Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמעו אני לא מכיר את האתר ולא יודע עד כמה הוא אמין אבל כמו שאייל אמר never say never.

אם במידה והטורקים יקחו על עצמם את היוזמה, אני מאוד מקווה שלממשלה יהיה מספיק ביצים ועמוד שדרה בכדי לתת מענה הולם והוגן לפעולה הנ"ל.

עריכה:

A Turkish warship found by the Israelis yesterday to patrol late at night in the sea area off the Strip, beyond 12 miles ie it has entered into Israeli territorial waters or shows such an intention, so far. Apparently waiting to accompany the two ships of the organization FREE GAZA, which bound the region and will be there the next day and is also a flagship of the Turkish naval squadron of the Mediterranean Sield.

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.defencenet.gr/defence/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D12483%26Itemid%3D139&sl=auto&tl=en

לא מכיר את המקור. מה אתם חושבים ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לא מכיר את המקור. מה אתם חושבים ?

לדעתי ארודואן מעוניין לקלקל את היחסים עם ישראל עד לסף ניתוקם, אבל בלי לנתק.

אני מצליח לזהות שתי סיבות עיקריות לכך:

- שיקולי פנים, אין דבר שמאחד עם סביב ממשלתו יותר מאווירה של ערב מלחמה (להבדיל ממלחמה), בשנה הבאה יש בחירות בטורקיה והפרחח הזה עומד להפוך לנכס אלקטורלי.

- שיקולי חוץ, אחרי שהאיחוד האירופי דחה את בקשת טורקיה להצטרף אליו, הטורקים פנו לכיוון העולם הערבי וכאן ההתקפות על ישראל מביאות רייטינג נאה.

מאידך, המסחר בין שתי הארצות עומד על כ- 2.5 מיליארד דולר לשנה, זה סכום ענק במיוחד כשמדובר במדינה עם תוצר לנפש נמוך יחסית.

הטורקים לא יוותרו כל כך מהר על הסחר הזה.

מסקנה שלי: אנחנו צפויים עוד זמן רב להתגרויות ולעלבונות מצד המדינה הזו, לא קונים תוצרת טורקיה כבר אמרנו?

פורסם

השבוע ראיתי בת"א נהג מונית, שהדביק על החלון האחורי שלו את הכיתוב הבא: "אני ישראלי גאה שלא נוסע לנופש בטורקיה".

נשבע לכם שהם מישהו היה מייצר מדבקה כזאת או משהו בסגנון, הייתי בשמחה מדביק אותה במקום בולט.

יאללה, מישהו מרים את הכפפה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
משהו כאן לא מסתדר לי: אנשי המשט הרי טענו שהם מביאים מוצרים הומניטריים לעזה, לא?

אם כך, איזה משבר בדיוק היה נגרם אם הם היו תקועים בלב ים? הרי יש להם את כל האספקה שהם רק יכלו לחלום עליה.

מה, לא? :roll:

בעסה שלא ידעתי שגם אתה שם. חיפשתי מישהו שיבוא איתי להפגנה הזאת, ובאורח פלא פתאום אף אחד לא היה זמין.

הם תמיד יכלו לטעון שהציוד ההומינטרי שלהם לא כולל מזון ודברים נוספים לשהייה ממושכת בים.

כנראה שיש הרבה מחשבה שפעולות האלה, אחרת זה היה יכול להיות פתרון פשוט לכל אונייה שבדרך.

חשבתי שנתתי לינק להגפנה אתמול וזה יעלה לדיון לפני ההפגנה אבל אני רואה שזה לא נעשה :?

פספוס שלא דיברת איתי , היה מצויין.

החל מ-7 היו גלים של אנשים שהגיעו מכל הכיוונים ומרגע לרגע היה קל לראות איך זה צובר תאוצה עד שזה הפך להפגנה ענקית.

אתמול בחדשות 24:00 שמעתי ששרפו דגל טורקיה בהפגנה (לא כשאני הייתי)- אני קיוויתי שלא יעשו את זה כי אנחנו לא חולגנים טרוריסטים כמוהם ואין סיבה שנראה כך בתקשורת.

אבל מצד שני...שילכו כוסאוחתו הטורקים.

28802_401732921165_740711165_4177042_5131412_n.jpg

פורסם
אפילו לא אקדחים, לחלקם היו אקדחים למקרה חרום ולכולם היו רובי פיינטבול!!!

כתוב בעיתון של ישראל היום , שההחלטה לקחת את הפינטבול היא של מפקד הכוח סאל ט ' , כי הוא רצה כמה רמות של נשקים , אבל הוא מודה שלא תכננו כזה בלאגן , ורק אחרי שזה התחיל הם הבינו אחרי כמה דקות והסתדרו בסוף .

פורסם

אותי מעניין למה אף אחד לא מזכיר את העניין ש-IHH ידועים בעולם בתור ארגון שתומך בטרור, מגייס אנשים למען הטרור, ואפילו טורקיה פשטה על המשרדים שלו ועצרה את ראשיו.

.

תתפלא, ועוד איך מזכירים את העניין שה-IHH היה קשור לנסיון פיגוע בנמל התעופה ב-L.A ושיש לו קשרים עם אל קאעידה.

אפילו קראתי על כך כתבה היום בעיתון SOUTH ASIA MORNING POST (עיתון חדשות שמופץ במזרח הרחוק).

התקשורת העולמית מתחילה להבין לאט לאט את הסיפור האמיתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב הציוד ההומניטרי שנשלח, פרוסם בYNET שנמצאו בין הסחורות תרופות שפג תוקפם לפני שנה ומדים בצביעת קמופלאג', מעניין למי המדים היו מיועדים.

edan, אכן לאט לאט התקשורת מתחילה לספר את הסיפור האמיתי אך הנזק הראשוני כבר נעשה.

כמו שאומרים, There's no second chance for first impression

רשות השידור היחידה שעמדה לצד האמת של מה שנעשה במשט מהרגע הראשון הייתה של FOX ועל כך מגיע לה כבוד רב מבחינתי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
ראיון עם דובר מטעם הממשלה

עברו רק כמה ימים , זה ממש מוקדם , לא ? טוב שהוא הזדרז . אולי הראיון הזה , יתאים גם במקרה למשט הבא .

פורסם

באמת הכתבות ב YNET מצאתי איזה טוקבק, דיי הגיוני לגבי החרמת מוצרי טורקיה.

אותו אחד הביא רשימה נכבדה של מוצרים אשר מיוצרים בטורקיה.

אני לא יודע אם הכל נכון, אבל דיי פשוט לבדוק.

בכל אופן, אביא את הרשימה :

טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק

חשמל:Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר

רכב:Honda - מדגם סיוויק החדשה,

Fiad Doblo - פיאט מדגם דובלו

Toyota - טויוטא מדגם אואריס

Goodyear - צמיגים

טואליטיקה / כביסה:Glade - מבשם אוויר גלייד

Crema - ג'ל גילוח לגבר

Dove - שמפו וסבונים

בדין אקסטרא - מרכך כביסה

L'oreal - מרכך שיער לוריאל

Ariel - אבקת כביסה אריאל

Tide - אבקת כביסה טייד

Family - סבון נוזלי של חברת פמילי

Palmolive - סבוני פלמוליב

הלבשה: H & M - חלק גדול מהביגוד

Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה

Bagir - חליפות של חברת בגיר

אוכל ומטבח:Willi Food - כל מוצרי ווילי פוד!!!!

Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה

קמח של חברת מגה

שמן זית רמי לוי

פירות יבשים

ניילון נצמד

Soltam - סירים וכלי מטבח

פסטות של מותגי הסופר-מרקטים: " מגה" המותג (גם ב"יש" וכמעט חינם)רוב מוצרי המותג ומגה של הסופרים מיוצרים בטורקיה!!

פסטה טעמן

Pall Mall - סיגריות פאל-מאל

כל מוצר תורכי שאתם לא קונים, אנו מרויחים פעמיים:

1. תשובה מוחצת לארדואן ולעולם האיסלמי הנלחם בנו

2. התעשיה הישראלית מרויחה והפועל הישראלי מתפרנס

• תוכן חדש...