכור שתי מכוניות משפחתיות (סד"ג של מונדאו/פסאט) או מסחרית כמו קנגו וסופרמיני.

אם אתם הולכים להיות בדרכים במשך 8 ימים, נסיעה של 5 ברכב אחד עלולה להיות קצת יותר מדי "מגבשת".

תא המטען של מיניוואן 7 מקומות אמור להספיק, אבל בדוחק.

מנסיון, בנסיעות כאלה בד"כ עדיף שיהיה קצת מקום אקסטרה - לקניות, טרמפיסטים ושאר הפתעות שיכולות לצוץ בדרך.

פורסם

מסכים עם דריש. הפיקסאו יכול לשמש קבוצה בסדר גודל כזה לכמה ימים, אבל לא עם מטען של שמונה ימים.

אפשר להשכיר שתי משפחתיות, אבל אני חושב שיהיה חכם יותר להשכיר מסחרית קטנה אחת בה יהיה רוב המטען, ועוד רכב משפחתי. הנוסעים יוכלו להתחלק בין שתי המכוניות. במידה ואתם מחזירים את המכוניות באותו המקום (אין קנס על one-way) אני לא חושב שההפרש יצא ענקי.

פורסם

מדובר על סיטרואן c4 picasso זה רכב 5 פלוס 2 – זה אומר 5 מושבים גדולים רגילים ועוד 2 מושבים קטנים יותר מאחור (בד"כ זה לילדים).

ברכב יש אופציה לקפל את המושבים האלה לתוך הרצפה וכך תא המטען נהיה יותר גדול.

אם מקפלים את המושבים האחוריים הרכב נהפך למעין סטיישן - יש המון מקום למזוודות – כמה? זה כבר תלוי בגודל של המזוודות ....

לדעתי 4-5 סטנדרטיות יכנסו.

copy.pngfavicon.icotrans.png

פורסם

תודה רבה לכולכם.

בקשר לשאלות של Derish:

• אנחנו לוקחים את הרכב בשארל דה גול בפריס, ומחזירים אותו בתחנת מדלין בפריס. כמובן שאנחנו יוצאים מפריס ישר איך שננחת בשארל דה גול.

• אוויס יצאו לנו הכי זולים בסופו של דבר, לרכב אוטומטי לתקופת הזמן הזאת(אמרו לי רק אוטומטי), כל השאר עלו משמעותית יותר, בנוסף מכיוון שזאת חברה גדולה ומוכרת אז אם נמצא משהו בפחות 20 יורו עדיין נשאר עם אוויס.

• יהיה נהג אחד, מעל גיל 25.

הבנתי את מה שאמרתם.

בסה"כ יהיו 3 נסיעות ארוכות עם כל הציוד, ששתיים מהם בסביבות ה250ק"מ, וה3 בסביבות ה500ק"מ.

כל השאר נסיעות קטנות בלי הציוד.

ובמידה ואבקש פורד S-MAX? או מיצובישי גרנדיס?

זה יספיק?

אז בעצם הבעיה העיקרית היא תא המטען? מעבר לזה המקום לאנשים יהיה נוח?

שאלה נוספת:

איזה חברות השכרה שווה לנסות אצלן? אולי יהיה משהו שלא ניסיתי.

אריאל

פורסם

לאור הנתונים הנ"ל, הייתי ממליץ לנסות בסיקסט - גם באתר הרגיל וגם במחלקת Holiday Cars.

הנסיון שלי עם רוב חברות ההשכרה הגדולות מראה כי איתם יש את הסיכוי הכי קטן ליפול על האותיות הקטנות.

לא ברור לי הטיעון "אמרו לי רק אוטומטי". זה לא אנגליה, ההגה והדוושות במקומם הרגיל, אז למה שתהיה בעיה עם ידני?

באירופה זה לא צעד חכם במיוחד, ובמקרה של בעיה במעמד ההשכרה, סביר להניח שהמשרד יתקשה למצוא חלופה הולמת.

הייתי בודק את האופציה לקחת את הרכב במרכז העיר ולא בשדה"ת, במיוחד אם אינכם מתכננים להחזיר אותו לשם.

במידה ותעדיפו בכ"ז לנסוע ישירות מ-CDG, בדקו את התעריפים של באדג'ט, למיטב זכרוני גם להם יש שם סניף.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אני רוצה רוצה להוסיף ולחדד:

שבדקתי דרך ALAMO סימנתי שאני מישראל המחיר היה 860יורו, ושסימנתי שאני מארצות הברית, זה היה 513יורו(כולל מיסים, באתר מופיע 400יורו,+120יורו מיסים) ההבדל בין זה לבין אוויס הוא 15דולר, אם זה ההבדל אני לא מזמין מהם, כי אם אני מישראל המחיר עולה ב350יורו?! מה קרה? חבורת אנטישמים.

פורסם
הייתי מסביר לך איפה אתה טועה, אבל אם אתה מהישראלים האלה שעל כל דבר צועקים "אנטישמי", אז חבל על הזמן שלי.

חחחח, אחרי זה עברתי על עוד מדינות וראיתי שהן אותם מחירים, אז הבנתי בגלל שALAMO אמריקאי כנראה יש הנחות.

ותודה על התשובה הקודמת, אני אדבר עם הנהג ואשאל אותו עם הוא מוכן לידני, אם כן מה טוב.

אבדוק בSIXT ובBUDGET.

אנחנו ניקח מהשדה מכיוון שלא נתחיל ליסוע במוניות ברחבי פריז.

שאלה נוספת, האם מניוואן כמו הC4 פיאקסו יהיה נוח ל5 מבוגרים?

פורסם
אני רוצה רוצה להוסיף ולחדד:

שבדקתי דרך ALAMO סימנתי שאני מישראל המחיר היה 860יורו, ושסימנתי שאני מארצות הברית, זה היה 513יורו(כולל מיסים, באתר מופיע 400יורו,+120יורו מיסים) ההבדל בין זה לבין אוויס הוא 15דולר, אם זה ההבדל אני לא מזמין מהם, כי אם אני מישראל המחיר עולה ב350יורו?! מה קרה? חבורת אנטישמים.

זה עוד כלום. כשהזמנתי אימפלה לשלושה שבועות בארה"ב, המחיר לישראלים היה גבוה בערך פי 2 כמדומני :roll:

פורסם

אני הזמנתי בעבר מאוויס והייתי מאוד מרוצה מהשירות, אם אין הבדלים מחיר משמעותיים לא מציע לך להחליף חברה

אלמו זה סוכן לא חברה גם

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

אלאמו היא דווקא כן חברה - למעשה, אחת מחברות ההשכרה הגדולות בארה"ב. לא בכל מדינה יש להם נציגות ולכן הם נעזרים בשירותים של חברות אחרות.

• תוכן חדש...