Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למסירה אוסף גולות :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הופך קצת את החדר וזורק דברים ישנים, (כבר מיליתי את הפח של הבניין ואני רק מתחיל) - מצאתי אוסף גולות, שהיו מאד פופולריות בצעירותי, אם יש פה מישהו שאוסף - רק תגידו, אני מרחובות ומשרת בנחל עוז - אתם מוזמנים לבוא לקחת יש 2 שקיות קטנות, אם מישהו ירצה אני אצלם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גולות רץ חזק בבי"ס שלי, במיוחד כתות ד'-ו' :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אצלנו מד' עד ו' למרבה ההפתעה ( גרתי בלוד בזמן הזה )

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אצלנו היה חזק פורפרות....:roll:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
גם אצלנו מד' עד ו' למרבה ההפתעה ( גרתי בלוד בזמן הזה )

אתה מודע לזה שבשאר הארץ זה היה משחק ילדים ולא קליעי רוגטקות.:snipersmi

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם בלוד זה היה משחק לילדים. היה את הגולות הגדולות יותר שהם שימשו לרוגטקה ( חתיכת קרש שמודבק עליו אטב כביסה+חוט או חותכים בקבוק ומדביקים בלון). ככה מבלים בלוד בגיל 10-12 :-D ( טוב נו, היה גם כדורגל..)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למי שהייתה "ג'ולת" מתכת(ברזלית) אצלנו היה מקבל יחס של מלך...(כולה כדור מתכת שפורק ממיסב:roll:)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...