Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על התמונות רק חבל שהאוטו שלי נראה כמו אחרי מלחמה (האיביזה השחורה) :cry:

רציתי להשאר עוד אבל לא יכלתי, בכל מקרה תודה לכל מי שעזר לי שם היה אחלה מפגש כן יירבו מפגשים כאלה באזור הצפון.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאן - הרכב שלי היה נקי!!!, נוקה מיד לאחר שירד הגשם, לא חיכיתי יותר מדי ותודה על הסמל של הרכב, לא מזיק שיהיו ספיירים.

מעבר לזה, חברים תודה רבה על ההענות הגבוהה - נהניתי עד מאוד לראות כל כך הרבה אנשים, לעשות על האש :) ולדעת שיש באמת אנשים שאוהבים את התחום.

שני דברים שראויים לציון - מקס הרכב יצא קטלני, אין דברים כאלו, צביעה ברמה הכי גבוהה שיש.

אדי - הבאת את אחד המוחות הטובים שיש בנמצא, אני לא יודע איפה מצאת את יאריק אבל היה כיף לדבר איתו ולשמוע אותו, אישית נהנתי עד מאוד ושמחתי עוד יותר לדעת שבשיחת טלפון הוא יהיה מוכן להגיע למפגשים.

ליאור - פספסת אהו אהו פספסת אהוווו, דווקא לפי השיחת טלפון הייתי בטוח שתגיע מזכרון בזמן כדי להשתתף במפגש, לא נורא תמיד יש עוד מפגשים, ליאור הצפון תמיד היה ער, פשוט אני לא יודע עד כמה אנשים ערים לקיומו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תודה לעידן ואלעד על התשבוחות על הרכב :-D .

הרכב עוד לא גמור כמו שחלקכם ראה יבוצע איטום נוסף ואז זה יהיה גמור.

היה באמת מפגש גדול למרות שאני ואמיר הגענו באיחור יחסי.

אני ממש שמח שהקהילה חוזרת למפגשים גדולים ומאורגנים כמו פעם.

מקס בעל הסופר לנסר

<-- זה היעד :evil:

פורסם

נראה מפגש מהנה, גם לי נראה כאילו התמונות מעוצבות מידי,אך עדיין- ח"ח לצלם.

של מי ההתקנה עם שתי מיידבאסים עם גריל של DLS?

בוריס ? אחלה כלב

פורסם
נראה מפגש מהנה, גם לי נראה כאילו התמונות מעוצבות מידי,אך עדיין- ח"ח לצלם.

של מי ההתקנה עם שתי מיידבאסים עם גריל של DLS?

בוריס ? אחלה כלב

הרכב שייך לחבר שלא נמצא או רשום בפורומים, כולם מוזמנים לבוא ולהתרשם ממפגשי צפון :), הצלם הוא יאן NICEGOHM, אפשר לבקש ממנו שיבוא למפגשים :D. מקווה לראות אנשים מהמרכז אצלנו במפגשים.

פורסם

סה"כ נראה מפגש מעניין, לגבי התמונות +1 למוטי ו-Bios, לא יודע מה עבר עליהם בפוטושופ אבל הם נראות כאילו יצאו מסרט מצוייר.

דני.

פורסם

פשוט חבל לי שבזמן האחרון אין לי יום אחד פנוי לעצמי - אני כבר הרבה מאוד זמן רוצה להגיע למפגש צפוני :cry:

כל הכבוד ונראה שיש מערכות מעניינות מאוד שם.

מתישהו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש הכל מהכל גם מעניינות וגם שנשמעות טוב...

דרך אגב עם מישהו רואה את התמונה שלו או של האוטו שלו ורוצה אותה בגודל מלא שישלח לי הודעה פרטית ואני ישלח לו

פורסם
פשוט חבל לי שבזמן האחרון אין לי יום אחד פנוי לעצמי - אני כבר הרבה מאוד זמן רוצה להגיע למפגש צפוני :cry:

כל הכבוד ונראה שיש מערכות מעניינות מאוד שם.

מתישהו :-P

אדי יש הכל מהכל כמו שיאן אמר, מקווים לראות אותך פעם אחת מגיע.

פורסם

היה אחלה מפגש,לצערי הייתי חייב לצאת מוקדם,אבל שמחתי לראת את כולם!

אלעד,שוב,תודה רבה על הדלתות! :mm_yeah:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

היה אחד המפגשים הטובים.

אלעד יכול לפתוח סוכנות לחלקי חילוף- תודה על המגש,הקורות,והסף דלת!

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מתנאל בכיף :), מה שצריך ומתי שצריך, מה גם שלמזלך נפל כזה רכב בפירוקיה בדיוק כשהגעתי ואנשים עוד לא הספיקו לראות אותו.

הלכה הברברוסה :D

• תוכן חדש...