Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם יכול להיות שרכב (מליסינג) שכתוב ברשיון רכב שלו שהוא מודל 2001 נרכש בתאריך 31.10.2000 (תאריך רכישה לפי נתוני מוסך מרכזי), כתוב גם שהיתה לו שנה אחריות עד 31.10.2001

מה המשמעות של זה דבר כזה? זה הגיוני בכלל?

אני לא מעלה את ההודעה ל"יעוץ לפני רכישה" כי זה כבר מאוחר מידי....:cry:

פורסם

בטח שיכול להיות. זה דבר נפוץ מאד שמוציאים את מודל השנה הבאה בסוף השנה הנוכחית.

אם אני לא טועה משנה שעברה שינו את זה, אבל בטח יודעי דבר יחזקו/יתקנו אותי

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

בוודאי שזה יכול ליהיות.

לאמא שלי יש C4 בליסינג, היא על הכביש מיוני 2007, והיא רשומה כ-2008.

פעם היו מכניסים את הרכבים לשנתונים הבאים מחודשים מוקדמים, היום מכניסים אותם מחודש אוקטובר(בזה אני לא בטוח)

פורסם

היום לא רושמים "שנתון" או "מודל" אלא את תאריך עליית הרכב על הכביש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מאמצע (אפריל )שנת 2008 השיתה הישנה בוטלה ולא רושמים יותר שנת יצור ברישיון הרכב. רושמים רק תאריך עליה לכביש.

במכוניות שעלו על הכביש לפני התאריך הזה עדיין רושמים שנת יצור . מכוניות משנת ייצור הבאה היו מתחילות להגיע החל מחודש מאי.

ויכול להיות רכב שעלה על הכבי במאי 2001, ורשום כשנת יצור 2002. ורכב כזה נמכר לפי מחירון של 2002.

• תוכן חדש...