Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bugatti VS GTR - סרטון

Almighty
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

UNLIM זה טוב ויפה, אבל לרוב אנשים שם מתמחים דווקא במרוצי רחוב.

יש כמה כבישים טבעתיים בתוך העיר שאין בהם רמזורים. אין להם גם אי הפרדה וזה יוצר כבישים של 10-12 נתיבים.

לעיתים מאוד קרובות ניתן לראות בלילה איזה פרארי מרוסקת או משהוא כזה. גם זה שזכה בUNLIM שנה שעברה נהרג ככה.

הייתה לו פורד GT1000 HEFFNER.

לי יצא להיות במרוץ כזה על כביש בין-עירוני. די דומה רק שמכונית הכי עצבנית הייתה פורשה מתודלקת במתנול שעולה איזה 20 דולר לליטר.

אנשים מטורפים לחלוטין שאפילו לא שמים חגורות. הסתקלו עלי כמו על איזה אידיות כאשר שמתי חגורה.

מדובר על מהירויות של 200+ על כביש שיש בו מכוניות.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זכור לי משהו כשהבוגאטי יצאה לשוק דובר על כך שהפוטנציאל של המנוע הוא באזור ה1700 כ"ס והוא נמכר עם 1001 (על הנייר כמובן) לצורכי אמינות. נכון הדבר?

TFSI Power

פורסם

הויירון השמנה מפתיעה לטובה לא צריך להיות גאון כדי להבין שהבוגאטי הרבה יותר אווירודינמית במהירויות של מעל 200.

מבחינת יחס של ק"ג לכ"ס לבוגאטי 520 כ"ס לטון ול-P800 קרוב ל-500 כ"ס ככה שזה לא כזה הבדל גדול.

turboy

פורסם
מי שפספס, בסרטון שSlonya העלה, הפרארי השחורה היא 458 החדשה. הייתי בטוח שעוד יצאה לשוק..

מדהים מה קורה בעולם.

(אני חושב שהשרשור הזה מתוזמן יפה עם הבחור שטוען שיש לנו מלא מכוניות-על פה בארץ :) )

רוסיה עדיין אינה העולם וטוב שכך. כל הסירטונים הללו ממחישים יותר מכל את הריקבון העמוק של החברה הרוסית, זו שבה שכבה דקה של שמנת מתוקה 100% שומן צפה לה על אגם עמוק של ח*א. ולא שאנחנו לא שואפים לשם, אבל יש לנו עוד כברת דרך.

פורסם
R8 V10 Vs RS6 - עוד סרטון מבית אותם היוצרים. :wink:

gVX-GBnKIP4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לזה אנחנו צריכים לשאוף.

ואני לא מדבר על הכסף או המכוניות עצמן, ואפילו לא על הכבישים והתשתיות.

אני מדבר על אתר אינטרנט שכ"כ משקיע ובשביל סתם סרטון מרים לך הפקה שלא היו מתביישים בה גם בטופ-גיר.

רואים שיש שם סצנה מאוד גדולה של אנשים שפשוט אוהבים את התחום.

Auto Emoción

פורסם

לצורך העיניין מדובר בעריכה מקצועית והיא לא אמורה ליפול מאף תוכנית רכב. או שאחד מהחבר'ה שלהם תורם את זמנו ועורך להם את זה, או שהם משלמים למישהו שיבצע את העבודה הזו. אם אתה מעוניין לשאוף לזה אשמח אם תביא מישהו שיבצע עריכה נחמדה בזמן שאני עושה על שמאל 90. :lol:

פורסם

3:06 הGTR יורקת להבות מארבע אגזוזים :twisted:

לדעתי אם יש רכב שיכול לעשות לבוגאטי בית ספר זה מקלארן F1 שתעבור סדנת שיפורים ותפסיק ליהיות אטמוספרית (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

תאמת כבר עשו בית ספר לבוגאטי וויירון , יש היום כבר שתי רכבים לפחות שעוקפות את הבוגאטי בסיבוב , שתי הרכבים האלה מעל ל- 1100 כוח סוס , את השם שלהם אני לא זוכר בדיוק אבל אפשר לעשות חיפוש בגוגל...

פורסם

האמת היא שמהזיכרון הדל שלי אני יכול לדלות מספר פרטים:

1) ישנו סירטון מטופ גיר שמסתובב ביו-טיוב שבו המקלארן F1 נמצאת הרבה לפני הבוגאטי עד מהירות של 200 קמ"ש (בדראג של 1 מייל).

2) ישנם מספר סירטונים ביוטיוב שמוכיחים שסקייליין סטנדרטית היא רכב מסלול יותר מהיר מבוגאטי.

3) ישנם 2 רכבים אשר המהירות המקסימאלית שלהם יותר גדולה משל הבוגאטי(כמובן שעם נתוני האצה פחות מרשימים), אחד מהם משתמש במנוע משופר של קורבט(SSR ULTIMATE אם זיכרוני אינו מטעני).

אז אמנם הבוגאטי היא הצלחה וודאית במה שהיא הייתה אמורה לעשות-למשוך תשומת לב. היא גאדג'ט על 4 גלגלים שעולה כמו חלק נכבד מהתקציב של המדינה ה"עניה" שלנו אבל בתור רכב לנהג היא לא מצדיקה של המחיר.

נ.ב.

רכב הראשון ש"אכל" את בוגאטי במהירות מקסימאלית עשה את זה עם מהירות של 411 קמ"ש, הרכב שנחשב היום לרכב עם המהירות מקסימלית הגבוהה ביותר מחזיק בנתון של 413 קמ"ש לעומת ה407 של הבוגאטי.

פורסם

לגבי העריכה של הסרטון, כמו שרשמו לפניי - אפשר להביא את הסרטונים לעורך, לשלם לו כסף והכל יהיה פיקס.

מכוניות מטריפות ומטורפות :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה מהחברה שם קשורים לעולם הבידור. אני חושב שאחד מבעלי האתר יש לו חברת הפקות טלוויזיה.

יש להם אשכרא ניידת שידור בדמות מסחרית של מרצדס, שבתורה, גם כן נוסעת לא רע ויכולה להפתיע כמה מכוניות ספורטיביות.

• תוכן חדש...