Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-GTi חוזרת - פיז'ו מציגה 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא לתת אופצייה ל 5 דלתות ברכב ספורטיבי נותן פונקציונליות יום יומית לבעלי משפחות, לדעתי זה פתרון נהדר.

אבל להציע רכב ספורטיבי שאין לו גרסת 3 דלתות בכלל , זה באמת זוועה.

לדעתי העיצוב של ה307 היה נאה מאוד (וגם של ה306 בתקופתה, היתה לי כזו), אבל באמצע הדרך כשבוצעה לה מתיחת הפנים ללוע המכוער והשחור שהמשיך גם ב308 , הם איבדו את כל הקרדיט. פשוט מימוש גרוע שנראה נורא.

אז מה היה לנו : עיצוב נורא ואיום, התנהגות כביש ונוחות לא כמו בימים הטובים , גירים אוטומטיים גרועים(אני יודע שזה יתוקן) ,מנועים בינוניים למעט אלו שפותחו בצוותא עם BMW. עוד לא נכנסנו לענייני אמינות. אז מהן הסיבות כיום לקנות רכב כמו פיג'ו 308 מלבד סנטימנטים למה שהיה פעם ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום סיבה לקנות היום 308 בדיוק כמו שאין סיבה להחליט מראש איך ה 308 GTI תהיה ובהחלט יכול להיות שהיא תהיה חרה רכב אבל אתה יודע מה אומרים, למי נתנה הנבואה מאז חורבן הבית.

אתה רוצה להגיד לי שאתה תתיחס ברצינות לדביל שיגיד לך שה GTI שלך זה חרה רכב כי הוא פעם עשה נסיעת מבחן על גולף 1600 אוטומטית?:shock:

וסתם הערת אגב, העדר 3 דלתות מפריע לך? קודם כל, מבאמת ובתמים עניין אותי למה(לנציה דלתה אינטגרלה,WRX ו STI לדורותיה, לנסר אבו לדורותיה, כולן מכוניות ספורטיביות שמעולם לא הוצעו במרכב 3 דלתות) אבל מעבר לזה, איך אי הצעת רכב ספורטיבי עם 3 דלתות משתווה לדעתך להצגת רכבים ספורטיבים בלי שום אופציה של גיר ידני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבחינתי זה היינו הך... גיר ידני זה מאסט גם כן.

הגרסא ה"ייצוגית" של הדגם הספורטיבי חייבת להיות 3 דלתות.

ה5 דלתות צריכה להיות רק כאופציה.

אף פעם לא התלהבתי ויזואלית מהנינג'ות היפניות, הם רכבים משעממים מאוד מבחינה עיצובית ואיבזורית ככה שזה לא משנה עם כמה דלתות יגיעו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי עיצוב, זה עניין של טעם. לי יש אחת מליס ואני חושב שהיא פשוט יפהפיה. מכוערות לא חסר.

אתה היחידי, תאמין לי.

איני מחסידי הגרילים המוגזמים ואני ממש לא מחבב את המגמה הזו. אבל ה-207 וה-308 נמצאות בעשירייה הפותחת של המכוניות הנמכרות ביותר באירופה (עריכה: תיקון טעות, ה-308 לא בעשירייה, אבל היא נמכרת בכמויות מאוד יפות) ואני דיי בטוח שהעיצוב גם תרם לעניין, עם זה אי אפשר להתווכח. אז נכון שעיצוב זה עניין של טעם אבל תאמין לי, ערן הוא לא היחיד.

דווקא לתת אופצייה ל 5 דלתות ברכב ספורטיבי נותן פונקציונליות יום יומית לבעלי משפחות, לדעתי זה פתרון נהדר.

אבל להציע רכב ספורטיבי שאין לו גרסת 3 דלתות בכלל , זה באמת זוועה.

נכון לעכשיו גרסת 3 דלתות לא הוצגה ב-GTI, אבל היא קיימת בליין של ה-308 (ב-GT THP 175) ולדעתי זה רק עניין של זמן עד שהיא תוצג גם ב-GTI.

אם זה לא יקרה, חבל.

PEUGEOT3083Doors-medium-3805_2.jpg

פורסם

אהה, התחכמת! שמת תמונה של ה308 שבה לא רואים את החלק האחורי המוזר (סרח העודף) או את הפרונט המזעזע. מהזווית הזו, עוד אפשר לחשוב שמדובר במכונית יפה באמת. אגב, ה307 דור I נראתה טוב לדעתי, הXSI אפילו נראתה טוב מאוד. היא בהחלט התוותה דרך מבחינת מכוניות עם חלל ענק שבזכות פרופורציות נכונות נראות כמו סופרמיני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, אני חושב שאתה בוחר להיות עיוור למציאות כי יש לך את המתחרה מבית VAG.

כבר אמרתי, איני מחובבי הגרילים אבל לדעתי הקומפקטיות של פיג'ו בהחלט בולטות בעיצובן (מישהו חושב לא?). לטוב או לרע, זה בעיני המתבונן.

לטעמי הן נמצאות ברף העליון של הקטגוריה.

פורסם

לדעתי ה 308 יפה מרוב המכוניות שתראה היום בישראל, במיוחד מכל הסדאנים ליסינג למיניהן. ואני לא אומר שה 308 יפיפה. אבל 30 מ"מ הנמכה ובולמים מתאימים יעשו פלאים ועם בקרה ניתנת לניתוק (כבר פעם שלישית שאני מזכיר זאת, מסתבר) יכול להיות כיף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

סה"כ אני מאוד מחכה ל- 308 עם קצת יותר בשר וגיר שונה. גולף תמיד מכרה בכמויות נאות בארץ הקודש, אבל אם התמחור של 308 זריזה יהיה נכון, אז אולי גם יראו יותר ממנה, כי כיום בוקשי רואים אחת (ונכון שהמראה לא מלבב, אבל הרכב - כרכב משפחתי - חביב ביותר, ויש לו ערך מוסף בתחום עיצוב הפנים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

[4. לשתיהן.

התחכמות מיותרת. כוונתי שלא נדרשות 3 דלתות על מנת להגדיר רכב כ"ספורטיבי". אני לא יודע אם יש לך או לא, אבל שהאשה

תרצה לנסוע לקניון עם הילד בבוסטר מאחור, או סתם לקחת את סבא וסבתא לארוחת ערב, תגלה שמטוס קרב עם ארבע/ חמש שלתות זה דבר נחמד ושימושי מאד.

אתה היחידי, תאמין לי.

עפ"י איזה נתונים? יש לך איזה מבחן או מדידה כלשהיא? אני מניח שוב שמדובר על חובבי אותו מותג. אני משער שגם אסטון מרטין תהיה מכוערת או משעממת לטעמם (לא שאני משווה). ולא ברור לי איזה עיצוב יש לגולף, נחמד וסתמי.

פיז'ו כבר לא "מכובדים", הם סתם עוד יצרן budget, לפחות מאז שהם הפנו גב לערכי המותג שלהם והתחילו לייצר חיקויי גולף. זה כמו שב.מ.וו יעבירו את כל הליין שלהם להנעה קדמית היברידיות ועוד יגידו שהמותג M מת (ע"ע פיז'ו והGTI).

שוב כמובן, הכל מתחיל ומסתכם ב....גולף. גם החיקוי הוא "חיקוי גולף".

לא תשמע ביקורות כאלה על רנו, אותם לוקחים ברצינות (הרבה יותר מVW). זה לא שVW הם יצרן מוצלח במיוחד, פשוט יצאו להם כמה דברים טובים - עדיין יש אולי 3 רכבים בכל הקונצרן שהייתי שם עליהם את הכסף שלי לעומת המתחרים שלהם (מתוכם אני נוהג על אחד).

אף אחד לא אמר שרכבי הקונצרן מוצלחים או לא מוצלחים במיוחד. פשוט טענתי שכייון שאף אחד לא נהג או התנסה קשה לקבל ביקורת רצינית.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

זה לא הפריע לכל "מביני העניין" לקטול את ה GTI MK4 על סמך נסיון רלוונטי עם הגרסא הרגילה של הMK4.

אתה לא יכול לחשוד בפורום הזה כמקום בו יש יתר אהבת VW לכן לא ברור על מה אתה מלין.

נהפוך הוא : אם רכב מתוצרת פיג'ו זוכה כאן לביקורת אז במציאות הוא גרוע פי כמה וכמה.

בקיצור, נחכה שיגיע , נעשה נסיעת מבחן ואז נוכל לקטול על סמך מידע מבוסס :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה לא הפריע לכל "מביני העניין" לקטול את ה GTI MK4 על סמך נסיון רלוונטי עם הגרסא הרגילה של הMK4.

אתה לא יכול לחשוד בפורום הזה כמקום בו יש יתר אהבת VW לכן לא ברור על מה אתה מלין.

נהפוך הוא : אם רכב מתוצרת פיג'ו זוכה כאן לביקורת אז במציאות הוא גרוע פי כמה וכמה.

בקיצור, נחכה שיגיע , נעשה נסיעת מבחן ואז נוכל לקטול על סמך מידע מבוסס :)

מילים כדרבנות.:)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אייל,

הגולף MK4 הייתה חרה רכב, אין פה הרבה חילוקי דעות (וזאת גם הסיבה שלראשונה בהיסטוריה המוטורית האירופאית, אסטרה מכרה יותר מאשר גולף).

הדבר היחידי שהיה לטובת הGTI הוא מנוע ללקק את האצבעות אבל עדיין, זה בהחלט היה נזם זהב באף חזיר.

ב MK5 המנוע כבר קיבל במה ראויה ותראה איזה הבדל עצום (מי כמוך ער לעניין, בדיוק עברת עכשיו מה 4 ל 5).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא חושב שהגולף MK4 היתה חרא אוטו.

כשהוצגה הגולף MK4 היא היתה חלוצת הקומפקטיות שהציעה תא נוסעים ברמת גימור ואיבזור של מישפחתית גדולה, מבחר מנועים גדול, דיזלים מעולים ורמה גבוהה מאד של הקפדה על פרטים קטנים.

כל האריזה הנאה הזו חיפתה על שילדה בינונית מינוס, מרווח פנים מצומצם ותמחור גבוה יחסית.

גירסת ה GTI היתה יותר מכונית GT נינוחה מאשר הוטהאצ' קלאסית, וזה לטוב ולרע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...