Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bugatti VS GTR - סרטון

Almighty
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאפשר לראות, יש איזור מסויים על הסקאלה שבה לGTR יש יתרון קטן, ואז הטורבואים של הבוגאטי מתחילים לעבוד וזה נגמר.

Auto Emoción

פורסם

פשוט WOW.

במיוחד לראות את זה בHD,

גורם לך לחשוב איך היית מגיב אם היית רואה דבר כזה במציאות, ועוד בישראל.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

ה-GTR הזאת (הכסופה) מוכרת בפורומים בכל רוסיה.

פשוט מפלצת תאוצה עם 800 כ"ס בקירוב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מעניין מה יהיה אם ישימו צ'יפ לבוגטי :shock:

אהבתי ליראות איך בוגטי השאירה את המתחרות שלה מאחור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הלGTR הזאת יש 800 כ"ס (:shock:) איך זה שהוויירון מחצה אותה בתאוצה בתחילת הסרטון?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אחלה איכות BTW..אכן רגע נדיר של 2 מכוניות על

לא מבין מה אני רואה - סה"כ חבורה של נהגים עם מכוניות על שלוחצים פה ושם.

לתוצאות כאלו או אחרות אין שום קשר לסוג המכונית בה הם נוהגים, פקטור הנהג במכונות כאלו הוא אדיר.

מי שחושב שזה סתם להקפיץ את הידיות - טועה.

פורסם
פשוט WOW.

במיוחד לראות את זה בHD,

גורם לך לחשוב איך היית מגיב אם היית רואה דבר כזה במציאות, ועוד בישראל.

הם עושים את זה ברחובות ציבוריים, ומסכנים חיי אדם, למה שזה בוגאטי וGTR זה בסדר, אבל שזה מאזדה 6 וקורולה זה ערסים מגעילים שעושים פוזות?

סה"כ חבורה של עשירים שהחליטו לעשות בלאגן, נכון שזה ממש יפה ומכוניות מיוחדות והכל, ומאוד נהניתי לראות את הסרטון, אבל מצחיק אותי לראות שכשמישהו פה בארץ לוחץ עם חברים שלו כולם קופצים עליו, אבל ברגע שזה סרטון מחו"ל כולם רוצים לראות את זה פה בארץ...

פורסם
הם עושים את זה ברחובות ציבוריים, ומסכנים חיי אדם, למה שזה בוגאטי וGTR זה בסדר, אבל שזה מאזדה 6 וקורולה זה ערסים מגעילים שעושים פוזות?

סה"כ חבורה של עשירים שהחליטו לעשות בלאגן, נכון שזה ממש יפה ומכוניות מיוחדות והכל, ומאוד נהניתי לראות את הסרטון, אבל מצחיק אותי לראות שכשמישהו פה בארץ לוחץ עם חברים שלו כולם קופצים עליו, אבל ברגע שזה סרטון מחו"ל כולם רוצים לראות את זה פה בארץ...

אהה בחו"ל זה לא מסכן אותנו, ובארץ כן:roll:

פורסם
מעניין מה יהיה אם ישימו צ'יפ לבוגטי :shock:

אהבתי ליראות איך בוגטי השאירה את המתחרות שלה מאחור.

אני לא חושב שמישהו יוכל לסחוט יותר כוח מהמנוע הזה באמצעים תוכנתיים בלבד.

אם זה היה אפשרי בוגאטי היו עושים את זה

Auto Emoción

פורסם

אחלה סרטון,חבורה של טחונים בכסף לוחצים בכייף שלהם ואל תשכחו שברוסיה

גם תמשטרה קונים בכסף אז ככה שהם מכוסים :wink:.

SUZUKI JIMNY

• תוכן חדש...