Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ds20100524_11421

במקרה של מרצדס, באמת הייתה הורדה ריאלית. במקרה של לובינסקי, זה נראה לי יותר כמו הורדה סמלית בשביל לבדוק את המים ולעשות כותרות. ב308 הם לא הורידו כלל, אבל זה הגיוני לאור רכישת הרכבים על ידי הליסינג (במקרה הזה, הלקוח הכי גדול של לובינסקי בתחום הליסינג הוא כנראה פריים ליס, שהם חברה בת של לובינסקי).

עוד נראה מה יקרה הלאה. אישית, הייתי ממליץ לא לקנות כלום ולבטל הזמנות איפה שאפשר - בואו נראה מה יקרה. מי שיקנה עכשיו עשוי לאכול את הצינור פעמיים - פעם אחת כשהוא ישלם מחיר גבוה ב10% לפחות מהמחיר של הרכב בעוד מספר מועט של חודשים, ופעם שניה כשהיבואן יוריד את המחיר באופן בלתי נמנע מה שישחק את מחיר הרכב כמשומש. בהצלחה לכולנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשוב לשים לב שהפחתת המחיר מתבצעת לא לאורך כל החזית, אלה עבור דגמים ספציפיים. לערכתי למרסדס 180C הצמידו את תג המחיר אשר היה ככול הנראה בפועל. מעניין כמה יורידו ממנו בפועל כרגע.

כך או כך, פיחות המטבע איננו מחייב את היבואנים לשנות את המחירים, כל שכן לאחר ביטולה של שיטת הקבוצות. אינני מצפה להוזלות המוניות, אך יתכן מאוד כפה ושם יווצרו הזדמנויות מעניינות. כך בדיוק קרה בתקופת המפולת של הדולר. לכן לדעתי לרוב הלקוחות אין מה לרוץ לבטל הזמנות.

פורסם
אולי זאת ההזדמנות של קמור לעשות חסד למיני ולתת לה מחיר ראוי סוף סוף?

לא קשור להזדמנות, אצלהם זו מדיניות. אני אתפלא אם המחיר שלה יזוז בשקל.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
לא קשור להזדמנות, אצלהם זו מדיניות. אני אתפלא אם המחיר שלה יזוז בשקל.

פראירים לא מתים רק מתחלפים , במיוחד במחירים המופקעים של צמפיון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפני שבוע וחצי ישבנו בסוכנות צ'מפיון והם אמרו לנו שבוודאות המחיר לא ירד בעקבות נפילת היורו.

אמרנו להם שנחזור עוד חודש ונראה מה קרה... נראה לי שלא תהיה להם ברירה אלא לחתוך.

Auto Emoción

פורסם

חייבים כל פעם לחזור על אותו תקליט?

אתה רוצה להגיד עכשיו שהאיביזה\אוקטביה\לאון\סופרב\גולף GTI\טוארג מתומחרות גבוה מדי ?

מספיק כבר לזרוק שטויות באוויר כי אתה חובב צרפתיות.

לפחות מצ'מפיון כבר מעכשיו אפשר לקנות מכוניות שנמצאות בקדמת הטכנולוגיה ולא צריך לחכות ל2011 כדי שיחליפו את גיר הזוועה (AL4 AKA).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה רוצה להגיד עכשיו שהאיביזה\אוקטביה\לאון\סופרב\גולף GTI\טוארג מתומחרות גבוה מדי ?

לפחות מצ'מפיון כבר מעכשיו אפשר לקנות מכוניות שנמצאות בקדמת הטכנולוגיה ולא צריך לחכות ל2011 כדי שיחליפו את גיר הזוועה (AL4 AKA).

הגולף מתומחרות גבוה באופן שערורייתי לחלוטין.

Auto Emoción

פורסם
לפני שבוע וחצי ישבנו בסוכנות צ'מפיון והם אמרו לנו שבוודאות המחיר לא ירד בעקבות נפילת היורו.

אמרנו להם שנחזור עוד חודש ונראה מה קרה... נראה לי שלא תהיה להם ברירה אלא לחתוך.

גם לנו אמרו את זה, הזמנו גולף, היא תגיע ב18 ליוני לארץ עם האוניה, עד אז נדע בדיוק.

ואני בטוח שהם יורידו.

פורסם

מספיק, לא על זה הדיון. שיתמחרו איך שהם רוצים, באמת, הרי הצרכן לא מודע למערכת השיקולים שלהם. מה שהיא לא תהיה, לאחרונה "מערכת השיקולים" שלהם הוזלה ב15%, וזה כל מה שחשוב. נציגי המכירות, כך אני מתרשם, מגדילים לעשות ומשדרים "עסקים כרגיל ואין ירידת מחירים", מה שאומר שמי שמתפתה לקנות כרגע עלול, בסבירות גבוהה מאוד, לאכול אותה חזק בקרוב. מה דעתך על ירידת ערך של 30K בשנה הראשונה לאוטו ב150K? כי זה עשוי להגיע לזה.

פורסם
הגולף מתומחרות גבוה באופן שערורייתי לחלוטין.

אני לא רוצה לחזור על אותו תקליט! אתה מזמון לחזור לשרשורים קודמים שעסקו בנושא (ויש הרבה כאלה). ממליץ לך גם לראות הודעות של המשתמש BAR72 בנושא.

וסתם בשביל הידע הכללי, יש אנשים שמוכנים לשלם יותר כדי לא להיות חלק מעדר הליסינג.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אני לא רוצה לחזור על אותו תקליט! אתה מזמון לחזור לשרשורים קודמים שעסקו בנושא (ויש הרבה כאלה). ממליץ לך גם לראות הודעות של המשתמש BAR72 בנושא.

וסתם בשביל הידע הכללי, יש אנשים שמוכנים לשלם יותר כדי לא להיות חלק מעדר הליסינג.

מה הקשר ל"עדר הליסינג"?

הגולף 1.4TSI מתומחרת גבוה באופן שרירותי לחלוטין, כי רוצים לשווק אותה בתור "baby GTI" למרות שהעלות של הרכב ליבואן (לפי מחירו בחו"ל) לא דומה בכלל.

השוואה פשוטה - לאון TSI לעומת גולף TSI.

מנועים עם כוח זהה (160 אבל המנוע של הלאון פתוח יותר לשיפורים), אותה פלטפורמה, כמעט כל המכלולים זהים, והלאון יותר מאובזרת. הגולף מתומחרת 36K יותר. למה?!

גולף הכי בסיסית שיש עולה כ130K (אם אני זוכר נכון). למה לקנות כזאת כשאפשר להוסיף כ5K ולקחת את הלאון TSI שהיא עדיפה בכל אספקט?

למה? כי גולף הפך איכשהו בארץ לשם שמשדר סוג של יוקרה, למרות שבאירופה גולף זה סתם עוד VW קטנה ומשעממת (חוץ מהGTI כמובן)

Auto Emoción

פורסם

בואו נתרכז במטרה, בלי להפוך את זה לעוד שרשור תמחור של גולף: להוכיח לנציגי המכירות של צ'מפיון ושולחיהם שהם טועים ושכן תהיה ירידת מחירים ;)

• תוכן חדש...