Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם הצעה די מפתה לעסקים. האם שווה?

לדבריהם התעבורה נשארת על קווי הנחושת של בזק, והאינטרנט גם הוא, אלא שהם הופכים להיות הספק.

יש למישהו ניסיון עימם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אני לא טועה אתה עדיין תשלם לבזק אחזקת קו, אז קח את זה בחשבון מבחינת עלות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לגבי אוראנג' כמה פרטים:

לגבי ספק האינטרנט: יש להם רשיון ISP, ז"א שבמידה ותיקח אותם הם יהוו את ספק השירות במקוום הנוכחי (נטוויז'ן/ב"ב/012/ אקספון/רימון). כך שזה ספק אינטרנט רגיל כל דבר והתשתית עדיין תישאר כמו שהיא לרבות העלויות שלה( בזק או הוט ).

לגבי ספק טל' קוי: הם מספקים טל' כמו שאר החברות שנכנסו לתחום כגון : 012, ב"ב ונטוויז'ן בטכנולגיית VOIP שעובדת על אינטרנט ( החיסרון אין אינטרנט אין טל).

לגבי עסקים יש פתרונות גם של קווים רגילים.

* חשוב לציין במידה ואתה גולש על תשית בזק ע"מ שיהיה אינטרנט אתה חייב להחזיק קו והמשמעות שגם אם תשתמש בקו של אוראנג' תהיה חייב בקו של בזק (אלא אם תעבור לתשתית הוט).

זה על קצה המזלג איך זה עובד.

ברמת העיקרון, המבצעים שלהם לא רעים אבל הם לא בהכרח זולים והחסרונות המהותיים בעיניי הם אלו:

1. הSMARTBOX, לכאורה אתה מקבל אותו ללא תשלום (וצריך לבדוק בהסכם החיבור למה זה לכאורה) ואכן הוא נותן על הדרך רשת אלחוטית אבל, בהרבה מהמבצעים שאני נתקלתי הדבר הופך את המבצע להתחייבות יחסית ארוכה ובנוסף הוא עובד רק עם אוראנג', ז"א אם תרצה לעזוב אותם, והרי קיבלת את הנתב הנ"ל מהם לא תוכל להשתמש בו עם שום ספק אחר. זאת ועוד שאם יש לך ראוטר משלך תטרך לוותר עליו כי הם יתנגשו, הדבר רלוונטי בהכרח ללקוחות בזק עם מודם ראוטר משולב שז"א שתצטרך ללכת לבזק סטור להחליף ורק אז להתקין, אומנם פתיר אבל הכאב ראש עלייך.

2. ההתחייבות: האינטרנט מוצר וותיק ולרוב האנשים אין בעיה להתחייב עליו כי הוא מוכר וידוע ולא מצריך משהו מיוחד. הדבר שונה בקווים החדשים הללו שהם מוצר דיי חדש, לכן למשל נטוויז'ן נותנת הרבה מבצעים משתלמים גם ללא התחייבות עליהם כדי שתישאר מקסימום גמישות לך כלקוח.

באוראנג' הדבר ממש בעעיתי, כי הם מחייבים גם שירות בשירות ז"א אם תרצה להשאיר טל קווי אצלם ועם האינטרנטלעבור לספק אחר לא תוכל וכידוע טל זה משהו שצריכים ביום יום וקשה להישאר בלעדיו.

3. מחיר: גם המחירים שלהם לא כאלה להיט.

בקיצור, אם זה מתאים לך לך על זה, אבל היה לי חשוב שיהיה לך את המידעה הנ"ל.

גילוי נאות: אינני עובד באוראנג' , הינני עובד ב013.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש תשלום לבזק, אבל חלקי והם מתקזזים עליו (נניח, זה הרי בתמחור שלהם ממילא).

אם אני שומר את תיבת הדואר ב- NV, הם מתקזזים איתי על העלות.

הנקודה הנכונה היא שאם אין אינטרנט אין טלפון...

OK אני אמתין לשמוע עוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שורה תחתונה- אתה מתחייב לשלוש שנים על הקופסא שלהם.

כל עוד אתה איתם הם מרזזים את המחיר.

ברגע שאתה מעוניין לעזוב את ממשיך לשלם 20 ש"ח כפול מס' החודשים שנשארו לך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
....

לגבי ספק טל' קוי: הם מספקים טל' כמו שאר החברות שנכנסו לתחום כגון : 012, ב"ב ונטוויז'ן בטכנולגיית VOIP (צ"ל VOB, שזה Voice Over Broadband כי VOIP זה אותו עיקרון אבל קצת שונה. עובדת על אינטרנט ( החיסרון אין אינטרנט אין טל).

...

בן.

5 תווים

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

להורים שלי יש את החבילה שלהם (סמארטבוקס + ספק) וגם לי בתור נציג תמיכת אינטרנט של הוט לשעבר יש ניסיון בעבודה מולם ומול המתחרים שלהם. להורים שלי יש קצת יותר תקלות ממה שהיה להם בבזק (בכל זאת הטכנולוגיה יושבת על תשתית אינטרנט ולא עצמאית) אבל בגדול הם מרוצים מהמוצר ומהשירות.

מהניסיון עבודה שלי מול השלושה אני יכול להגיד לך שבאורנג' הם הכי מקצועיים (מנטרים תקלות ויוצרים קשר עם הלקוח מראש במקרים של תקלות רציניות) , אם תהיה לך בעיה ב012 הם יזרקו אותך קודם לספק תשתית, ספק אינטרנט (במידה וזה לא הם) ורק אח"כ יגידו לך לחזור אליהם, בקיצור שירות מאוד גרוע.

013 זה ממש לא פונ', חבר שלי עובד במוקד תמיכה שלהם והוא יותר נציג שימור מאשר תמיכה, המון תקלות ולא סתם הם לא עושים פירסום מאסיבי יחסית למתחרים שלהם

פורסם

בתור מנהל מוקד המכירות של הקו הביתי של 013 אני יכול להגיד לך שמה שכתבת זה גיבוב של שטויות.

מאז החלפת המרכזיה הקו יציב לחלוטין.

בקשר לפרסום, כרגע אין צורך, בקרוב תראה בעצמך מה ישתנה.

עידן

פורסם

ואת זה אומר עוד מנהל מוקד מכירות.

נציגי מכירות ב013 מוסרים טלפונים אישיים ללקוחות הכל רק כדי למכור אז אל תנסה להסביר לי אחרת. ואל תגיד לי שלא כי אני יודע ממקור ראשון שמטפל בתקלות עצמן ולא מנסה לגזור עמלה גבוהה.

הקו של 013 הוא גרוע יחסית למתחרים, זמני המתנה שיכולים להגיע גם ל20-30 דקות ונציגים מתוסכלים.

אתה בצד מאוד לא אובייקטיבי ואני כן, אין לי שום עניין או העדפה לא ל013 ולא למתחרים וכל מה שאני אומר מניסיון או ממקור ראשון.

פורסם

אם לא הייתי בטוח במוצר שלי לא הייתי מזדהה כפי שהזדהתי.

מקור ראשון או לא- אתה מוזמן לתת לי בה"פ.

תמיכת המפ"א שונה מהתמיכה הרגילה ומקבלת תיעדוף.

אולי חבר שלך הוא המתוסכל ונציג- בדר"כ רואה את התמונה הצרה ולא הרחבה.

אני מוכן להרים את הכפפה ולתת (אם המנהלים של הפורום יאשרו כמובן) חודשיים חינם ללאהתחייבות וללא דמי התקנה וביטול לכל מי שמעוניין להתנסות במוצר.

אם לא הייתי בטוח במוצר שלי לא הייתי מציע את זה כאן בפומבי ומתחייב על כך.

לא טוב- נתק ללא קנס.

מי שמעוניין מוזמן לפנות בה"פ.

תראה לי מי עוד מוכן לעשות את זה.

ובנוסף- אשתי עבדה באורנג' עד לפני כמה חודשים ותאמין לי התמונה רחוקה מלהיות ורודה.

עידן

פורסם

כשאתה טוחן 8 שעות ביום צעקות מהלקוחות ומהאחמ"ש, צריך להודיע על כל קימה מהיכסא, שומע כמה רע ללקוח בX וכמה טוב היה לו בY וחבל שעבר, תמורת מינימום +. אל תתחיל לדבר אפילו על התמונה הרחבה. קל לך לדבר על זה כי אתה לא עובד עם אוזנייה צמודה לאוזן למשך 8 שעות ואתה לא עושה את העבודה השחורה.

בשום מקום אין תמונה ורודה אבל מניסיון אני יודע שאורנג' (אני מדבר אך ורק על התמיכה הטכנית ולא על שירות לקוחות) יש מומחי תשתית שיודעים על הוט ובזק יותר מחלק גדול מהנציגים שעובדים בחברות האלה, הם יוצרים קשר עם לקוח אם מזהים תקלה רצינית ולא מחכים שהוא יתקשר ובגדול השירות שלהם טוב יותר.

פורסם

לאון, רק לידע האישי שלך נציגי מכירות ב013 לא מוסרים לעולם את הטלפון הסלולרי שלהם, כי שם יש נציגי מכירות שכן יודעים למכור לכן רוב העסקאות נסגרות על השיחה הראשונה, להבדיל מזאת תתקשר לבזק בינלאומי או לסמייל ותבין עד כמה קל לקבל את הסלולרי שם יותר מלקבל אותו מבחורה שאתה יוצא איתה לדייט.

אז לפני שאתה יוצא בהצהרות של כמה הנציגים נואשים למכור את הטלפון, בדוק את עצמך.

פורסם

מצד אחד אתה אומר שהם לעולם לא מוסרים טלפונים ואח"כ אתה אומרים שמס' נציגים כן מוסרים, ראשית תיסגר על עצמך ושנית בוא תגיד מה תפקידך ב013.

נואשים או לא, תותחים או לא זה ממש לא משנה, עובדה שנותנים טלפון אישי אז בבקשה תפסיקו לשכנע אותי אחרת כי אני מדבר מעובדות, ניסיון אישי. אני לא יודע אם זה נציגים בודדים אבל זה קרה!

תפסיקו כבר להגן על 013, היא חברה עם צדדים שליליים כמו כל חברה כולל החברה שעבדתי בה.

פורסם

קודם כל איפה רשמתי שמס' נציגים כן מוסרים ומס' נציגים לא?

דבר שני אני אומר לך בצורה חותכת, ואני מקווה שהפעם תבין את זה שה013 לא נותנים מספר טלפון אישי לחזור לנציג.

אם אתה כל כך בטוח במקור שלך, תעשה ניסיון, תתקשר למוקד מכירות בנטויז'ן ותראה מי ישאיר לך מספר, מקווה שלא תתאכזב.

אמרתי, להבדיל מזאת ב012 וב014 כן נותנים מספר אישי.

אתה חייב לצאת מהסרט שלך של המקור הראשון והחבר הנציג המתוסכל שלך שעובד בתמיכה.

אתה אומר שאתה מדבר מניסיון אישי שנותנים מספרים, ואז אתה אומר אני לא יודע אם זה נציגים בודדים אבל זה קרה, סימן שאתה ניזון משמועות.

כל יום אני מדבר עם עשרות לקוחות שמוכנים לעשות הכל, לשלם קנסות, להחזיר ציוד העיקר להתנתק מהחברה שלהם, כמו בכל חברה הגשם יורד שווה בכל המקומות, בכל חברה בנטויז'ן בבזק, בהוט ב012 במי עדן בתמי 4, בסלקום, באורנג', בפלאפון, באוויס, באלדן, בצ'ימפיון, כל חברת תקשורת או כל חברה שנותנת שירות שוטף ללקוח תמיד תחזיק את הלקוחות הכועסים והממורמרים שמסיבה כזאת או אחרת(לא תמיד באשמת החברה) שאצלהם השירות לא עובד תקין וכמובן שתמיד יהיו את הלקוחות המרוצים שכן מקבלים את השירות כמו שצריך.

למרות שאני נציג מכירות ב013 לפני כן עבדתי בחברת הסלולר משלושת הגדולות בארץ, ובתור איש מכירות אני יכול להגיד לך שהמחירים של אותה חברה הם היו המחירים הכי גבוהים באותו זמן בשוק ומה שגרם לאנשים לסגור עסקאות ולעבור זה לא היה מחיר, אז כמו שאתה מבין בכל מקום יש את המרוצים ויש את הלא מרוצים.

פורסם
כשאתה טוחן 8 שעות ביום צעקות מהלקוחות ומהאחמ"ש, צריך להודיע על כל קימה מהיכסא, שומע כמה רע ללקוח בX וכמה טוב היה לו בY וחבל שעבר, תמורת מינימום +. אל תתחיל לדבר אפילו על התמונה הרחבה. קל לך לדבר על זה כי אתה לא עובד עם אוזנייה צמודה לאוזן למשך 8 שעות ואתה לא עושה את העבודה השחורה.

בשום מקום אין תמונה ורודה אבל מניסיון אני יודע שאורנג' (אני מדבר אך ורק על התמיכה הטכנית ולא על שירות לקוחות) יש מומחי תשתית שיודעים על הוט ובזק יותר מחלק גדול מהנציגים שעובדים בחברות האלה, הם יוצרים קשר עם לקוח אם מזהים תקלה רצינית ולא מחכים שהוא יתקשר ובגדול השירות שלהם טוב יותר.

אם אחי הרים את הכפפה, לא רואה סיבה לא להרים אותה גם.

נעים מאוד, נציג בכיר בקשרי לקוחות (שימור בשבילך) 013 נטוויז'ן והנה מה שמוביל אותי בעבודה, אובייקטיבי לא אובייקטיבי, את זה אתה תחליט:

1. כל לקוח מרוצה.

2. סגירת מעגל טיפול.

3.איבחון הבעיה וטיפול בה ללא בריחה ללטיפול מסביב.

עקרונות כלליים:

1. מינימום זמן המתנה ללקוח.

2. שיחה קצרה כמה שניתן- כדי שזמן ההמתנה יהיה נמוך יותר.

ולא, אני לא ממורמר על המשכורת היא תואמת בדיוק את היקף השעות שאני מסוגל לתת (סטודנט), החברה מעניקה שלל הטבות סוציאליות ובקיצור מקום טוב לגדול בו.

שוב, כנראה אובייקטיבי אני לא יישמע אבל החברה שאני חלק ממנה ובפרט במחלקה שמטפלת בדר"כ בבעיות שמה לה למטרה לתת את השירות הטוב ביותר שניתן, ורק לידיעה השנה מבחינתה היאש נת השירות, הוקמה מחלקה מיוחדת עקב כך לאיכות השירות.

אין מה לעשות , לעיתים המציאות נפגשת עם האוטפייה ויוצא משהו באמצע.

ובקשר לקו הבייתי, אכן חבלי הלידה לא היו קלים אבל היום הוא נחשב ליציב, יש מגוון מבצעים נוחים וזולים והכי חשוב להבדיל מאינטרנט אותו כולנו מכירים ישנם מגוון מבצעים ללא התחייבות על מנת שהלקוחות יכירו ולא יהיו כבולים לשירות חדש , מה גם שלהבדיל מאוראנג' אין התניות של שירות בשירות.

אלה היו ה10 אג' שלי, ועצתי לך תתמקד בביקרות על החברה בה אתה עובד, לא יודע מי המקור שלך אבל בדוק את מהימנותו.

בברכה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...