Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיג"ו היו מבצעים והנחות על ה207 גם לפני צלילת היורו. מציאות מוכרות טוב בשוק הרכב פה, אלפא החיתה את עצמה עם המיטו, צ"מפיון לקחו נתח לרכבים אחרים עם מבצע האיביזה, אולי זה יעודד מישהו אחר להרים את הכפפה.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן. אני. לא נראה לי ש-190K ש"ח (על הכביש) עבור גרסת ה-1.4T עם ה-DSG מצדיקה את המחיר.זו בדיוק הסיבה שקניתי את הלאון 1.8TSI ומבסוט עד הגג (נדירה יותר על הכבישים מאשר השירוקו וטוב שכך).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כן. אני. לא נראה לי ש-190K ש"ח (על הכביש) עבור גרסת ה-1.4T עם ה-DSG מצדיקה את המחיר.זו בדיוק הסיבה שקניתי את הלאון 1.8TSI ומבסוט עד הגג (נדירה יותר על הכבישים מאשר השירוקו וטוב שכך).

יש לך איזושהי הערכה לגבי כמה יחידות של הלאון יש על הכבישים?

Auto Emoción

פורסם

מה הקשר בין הלאון לשירוקו (לא מבחינת מכלולים כמובן)?

emotion of motion

פורסם

קח את מספר השירוקואים שיש על הכביש ותחלק בחמש (לפחות).אני מבסס את דבריי עפ"י ראות עיניי מהמצב על הכבישים.לצורך הענין, אתמול יצא לי לראות לאון חדשה (2010) לבנה כמו שלי.בשבוע שעבר ראיתי אחת בורדו חדשה.לאון חדשה יוצא לי לראות פעם בשבוע הערך על הכבישים, שירוקו יוצא לי לראות לפחות פעם ביום אם לא יותר.ברצינות, אם זה ממש מעניין אותך, אני יכול לבדוק לך את זה מול אחד הנציגים בסיאט (עדיין בקשרי ידידות עימו). הוא לא נראה לי יסרב לשאלה שלי מהסיבה הפשוטה שכבר קניתי אחת :)

פורסם

בניגוד לגולף, לשירוקו אין תחרות ישירה. באופן מפתיע למדי, רובן המוחלט של השירוקו שאני רואה על הכביש הן 1.4.

מוגזם? תלוי אם יש מי שישלם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה הקשר בין הלאון לשירוקו (לא מבחינת מכלולים כמובן)?

לא אמרתי שיש קשר. זו היתה ההתלבטות האישית שלי.

פורסם
בניגוד לגולף, לשירוקו אין תחרות ישירה. באופן מפתיע למדי, רובן המוחלט של השירוקו שאני רואה על הכביש הן 1.4.

מוגזם? תלוי אם יש מי שישלם.

מדוע אתה מופתע כ"כ?מחירה של ה-2.0TSI מוגזם ונדיר לראות כאלה ובצדק.כיום, שכבר ה-GTI6 נמכרת כבר תקופה, אין סיבה מיוחדת להעדיף את השירוקו 2.0TSI על ה-GTI למעט חובבי הז'אנר (פריקים על העיצוב).

פורסם
זה שהלאון זולה יותר, לא עושה את השירוקו יקרה. גם אלטו זולה יותר.

תשובה של ילד (עם כל הכבוד).האלטו לא זריזה יותר מהשירוקו, לא חזקה יותר מבחינת מומנט מהשירוקו, לא מאובזרת בכלל (איבזור בסיסי לגמרי) מהשירוקו.הלאון כן ובגרסתה הסטנדרטית (STYLANCE, ללא שום תוספת).אז נכון, השירוקו נחשבת "ספורטיבית" אך הלאון יכולה להתקיל אותה ולגרום לשירוקו להיות במבוכה מלא מעט כיוונים (שציינתי למעלה).

פורסם
תשובה של ילד (עם כל הכבוד).האלטו לא זריזה יותר מהשירוקו, לא חזקה יותר מבחינת מומנט מהשירוקו, לא מאובזרת בכלל (איבזור בסיסי לגמרי) מהשירוקו.הלאון כן ובגרסתה הסטנדרטית (STYLANCE, ללא שום תוספת).אז נכון, השירוקו נחשבת "ספורטיבית" אך הלאון יכולה להתקיל אותה ולגרום לשירוקו להיות במבוכה מלא מעט כיוונים (שציינתי למעלה).

לאון TSI מהירה יותר משירוקו 1.4?

(כששניהם בסטוק כמובן).

הלאון שלך משופרת באופן כלשהו או סטנדרטית?

Auto Emoción

פורסם

בשאלה שלי האם מחיר השירוקו מופרז לא התכוונתי לדיעה סובייקטיבית, אלא אם מישהו עשה השוואה מול חו"ל.

עשיתי פעם השוואה בין גולף בסיסית לפוקוס בסיסית בבריטניה והראיתי שבבריטניה הן מתומחרות כמעט זהה ואילו צ'מפיון לוקחים הרבה יותר על הגולף בישראל.

השאלה היא האם מישהו בדק מחיר שירוקו במדינה אירופית כלשהי (היא לא נמכרת בארה"ב) ומולה, נניח, וולוו C30, ב.מ.וו. 120 (אין לי בראש השוואות אחרות, כי באלפא המיטו זולה יותר וה GT והבררה יקרות בהרבה)?

פורסם
לאון TSI מהירה יותר משירוקו 1.4?

(כששניהם בסטוק כמובן).

הלאון שלך משופרת באופן כלשהו או סטנדרטית?

דברתי על סטנדרטיות בלבד.הלאון מאיצה ב-7.8 שניות למאה, השירוקו ב-8 שניות (גם ידנית וגם DSG).השירוקו מגיעה ל-218 קמ"ש סופיים והלאון ל-213 קמ"ש (נתון משמעותי הרבה פחות).

פורסם
דברתי על סטנדרטיות בלבד.הלאון מאיצה ב-7.8 שניות למאה, השירוקו ב-8 שניות (גם ידנית וגם DSG).השירוקו מגיעה ל-218 קמ"ש סופיים והלאון ל-213 קמ"ש (נתון משמעותי הרבה פחות).

קצת מפתיע.

חשבתי שהשירוקו תהיה קצת זריזה יותר.

למה אתה לא משדרג אותה בניהול מנוע של APR/REVO ודומיו?

אתה מרוויח משהו כמו 50 כ"ס בהשקעה מינימלית מאוד.

Auto Emoción

• תוכן חדש...