Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין תיבות DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול החברים

מישהו יודע האם התיבה שנמצאת ב golf gti החדשה ,דומה לתיבה שנמצאת באיביזה קופרה?

לאחר קריאת מבחני דרכים ברשת לגבי ה SEAT IBIZA CUPRA ברובם כתבו שבקופרה הגיר לא עובד בצורה טובה .

http://www.independent.co.uk/life-style/motoring/road-tests/seat-ibiza-cupra-1782316.html

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/240610/seat_ibiza_cupra.html

http://www.carenthusiast.co.uk/reviews/article/3655/-/2009-SEAT-Ibiza+Cupra/First+drive+-+regular+and+Bocanegra+flavours.html

האם את אותה הרגשה נותנת גם הגולף? או כל תיבת DSG אחרת?

פורסם

התיבה שונה לחלוטין - באיביזה קופרה\פולו GTI מדובר בתיבת שבעה הילוכים בעלת מצמדים יבשים, בגולף GTI זו התיבה הישנה יותר, שישה הילוכים בעלת מצמדים רטובים, המסוגלת לטפל במומנט גבוה יותר.

התיבה בגולף מצויינת, יש לה כמה נקודות תורפה קטנות שמתרגלים אליהן במהרה ו"נוהגים סביבן", מעבר לזה היא עושה את העבודה יופי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נדמה לי שזו התיבה שנמכרת בכל יתר הליין, מלבד הGTI\שירוקו 2.0. כלומר TSI וכו'. אולי סתם עניין של כיול באיביזה?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תודה על התשובה!

אתה חושב שזה משהו שאפשר לסדר בעזרת עדכון,או שעדיף לחכות לגיר ידני

ומעניין מה תוחלת החיים של הגיר היבש? במיוחד ברכבים חזקים.

פורסם

אפשר לסדר כמעט הכל עם עדכון, השאלה היא - האם יצא עדכון כזה?

שמעתי איפשהו שהקלאצ'ים האלו אמורים להחזיק 120K קילומטרים, מעבר לזה אין לי מושג.

ואני לא בטוח בכלל שהמכוניות האלו יהיו זמינות עם גיר ידני, למרות שלחכות אפשר תמיד.

פשוט תקנה גולף GTI משומשת באותו מחיר ;) אתה יכול להשיג 08 ואולי אפילו 09 במחיר של קופרה חדשה. לאור הקהל שלרוב נוהג במכוניות האלו (נשים, זקנות וצעירות כאחד), זה יכול להיות רעיון טוב. אולי אפילו יצא לך מספר טלפון.

עריכה - עכשיו קראתי שניים משלושת המבחנים, נשמע לי כמו בולשיט: לגבי הקיקדאון, יש את זה גם אצלי בGTI, ואי אפשר להתבלבל, זה מיקרוסוויץ' קשיח למדי. לא זכור לי שאי פעם הפעלתי אותו בטעות במשך השלוש וחצי שנים שהאוטו אצלי. לגבי הטענות האחרות, נשמע לי כמו בעיית הסתגלות ותו לא. אחרי שמתרגלים לקונספט, זה עובד נהדר. טענות על כך שהגיר לא נותן לך להוריד הילוכים במצב שבו אתה עשוי להגיע לover rev? נו באמת...

פורסם
אפשר לסדר כמעט הכל עם עדכון, השאלה היא - האם יצא עדכון כזה?

שמעתי איפשהו שהקלאצ'ים האלו אמורים להחזיק 120K קילומטרים, מעבר לזה אין לי מושג.

ואני לא בטוח בכלל שהמכוניות האלו יהיו זמינות עם גיר ידני, למרות שלחכות אפשר תמיד.

פשוט תקנה גולף GTI משומשת באותו מחיר ;) אתה יכול להשיג 08 ואולי אפילו 09 במחיר של קופרה חדשה. לאור הקהל שלרוב נוהג במכוניות האלו (נשים, זקנות וצעירות כאחד), זה יכול להיות רעיון טוב. אולי אפילו יצא לך מספר טלפון.

עריכה - עכשיו קראתי שניים משלושת המבחנים, נשמע לי כמו בולשיט: לגבי הקיקדאון, יש את זה גם אצלי בGTI, ואי אפשר להתבלבל, זה מיקרוסוויץ' קשיח למדי. לא זכור לי שאי פעם הפעלתי אותו בטעות במשך השלוש וחצי שנים שהאוטו אצלי. לגבי הטענות האחרות, נשמע לי כמו בעיית הסתגלות ותו לא. אחרי שמתרגלים לקונספט, זה עובד נהדר. טענות על כך שהגיר לא נותן לך להוריד הילוכים במצב שבו אתה עשוי להגיע לover rev? נו באמת...

נמסרו כבר מספר ידניןת ואף בגרסת 3 דלתות ,

כמו כן לגביהגיר אז ה6 יותר מתאים לספורטיביים ואף לא עוצר אותך בשיפורים (הגבלת קג"מ) לעומת ה 7 שמגביל בק"גמ וכן גיר יותר ארוך .

לגבי העברות הילוכים וכד' אז מניסיון שלי כבר על כל שלל גירסאות הDSG (כולל ברמה האישית/פרטית)אני יכול להגיד שהגיר מדהים בצורת העבודה שלו (איך שאתה נוהג ככה הגיר יעבוד).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני לא מבין איך יכלו להוציא את השמן מהתיבה ? זו כנראה תיבה שונה לחלוטין מהתיבה שיש בGTI

מה מבחינת בלאי? האם בתיבה היבשה הבלאי מוגבר?

והאם יצרו תיבה כזו בגלל חיסכון בעלויות?

תודה שי

פורסם

זה נכון שהתיבה פחות עמידה כך, אבל זה לא הבדל שתרגיש במהלך אחזקת הרכב כיד ראשונה (וכנראה שגם לא כיד שניה). היא יותר קלה, יותר קטנה ויותר יעילה.

• תוכן חדש...