Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי נהיגה ובלאי מואץ לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי לב שיש בזמן האחרון הרבה נהגים אגרסיבים, גם מבוגרים.

כשעומדים ברמזור מאזדה 5 שהבעלים שלה עם הרגל שקועה בגז, מאזדה 3, וכל רכב דומה.

אני רואה הרבה נהגים שנוהגים במהירויות גבוהות (130-160), לא חסר גם אנשים שעוברים באדום.

סתם התעניינתי, חוץ מהעבירות על החוק, ובזבוז דלק, האם יש גם השפעה על הרכב? האם מהירות גבוהה גורמת לבלאי גבוה יותר?

בהנחה שהרכב במצב תקין לגמרי, צמיגים תקינים עם מידת אוויר נכונה וכד'...

ולמה אין אפשר לעשות אזורים שבלילה אחרי השעה 1 בערך אפשר לסוע ב10-15% יותר מהירות?

8)

פורסם
ולמה אין אפשר לעשות אזורים שבלילה אחרי השעה 1 בערך אפשר לסוע ב10-15% יותר מהירות?

כי נהג שלא יודע לנהוג ב 10 בבוקר, לא יידע לנהוג גם ב1:00

נוסף לכך שרוב הנהגים שיינהגו ב1:00 יהיו פחות עירניים. רוב האנשים ערים ביום וישנים בלילה, ובשעה 1 הם יהיו אחרי יום לימודים/ עבודה/ ווטאבר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט,

לדעתי ישנה סיבה נוספת. אם יעלו את המהירות ב- 10-15% המשטרה תתפוס פחות נהגים "ממהרים".

חוץ מזה, אני מסכים איתך במאה אחוז.

פורסם
האם מהירות גבוהה גורמת לבלאי גבוה יותר?

תלוי איזה רכב. יש רכבים שבשבילם 160 זה לא הרבה, יש כאלה שעל 110 מנוע שלהם צועק הצילו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ככה אלה הרכבים של מאזדה,נועדו להשחט עד העצם?ומה?הם עושים תעבודה.

ואני כמעט בטוח שרוב הנהגים שציינת זה מליסינג,לי היה אוטו פרטי,שמרתי עליו כמו הילד שלי,כאשר אתה מקבל רכב חברה דברים משתנים.

פורסם

150 למזדה 6 זה לא הרבה.

בספר רכב של AUDI 80 רשום שפעם בתקופה מומלץ לנסוע עם הרכב על 160 (קרוב למהירות מקסימלית)

למשך 10 דקות כדי לשמור על המנוע ולהוציא את הפיח שהצטבר עם הזמן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
למשל מאזדה 6 היא יכולה לסוע על 150 או שזה יותר מידי בשבילה?

מה זה יותר מידי בשבילה? אחרי שתעצור תשמע את המנוע מתנשף? יתפסו לרכב השרירים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
150 למזדה 6 זה לא הרבה.

בספר רכב של AUDI 80 רשום שפעם בתקופה מומלץ לנסוע עם הרכב על 160 (קרוב למהירות מקסימלית)

למשך 10 דקות כדי לשמור על המנוע ולהוציא את הפיח שהצטבר עם הזמן.

סלד גבוהה בהילוך נמוך ומהירות חוקית לא יתן את אותו האפקט?

פורסם

צביקה, ברור, גם לאוטו יש רגשות וכאבי גב.

ובנימה יותר רצינית:

התכוונתי למאזדה 6 החדשות, טעות שלי שלא ציינתי ובמישור.

ושלא תחשבו לא נכון, סתם העלאתי את המאזדה כרכב שאני רואה הרבה טס, לי יש רכב אחר.

YABA- יש לי הרגשה שלא צריך להיות הבדל.

יש אזור בארץ בלי ניידות \ ניידות סמויות בכל מקום? :?:?:

פורסם
שלום לכולם,

שמתי לב שיש בזמן האחרון הרבה נהגים אגרסיבים, גם מבוגרים.

כשעומדים ברמזור מאזדה 5 שהבעלים שלה עם הרגל שקועה בגז, מאזדה 3, וכל רכב דומה.

אני רואה הרבה נהגים שנוהגים במהירויות גבוהות (130-160), לא חסר גם אנשים שעוברים באדום.

סתם התעניינתי, חוץ מהעבירות על החוק, ובזבוז דלק, האם יש גם השפעה על הרכב? האם מהירות גבוהה גורמת לבלאי גבוה יותר?

בהנחה שהרכב במצב תקין לגמרי, צמיגים תקינים עם מידת אוויר נכונה וכד'...

8)

כשעוברים באדום זה מאוד משפיע על בלאי הרכב . במיוחד אם יש רכב אחר שנכנס לצומת בירוק.

אם הולך רגל עובר בירוק אז הבלאי העיקרי הוא של הולך הרגל.

פורסם
כשעוברים באדום זה מאוד משפיע על בלאי הרכב

ואם תיתפס, יהיה גם בלאי רציני לרישיון ולחשבון הבנק שלך. על פרמיית הביטוח זה ישפיע דווקא לטובה - היא תתפח.

אם תתפוס אותך לא משטרה, אלא משאית סקאניה 40 טון, כאן ייגרם בלאי מואץ גם לרכב (הוא יושבת), וגם לכוחות ההצלה - הם יצטרכו לבזבז אז זמנם בלחלץ את מה שנשאר מהבזבוז הזה של דם ואיברים שקרוי [מה שכתוב אצלך בתעודת זהות]. במידה ותשרוד, זה יכול לגרום לבלאי מואץ של רופאים (הם יצטרכו לנסות לתקן בזבוז של דם ואיברים שכמוך), וגם קרובי המשפחה שלך שהיו מעדיפים אם היית מת (זה במידה ותשאר נכה לכל החיים).

מכאן רשימת תרחישים עוד ארוכה. אציין רק שנהג הסקאניה יצטרך כנראה לשלם על טמבון חדש, וטמבונים עולים כסף בימינו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התופעה שאתה מתאר בנוגע לנהיגה אגרסיבית מוכרת לי מאד מאז שהחלטתי לנסוע יותר ויותר עקב הלימודים.

אתה ממש מרגיש את המתח של הנהגים על הכביש, מאיצים עד לרמזור על 80 (בעיר) ובולמים כמו מטורפים באדום, אם לשניה לא יצאת שהרמזור עוד כתום אתה מקבל צפירה ועוד', וכמובן שיש את היותר קיצוניים, שיש קו הפרדה רצוף אפילו ונדבקים לך לתחת זזים שמאלה וימינה בשביל לנסות לעקוף סתם כי בא להם לנסוע עם קיק.

בשורה התחתונה נהיגה כזאת לרוב לא רק שלא תביא אותם ליעד יותר מהר, היא מסכנת את הסביבה ואת שאר הנהגים (נעזוב בלאי לרכב לבלמים ולמנוע), יש ימים שלא בא לי לצאת מהבית ולהדביק את הדוושה לרצפה.

• תוכן חדש...